İlk defa blt kulaklık kullanmıyorum, seninkinde baska cfw de sorun cıkmadı maksadım seni yermek degil bilgilendirmek. Nükteli cumle kurmadan once bir blt kulaklıkla baglanmayı denemissindir umarım. Keske hata bende olsun sorun degil.
bunda bekleme modunda şarj nasıl gidiyor acep v1.8 de 117 saat gitti 23 dakika tel görüşmesi yaptım sadece pazartesi doldurdum cumartesi akşamı bitti tam 5gün gitti bozmakta istemiyom hiçbir sorunum yok bunu yüklememek için zor tutuyom kendimi napcamı şaşırdım valla belco ağam:S
bunda bekleme modunda şarj nasıl gidiyor acep v1.8 de 117 saat gitti 23 dakika tel görüşmesi yaptım sadece pazartesi doldurdum cumartesi akşamı bitti tam 5gün gitti bozmakta istemiyom hiçbir sorunum yok bunu yüklememek için zor tutuyom kendimi napcamı şaşırdım valla belco ağam:S
microsoft net framework yoksa onuda indir ve kur ( microsoft sitesinden )
buradan indirdigin yazilimin icinden rm-718 adli dosyayi oldugu gibi kopyala(17 dosya olacak icinde) buraya - C:\Program Files\Nokia\Packages\Product ( product yoksa sen yarat ) icine ve
ilk sayfadaki flash atma videosunu izle
hata versede sen 2-3 kez dene yinede
hata verince orada yaziyo temp yolu bul o dosyayi ve sil sonra yine denemeye devam
olmayacak diye birsey yoktur
hocam ellerine sağlık mükemmel olmuş... ama yine isteklerimiz tükenmiyor kusura bakma.. acaba dijital ekran koruyucuyu batunun firmwaresindeki gibi daha belirgin yapabilirmisin. ondaki gibi olsa birde müzikçalarıda ondaki gibi olsa mükemmel olucak. çalışmaların için çok sağol.. kolay gelsin...
sagol ustad guzel bir yazilim duzenlemisin
icinden bazi gereksiz uygulamalari kaldirinca ( nokia care,poken,shazam,d.gunu yoneticisi,veri kota,intranet bunlara hic gerek yok sadece yer kapliyola ) ve ufak tefek ince ayar yapilincada super otesi oldu
buarada bahsettiginiz su mesaj arka plan resmi bende cikmiyo ( arka siyah )
sizde nasil yazarmisiniz
dostum bende bu cwf'yi kendime göre düzenlemek istiyorum gerekli programlar elimde var ama kaldırmak istediğim programlar hangi klasörde bilmiyorum Anlatırmısın?
dostum bende bu cwf'yi kendime göre düzenlemek istiyorum gerekli programlar elimde var ama kaldırmak istediğim programlar hangi klasörde bilmiyorum Anlatırmısın?