C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

telepati75

telepati75

Üye
otomatik başlat'ı bizde çok denedik ama sanırım şu an kullanılan rompatcher refresh ile uyumlu değil.yeni versiyon çıkarmalarını bekleyeceğiz ya da telefonu kapa açlarda elle aktif edeceğiz patchleri üşenmeyip :)
Arkadaşlar birde buradaki konuyu denerseniz ben açtım konuyu ben iki haftadır kullanıyorum hem türkçe ve sorunsuz otomatik başlat ile. İnşallah sizde de çalışır.

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...matik-baslatma-cozumlu-turkce-mod-696216.html

• Beğen
Tepkiler: belco2

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
gayet stabil düzgün çalısıyorç henüz bi sorun olmadı.sanırım telefona bi format atıp sonra flashlamak daha sağlıklı olyo ben iki kez flashladım birincide slayt resimler + görevler v.s çalısmadı sonraki flashta düzeldi.
başlangıçta 147 mb ram'i gördm :) simdi 127-135 arası geziyo :) şarjıda dikkat etmedm ama iyi gidyo.
Aydın abiye tekrar teşekkürler emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Yarın gün içinde güncelleme olacık....

• Beğen
Tepkiler: telepati75 ve yunus_ 123
assur

assur

Üye
merhaba arkadaşlar bu yazılım 5800 uyumlumudur bilgi verirseniz memnun olurum

shadowman

shadowman

Üye
hayır sadece c6-01 ile uyumlu

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
http://www.mediafire.com/?168uc4qmcncn7n3

Bu ıcındekılerı telefon hafızsasındakı aynı klasorlerın ıcıne mı atıcam? SOnra efekt yuklemek ıstedıgımde efeckt klsorunun ıcıne mı atıcam ? Yardım =)

assur

assur

Üye
teşekkürler bilgi için

yukku

Üye
belco2 üstat mail programında yahoo mail ve pop3 maillerim kayıtlıydı ve hepsini sorunsuz alıyordu, güncellemelerden sonra pop3 olanları alamamaya başladı. herhangi bir hatada vermiyor mail yok gibi davranıyor. mail hesaplarını kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi, bir çözüm önerin olur mu acaba?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bu ıcındekılerı telefon hafızsasındakı aynı klasorlerın ıcıne mı atıcam? SOnra efekt yuklemek ıstedıgımde efeckt klsorunun ıcıne mı atıcam ? Yardım =)

evet, herşeyi kendi yerine at

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi ilk sayfadan indirebilirsiniz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
aynı

doctorrr

doctorrr

Üye
tamam :spr

telepati75

telepati75

Üye
Güzel olmuş eline sağlık.

Plesk234

Üye
Arkadaslar ilk flashladıgımda telefon dondu sanırım RomPatcher+ Daki bütün seçenekleri işaretledim ondan hepsini işaretlemeyin donar telefon (Eğer Donmuşsa Hard format elle atın) Cfw Güzel eyw Ustam

isamey

Üye
Teşekkürler eline sağlik

tipo2000

tipo2000

Üye
belco usta bu rompatcher daki patchlerin ne oldugunu açıklamasını yaparsan çok seviniriz .yukarıda arkadaş telefonun donduğundan bahsetmiş bugun benimde başıma geldi tekrar flaş atmak zorunda kaldım bu sorunuda çözersen sevinirim

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher daki patchler uyumlu olmadı için Nokia Belle Refresh tel donar normal

asrabi

asrabi

Üye
belco ustam sıfırdan baslıcagına keske refleshten önceki son yaptgn cfyi bu sürüme yapsaydın çok daha iyi olurdu ama senin cfwn bi baska ellerine sağlık benimki sadece bi öneriydi :)

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
aydın abi şimdi download ediyrm birazdan yüklerim.. hiç şüphem yk refreshte de en iyisini yaptğna.. teşekürler

Üst Alt