Shazamsız olur mu ya.s oviden yükledim shazamı açılmıyor bu seferde. Radyoda dinlediğim şarkıları falan bulmamda çok yardımcı oluyordu. Gömersen iyi olur.
- - - Eklendi - - -
ayrıca telefondan mağazada açılmıyor..
gayet güzel teşekürler. bunu yaptığımızda telefon hackli mi olmuş oluyo tekrardan hack yapmaya gerek varmı yani?
bende reboot programına dokunduğumda telefon açılmadı yanp sönen çizgilerde kaldı ölü flash atmk zorunda kaldım. bu bitek bndemi oldu acaba? yazılmdanmı kaynaklanıyor yüklediğim reboot tanmı bilmiyorum
şimdi tekrar flashladım yedeği yüklüyorum programıda kurmcam bide böyle deniyim bildiğin reboot varmı belle için?
Alla Alla. Ben kurcalamadım neden açılmıo ki O.o Shazamı koy ama sen. Sana güncelli oviyide atıyım.
Belco2 herşey iyi güzelde benim telefonumda hafıza kartına kurduğum programlar siliniyor. Sorun yazılımdamı yoksa benim telefonumdamı birşey var anlamadım.
System yenilendi ve geliştirildi
Telefon daha hızlandırıldı
Dokunmatik hassaslık ve duyarlılık ileştirildi
telefon bundan daha nasıl hızlanabilir acaba .sayende iphone ayarına geldi herhalde..bekliyoruz linkleri.
valla iphone hızına erişebildiysek harika diyorum.yanlış anlama kötülemek için demedim.her zaman için hız & stabilite iyidir.