C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar telefonun ses kısma tuşu arızalandı toz girmiş olabilirmi garantiyemi gönderiyim yoksa 15 tl'ye yapan var onami götüreyim

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

jakobs21

Üye
cfw yüklediiğimizde tel garanti dışı kalırmı cfwli haliyle garantiye götürürsem para alırlarmı

- - - Eklendi - - -

bide bu yüklediğim cfwde sürüm 0610 yzıo 0609 belleye direk flaslayıp gecebilirmiyim ypksa scandinavia dg dosyasıyla flaşlayıp sürüm geri aldıktan sonra mı 0609 belleyi yüklicem yardım pls

tempestshine

tempestshine

Üye
cfw yenilenmeden önce mesaj balonları renkli miydi?

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın

• Beğen
Tepkiler: belco2

jakobs21

Üye
cfw yüklediiğimizde tel garanti
dışı kalırmı cfwli haliyle
garantiye götürürsem para
alırlarmı
- - - Eklendi - - -
bide bu yüklediğim cfwde
sürüm 0610 yzıo 0609 belleye
direk flaslayıp gecebilirmiyim
ypksa scandinavia dg dosyasıyla
flaşlayıp sürüm geri aldıktan
sonra mı 0609 belleyi yüklicem
yardım pls

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cfw yüklediiğimizde tel garanti
dışı kalırmı cfwli haliyle
garantiye götürürsem para
alırlarmı
- - - Eklendi - - -
bide bu yüklediğim cfwde
sürüm 0610 yzıo 0609 belleye
direk flaslayıp gecebilirmiyim
ypksa scandinavia dg dosyasıyla
flaşlayıp sürüm geri aldıktan
sonra mı 0609 belleyi yüklicem
yardım pls

hiçbir sorun olmaz garanti konusunda.

610 yazması önemli değil 609a da flashlayabilirsin

doctorrr

doctorrr

Üye
teşkürler hocam :D yoldayım deneyecem varır varmaz :)

• Beğen

djadem23

Üye
Saol kardeş

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

hiçbir sorun olmaz garanti konusunda.

610 yazması önemli değil 609a da flashlayabilirsin

Nasıl olmaz yanlış bilgi verme arkadaşım. @jakobs21 Cfw yüklü şekilde verirsen telefonun garanti dışı kalır garantiye vereceksen 0609 orjinal sürümü yükleyip vermelisin.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben iki kere N8 verdim hem kvk ya hem teleservice kurtuluş abinin cfwsi yüklü halde ama sorun olmadı.servisten servise kişiden kişiye değişir tabi.kumar oynamaya gerek yok.benim başıma gelmediği için sorun olmaz dedim.ama içi rahat edecekse orjinal yazılım yükleyip verebilir.

• Beğen

jakobs21

Üye
neden garanti dışı kalıyo nerden anlıyolar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
neden garanti dışı kalıyo nerden anlıyolar

Çünkü bu yazılım hackli sistem dosyalarına erişebiliyorsun. Daha önemlisi sistem dosyalarıyla oynanmış. Kime sorarsan sor garantiden çıkar kardeş. Telefonu açtığında açılıştan bile anlar açılışda orjinal değil çünkü. :)

- - - Eklendi - - -

ben iki kere N8 verdim hem kvk ya hem teleservice kurtuluş abinin cfwsi yüklü halde ama sorun olmadı.servisten servise kişiden kişiye değişir tabi.kumar oynamaya gerek yok.benim başıma gelmediği için sorun olmaz dedim.ama içi rahat edecekse orjinal yazılım yükleyip verebilir.

O senin şansın, ya bu arkadaşın başına gelseydi ne olacaktı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
haklısın.ben kendi tecrübemi göz önüne alarak cevap verdim.ancak dediğin doğru.yanlış yönlendirmiş olmayalım.burası türkiye herşey olur.sıvı teması olmayan telefona sıvı teması var deyip 23 aylık garantiyi yakarlar..daha neler neler :)

furi

Üye
Son sürümü yükledikten sonra. Oviden , resim , video ve müziklerimi bir türlü yükleyemedim sürekli benzer hataları alıyorum sebebe nedir acaba belco usta

yukku

Üye
herşeyi kurdum hiç bir sorun yok, bir tek nokia mağazadan foursquare i indirmiyor :(

- - - Eklendi - - -

kurarken şebeke bağlantısı kayboldu uyarısı verip iptal ediyor

jakobs21

Üye
Ya orjinal belleyi kurup garantiye versem garantisi niye gitsin ki nerden anlarlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ya orjinal belleyi kurup garantiye versem garantisi niye gitsin ki nerden anlarlar

oynanmış yazılım sonuçta henüz biz bu cfwdeki widgetlere orjinal yazlımda sahip olamadık neyse ki.orada bi problem çıkartabilirler diyor Recep Özmen.Sen ne olur ne olmaz orjinal yazılım atıp ver servise bir de garantinden olma.

- - - Eklendi - - -

herşeyi kurdum hiç bir sorun yok, bir tek nokia mağazadan foursquare i indirmiyor :(

- - - Eklendi - - -

kurarken şebeke bağlantısı kayboldu uyarısı verip iptal ediyor

wireless ile indirmeyi dene bir de.int bağlantın zayıftır belki.Qt için gerekli dosyaları alamıyordur

jakobs21

Üye
Orjinal yazılımla telèfonu flaşlasam nasil anlıcaklarki sonuçta telefon ilk aldığım gibi olmuyomu

Üst Alt