C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bakarız dostum

jugu60

Üye
aydın abi beni yanlış anladı eyvallah daha önce sorduğum sorularda çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum soğolsun . tekin abi sende soğal savunduğun için . ayrıca aydın abiyi haklı buluyorum daha önce ismini hatırlamadığım biri aydın abinin cfw sini modlayıp sitede paylaşmıştı . benide öyle sanıyor normal bir durum . bilgi sakladıkça değil paylaştıkça çoğalır . ben kendi çapımda teldeki gereksiz ( nokıa sağolsun ) proları kaldırmaya çalışıyorum .ben cfw çıkarıp ne yapacağım belco2 paşam yapmış finali bize fp1 beklemek düşer . bu arada kök klasörlerini paylaşsan iyi olurdu . herşey için sağol eyvallah

Herkese slm
Uzun zamandir girmiyorum foruma
Burda saniyorum ki benden bahsediyo arkadas
eski konulari acmaya niyetim yok
yazilim Nokia ya ayittir herkes duzenleme yapar paylasir
BENIM diye birsey yoktur
BIZIM vardir
Bu arada cok mutlu oldum belco2 bam baska biri olmus
paylasim nedir anlamis :alkis
ellerinden operim kardesim ve senin degisinle
iyi eylenceler

Kaya0362

Üye
bolce hoca v1.8e geri döndüm şarj bakımından çok süper bir yazılım ne yaptıysan orjinal belleden 2 kat uzun gidiyor şarjı birde kalibrasyon yaptımı tadından yenmiyor bekleme modunda 80saate kadar gidiyor 400e yakın uygulama ve 8bine yakın mesajım var çok iyi çalışıyor, bence çıkardığın en iyi yazılım v1.8 bunu kullandıktan sonra final sürümündeki yazılımın çok hızlı ama şarj süresi beni kesmedi şarj olayına bir el atıp sistemi yenilesen diyorum ama fp1 az kaldı sanırım uğraşmaya değmez teşekkürler herşey için

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bolce hoca v1.8e geri döndüm şarj bakımından çok süper bir yazılım ne yaptıysan orjinal belleden 2 kat uzun gidiyor şarjı birde kalibrasyon yaptımı tadından yenmiyor bekleme modunda 80saate kadar gidiyor 400e yakın uygulama ve 8bine yakın mesajım var çok iyi çalışıyor, bence çıkardığın en iyi yazılım v1.8 bunu kullandıktan sonra final sürümündeki yazılımın çok hızlı ama şarj süresi beni kesmedi şarj olayına bir el atıp sistemi yenilesen diyorum ama fp1 az kaldı sanırım uğraşmaya değmez teşekkürler herşey için

sagolasın dostum güle güle kulan

tipo2000

tipo2000

Üye
ustam gecen bir guncelleme gelecek dedin hala bekliyoruz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
FP1 için dedi onu temmuzda güncelleme gelecek diye.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben de birşey soracağım.batarya şebeke simgesini renkli yaptın avkom.mif değişirdim core da resource/apps de.doğru herhalde.yanlız bu değişiklik ile ram daha çok gitmeye başladı normal midir? Batarya simgesinin renkli olması buna etki eder mi?

ebru3444

Üye
meyzu m3 pc suite nasıl yüklerim?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ahhh ulen ahh şu cfw gibi bi yazılım bizim tellerede yapan olsa ne vardı. Şu bizim c7 leri bi coştursak ne olurdu yahu :) BELCO2 USTAAA BİZEDE CFW YAPARMISIIIN?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Artı Bir kaç yenilik..
[/URL]

(Renkli şebeke - Batarya simgeli)

(Türkçe,İngilizce,Almanca,Rusça,Fince,Romence Dillerini İçerir)

( Latin, Kiril Alfabesi Klavyeleri )

isamey

Üye
yapmış olduğun ve yapacağın cfw lerin için teşekkür ediyorum

dört gözle bekliyorum yeni cfw yi

Ogz008

Üye
Çok güzel bir cfw olmuş. Yorumların hepsini okudum herkes beğenmiş :) güncellemeyi bekliyorum yüklemek için :) Ayrıca bir sorum olacak cfw attığımız ürün garanti dışı kalır mı ? veya bir sıkıntı yaratır mı ?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir cfw olmuş. Yorumların hepsini okudum herkes beğenmiş :) güncellemeyi bekliyorum yüklemek için :) Ayrıca bir sorum olacak cfw attığımız ürün garanti dışı kalır mı ? veya bir sıkıntı yaratır mı ?

garanti dışı kalmaz ve sıkıntı yaratmaz

- - - Eklendi - - -

yapmış olduğun ve yapacağın cfw lerin için teşekkür ediyorum

dört gözle bekliyorum yeni cfw yi

yeni cfw 2 gün içinde yayınlanacık

• Beğen
Tepkiler: tipo2000 ve Ogz008
sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
belco usta helal olsun öyle güzel oldu ki telefon Kusura bakma ama Senin ikinci yeni çıkacak sürümünü yüklemek istemiyorum bu çok iyi:) bi de bi sorum olacak ben cfw yi attım eline sağlık allah razı olsun iyi güzel de bende ana sayfada bildirimler var ama widgetlerd Yok yenisini ekleymyrm. Bu sorunu Nasıl duzeltirim?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco usta helal olsun öyle güzel oldu ki telefon Kusura bakma ama Senin ikinci yeni çıkacak sürümünü yüklemek istemiyorum bu çok iyi:) bi de bi sorum olacak ben cfw yi attım eline sağlık allah razı olsun iyi güzel de bende ana sayfada bildirimler var ama widgetlerd Yok yenisini ekleymyrm. Bu sorunu Nasıl duzeltirim?

ana ekranda ekli oldugu için widgetlar kısmında görünmez ana ekrandan bildirimler widgetini kaldır ozaman görünür widgetlar kısmında yeniden eklersın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

C6-01
RM-718
SW 111.030.0610
Ürün kodu 059C383 059C260 bu iki ürün kodunada yükleye bilirsiniz bu yazılımı

link eklenilecek yarın gün içinde

yenilikler nedir onları da yazar mısın sana zahmet

furkitare

furkitare

Üye
Farklılıklar nedir ?

asrabi

asrabi

Üye
Allah razı olsun abi :) Hemen Yükliycem Sabırsızlıkla Bekliyorum :)

Üst Alt