C7 Kullanan arkadaşları içeriye bekliyorum yardıma ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
C7 Kullanan arkadaşları içeriye bekliyorum yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar , ben bir 5800 kullanıcısıyım. Turkcell kampanyası C7 almaya karar verdim. Fakat telefonu kullanan sizlerdende yorumlarınızı alıp öyle karar vereceğim. Telefon hakkındaki görüşleriniz olumlu veya olumsuz paylaşırsanız sevinirim. :) Özellikle merak ettiğim sorular var ;

1- Telefonun şarjı ortalama kaç gün gidiyor ?
2- Kulaklıklardan müzik dinlerken kulaklık performansı nasıl ?
3- Dokunmatik ekranın hassasiyeti nasıl ?

devil____boy

Üye
1-) 1.5 gün gidiyor bnmki
2-) içinden çıkan kulaklık beş para etmez ama sonradan kulaklık alanların memnun olduğunu duydum
3-) dokunmatik hassasiyetini 5800la karşılaştıramazsın haksızlık olur :) iphone kullanmış biri olarak tamamen aynı diyemezsin ama kötüde değil ben memnunum :oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
2günü zorlarsın. 1 günde de bitirebilirsin ama
Kutudaki kulalık çok iğrenç, senin alman lazım
5800 ile arasında uçurum var dokunmatikte. iphone ekranı gibi denmez ama çok çok dikkat eden biri değilsen gayet stabil ve sorunsuz.
Bir de önerim olacak. Telefon turkcellde biraz pahalı olur normaline göre. Nokia shoplardan 850-900 arası alabilirsin..

SaNMaM

Üye
Genpa bile 900 lira nokiashoplarda 800 lira ya bulabilirsin.

SelocaN1980

Üye
Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, 5800 dan terfi etmiş biri olarak çok memnunum diyebilirim. Dokunmatik kıyaslanmaz bile. Ekran görüntüsü çok canlı. Kasa yapısı çok güzel, kibar ve kullanışlı , aynı zamanda çok özellikli bir telefon. Wireless ile 90 Mb dosyayı sadece 3 Dak. indirdim. Kamera daha iyi olabilirdi ama bu da çok ii. Tavsiye ederim.

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
2günü zorlarsın. 1 günde de bitirebilirsin ama
Kutudaki kulalık çok iğrenç, senin alman lazım
5800 ile arasında uçurum var dokunmatikte. iphone ekranı gibi denmez ama çok çok dikkat eden biri değilsen gayet stabil ve sorunsuz.
Bir de önerim olacak. Telefon turkcellde biraz pahalı olur normaline göre. Nokia shoplardan 850-900 arası alabilirsin..

TİM'de çalışan bi abim yaklaşık 2 hafta sonra telefonun aylık 20 tlye düşeceğini yazının geldiğini söyledi bende o yüzden niyetlendim.

Antikcep

Üye
Öncelikle c7 dokunmatiği iphone kadar hassas. C7 alınca 5800 eline almak istemeyeceksin. Kamerasında autofocus olmaması çok büyük bir eksiklik ama 720p HD video kaydı yapması bu eksiğini kapatıyor diyebiliriz. Hoperlör olayı tamamen hayal kırıklığı. Arka kısmında iki hoperlör görünmesine rağmem birisinin içinin boş olması tamamen rezalet. Ben bir c7 kullanıcısı olarak N8 yada android işletim sistemi kullanan samsung galaxy almanı tavsiye ederim.

KO9

KO9

Üye
Şarjı çok gitmiyor ama aynı işlemleri laptopla yapsam o daha hızlı kapanır:) yaklaşık 3 saat internet müzik hiç kulağımdan eksik olmadan beni bir gün götürüyor..
Kutu içindeki kulaklık nasıl bişi öle tövbe tövbe kulağı yırtıcak gibi ben senheiser cx200 ii aldım hiç kulağımdan düşürmüyorum... Hiç müzik dinlemezken artık müziksiz bi anım olmuyor...
Dokunmatiği n8den gelişmiş :) enhanced haptic yaz google'a öğren... 5800 kullandıktan sonra biraz zor gelebiliri malum tırnaklamaya gerek yok ekranı :) 5800 olan arklarım ilk bunda zorlandılar :)
C7 alınırmı dersen tarzını konuşturmak istiyorsan :) Başka bişi arama derim

66s2

66s2

Üye
telefonun ele oturuşu geyet güzel tek elle de rahat kullanım
söylendiği gibi hoparlör olayı can sıkıcı
kullanılan malzeme gayet iyi
dokunmatiği hassas algılama iyi
kamera rezalet (bu tele böyle bi kamera konulur mu?...)
batarya olayı bende 3 günü rahat buluyor tabi kullanıcısına bağlı bir durum
N8 Mİ ALSAYDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ............

slant1111

slant1111

Üye
cok kibar tlfn..sarj harc herseyndn memnunum

Slanq

Üye
nedir kamerası berbat dediginiz ya bence gayet hoş ve güzel önceden autofocusmu vardı? başkada bişi bildiginiz yok zaten autofocus ...

66s2

66s2

Üye
ona bakarsan önceleri pc de yoktu olmasına ne gerek var dimi??? .......eleştirdiğimiz yanı bu fiyata bu telefona hatta şuan diğer markalarda standart olan otofokus teknolojisinin kullanılmaması ....

SaNMaM

Üye
Ben kamerasından memnunum bugün n8 in kamerasından bile memnun olmayan var. Bu zevk meselesi.

yasincik

Üye
telefonun ele oturuşu geyet güzel tek elle de rahat kullanım
söylendiği gibi hoparlör olayı can sıkıcı
kullanılan malzeme gayet iyi
dokunmatiği hassas algılama iyi
kamera rezalet (bu tele böyle bi kamera konulur mu?...)
batarya olayı bende 3 günü rahat buluyor tabi kullanıcısına bağlı bir durum
N8 Mİ ALSAYDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ............
allah aşkına sen çin telefonumu kulanıyorsun ki kamerası rezalet diyorsun kamerası çok mükkemel çekim yapıyor şarz olayına gelince birgünde de insan bitirir ama normal kulanımda 5-6 günü bulur yani kullanmaya bağlı diğer tellere nazaran daha ndayanıklı bataryası

devil____boy

Üye
allah aşkına sen çin telefonumu kulanıyorsun ki kamerası rezalet diyorsun kamerası çok mükkemel çekim yapıyor şarz olayına gelince birgünde de insan bitirir ama normal kulanımda 5-6 günü bulur yani kullanmaya bağlı diğer tellere nazaran daha ndayanıklı bataryası

çok fazla bir şey yapmadığım halde max 2 gün dayandı ilginç. 5-6 oluyorsa bnm bataryada sorun olabilir mi acaba :allalla:

RizeOnline

Üye
kamera 8mp fakat iyi değil kullandığı lens carl zeiss değil sanırım zaten üzerinde de bunu belirten bir ibare yok. Bunun haricinde dokunmatiği güzel sistem kararlığı yeterli derecede iyi.şuan eşimde var ona el koymuş bulunuyorum ve 12 gündür üzerinde uğraşıyorum son sürüm güncellemesini yaptım sertifika işinide hallettim. 37 adet oyun kurdum cihaza bir kaç oyunu açık bırakıp bir oyunda oyun oynadım takılma falan yok. toplamda oyunlarla beraber sanırım 70 civarı bir uygulama kurmuş oldum cihaza. Ndesk ve SPBShell de kurulu cihaza ve aktif vaziyetteler sistem hala kararlı calısıyor cihaz modifiye edilebilir bir cihaz olduğundan tavsiye ederim. Piyasa fiyatı 850-900 TL arasındadır. 800 TL kim demişse yanılıyor çünkü en ucuz alışımız 818 TL dir telefoncu olarak soyluyorum bunu . Sonuç olarak artıları çok tavsiye ederim.

66s2

66s2

Üye
kamera 8mp fakat iyi değil kullandığı lens carl zeiss değil sanırım zaten üzerinde de bunu belirten bir ibare yok. Bunun haricinde dokunmatiği güzel sistem kararlığı yeterli derecede iyi.şuan eşimde var ona el koymuş bulunuyorum ve 12 gündür üzerinde uğraşıyorum son sürüm güncellemesini yaptım sertifika işinide hallettim. 37 adet oyun kurdum cihaza bir kaç oyunu açık bırakıp bir oyunda oyun oynadım takılma falan yok. toplamda oyunlarla beraber sanırım 70 civarı bir uygulama kurmuş oldum cihaza. Ndesk ve SPBShell de kurulu cihaza ve aktif vaziyetteler sistem hala kararlı calısıyor cihaz modifiye edilebilir bir cihaz olduğundan tavsiye ederim. Piyasa fiyatı 850-900 TL arasındadır. 800 TL kim demişse yanılıyor çünkü en ucuz alışımız 818 TL dir telefoncu olarak soyluyorum bunu . Sonuç olarak artıları çok tavsiye ederim.
evet 800 tl ye de var ancak bu fiyata olanlar grey yani paralel ithalat ürünleri bu da teknik servis ve garantiyle ilgili bir durum sanırım.....

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar bu telin nokia shopta tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı?ayrıca bunu nokia shoptan aldığımız anda oradaki teknik servisinden o anda yeni güncellemesini yapmasını istesek yaparlar mı ve bu uzun sürer mi?...

SaNMaM

Üye
En ucuzu 800 tl ama kvk yada genpa değil ben genpa dan 900 lira ya aldım.

--------------- Ekleme ---------------

Nokiashop ta 810 lira falan olması lazım. Ama kvk yada genpa değil haberin olsun.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
En ucuzu 800 tl ama kvk yada genpa değil ben genpa dan 900 lira ya aldım.

--------------- Ekleme ---------------

Nokiashop ta 810 lira falan olması lazım. Ama kvk yada genpa değil haberin olsun.

peki ya telden memnun musun herhangi bir sorunu var mı?....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt