şerefli
Üye
Xperia Z5 kullanan arkadaşlar bi bakarsanız çok sevinirim
daha önce konu da açmıştım fakat forumun yetkilileri dışında ilgilenen olmadı lütfen bakarsanız sevinirim Xperia Z5 kullanan bir arkadaşımız şu sorularımı cevaplarsa çok mutlu olucam ;
1-Xperia Z5 çok fazla ısınıyor mu ? örnek olarak kendi telefonumu vereyim ısındığında değerler 75-80 dereceleri görüyor z5 kullanıcısı bi arkadaşımızdan ricam telefonu çok çok zorlucak bi oyunu açıp 15-20 dk oynadıktan sonra cpu-z thermal sekmesinden ss alıp atabilir mi ?
2-kulaklık girişleri dayanıksız diyorlar bu ne seviyede çabucak bozulabilecek bir şey mi ?
3-Snapdragon 810 beni korkutuyor işin açıkçası Sony içine ısı borusu filan koymuştu z5 te ...
4-Eğer alma derseniz(ikinci el alıcam 650-700 bütçem var) ses kalitesi muazzam bi telefon önerebilirsiniz bu fiyat bandından çin menşeili firmalar haricinde
bunları yanıtlarsanız çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkür ederim
1-Xperia Z5 çok fazla ısınıyor mu ? örnek olarak kendi telefonumu vereyim ısındığında değerler 75-80 dereceleri görüyor z5 kullanıcısı bi arkadaşımızdan ricam telefonu çok çok zorlucak bi oyunu açıp 15-20 dk oynadıktan sonra cpu-z thermal sekmesinden ss alıp atabilir mi ?
2-kulaklık girişleri dayanıksız diyorlar bu ne seviyede çabucak bozulabilecek bir şey mi ?
3-Snapdragon 810 beni korkutuyor işin açıkçası Sony içine ısı borusu filan koymuştu z5 te ...
4-Eğer alma derseniz(ikinci el alıcam 650-700 bütçem var) ses kalitesi muazzam bi telefon önerebilirsiniz bu fiyat bandından çin menşeili firmalar haricinde
bunları yanıtlarsanız çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkür ederim
çünkü amoled panel kullanıyor bi kere ağzım yandı bi daha izin vermiyecem ekrana koydukları cam çok dandik en ufak darbe vs de kırılıp çatlayıveriyor note 4 üm vardı önceden 1 metre bi yerden düştü iç ekran kırıldı 850 tl ekran fiyatını görünce aman aman onun için Allah benden uzak etsin samsung u ondan hariç çin menşeili firmalara sar değerlerinden dolayı güvenemiyorum sar değerleri ile ilgili yeterli kaynak bulamadım çin markaları ile ilgili onu da geçtim onlarda da amoled panel var bir çoğunda ki kalsın
sony de ısrarcı olmamın sebebi ses kalitesi birde o köşeli tasarımı çok hoşuma gidiyor pil koruma gibi özellikleri var kamera benim için çok önemli değil açıkçası ve ekranı ıps kırılsa 200 tl ye halledersin en pahalısını yani kaldı ki ben çok hor kullanırım telefonları lg ye bakıyorum kronik problemi olmayan cihazı nerdeyse yok hani az buçuk üstesinden gelirim tamircilik geçmişim var yazılım konusunda da eski yeni telefon ayırt etmiyorum zira rom kurmanın zirvesine çıktım diyebilirim rom portlama üzerinde uğraşıyodum en son vaktim olmadığı için bıraktımben en son xperia z kullanmıştım z5 gözüme çok karizmatik geldi xperia z çok ısınıyordu acaba çözmüşlermidir diye sordum Xperia z3 ısınma değerleri nexus 4 ile kapışır mı peki