aydın abi beni yanlış anladı eyvallah daha önce sorduğum sorularda çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum soğolsun . tekin abi sende soğal savunduğun için . ayrıca aydın abiyi haklı buluyorum daha önce ismini hatırlamadığım biri aydın abinin cfw sini modlayıp sitede paylaşmıştı . benide öyle sanıyor normal bir durum . bilgi sakladıkça değil paylaştıkça çoğalır . ben kendi çapımda teldeki gereksiz ( nokıa sağolsun ) proları kaldırmaya çalışıyorum .ben cfw çıkarıp ne yapacağım belco2 paşam yapmış finali bize fp1 beklemek düşer . bu arada kök klasörlerini paylaşsan iyi olurdu . herşey için sağol eyvallah

bolce hoca v1.8e geri döndüm şarj bakımından çok süper bir yazılım ne yaptıysan orjinal belleden 2 kat uzun gidiyor şarjı birde kalibrasyon yaptımı tadından yenmiyor bekleme modunda 80saate kadar gidiyor 400e yakın uygulama ve 8bine yakın mesajım var çok iyi çalışıyor, bence çıkardığın en iyi yazılım v1.8 bunu kullandıktan sonra final sürümündeki yazılımın çok hızlı ama şarj süresi beni kesmedi şarj olayına bir el atıp sistemi yenilesen diyorum ama fp1 az kaldı sanırım uğraşmaya değmez teşekkürler herşey için
ustam gecen bir guncelleme gelecek dedin hala bekliyoruz
Ahhh ulen ahh şu cfw gibi bi yazılım bizim tellerede yapan olsa ne vardı. Şu bizim c7 leri bi coştursak ne olurdu yahuBELCO2 USTAAA BİZEDE CFW YAPARMISIIIN?
Çok güzel bir cfw olmuş. Yorumların hepsini okudum herkes beğenmişgüncellemeyi bekliyorum yüklemek için
Ayrıca bir sorum olacak cfw attığımız ürün garanti dışı kalır mı ? veya bir sıkıntı yaratır mı ?
yapmış olduğun ve yapacağın cfw lerin için teşekkür ediyorum
dört gözle bekliyorum yeni cfw yi
bi de bi sorum olacak ben cfw yi attım eline sağlık allah razı olsun iyi güzel de bende ana sayfada bildirimler var ama widgetlerd Yok yenisini ekleymyrm. Bu sorunu Nasıl duzeltirim?belco usta helal olsun öyle güzel oldu ki telefon Kusura bakma ama Senin ikinci yeni çıkacak sürümünü yüklemek istemiyorum bu çok iyibi de bi sorum olacak ben cfw yi attım eline sağlık allah razı olsun iyi güzel de bende ana sayfada bildirimler var ama widgetlerd Yok yenisini ekleymyrm. Bu sorunu Nasıl duzeltirim?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
C6-01
RM-718
SW 111.030.0610
Ürün kodu 059C383 059C260 bu iki ürün kodunada yükleye bilirsiniz bu yazılımı
link eklenilecek yarın gün içinde