Ben burdayım bekleyeceğim :D tweeties çalışıyorsa sorunsuz bende yüklerim :)
Makale_Helvetia Üye tinasoft' Alıntı: Ben burdayım bekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... tweeties çalışıyorsa sorunsuz bende yüklerim
tinasoft' Alıntı: Ben burdayım bekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... tweeties çalışıyorsa sorunsuz bende yüklerim
belco2 Üye Konu Sahibi tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız
tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız
Makale_Helvetia Üye belco2' Alıntı: tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız Genişletmek için tıkla ... üstad epey uğraştırıyoruz seni de varol..arkadaşlar haklı bu sefer mediafire'a yüklersen çok iyi olur.
belco2' Alıntı: tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız Genişletmek için tıkla ... üstad epey uğraştırıyoruz seni de varol..arkadaşlar haklı bu sefer mediafire'a yüklersen çok iyi olur.
VKUCUKSAHİN Üye belco2' Alıntı: tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam
belco2' Alıntı: tweeties 2 tane program koydum indirdiniz rar arşivinde ekstar uygulamalar da ekledim telefona kurarsınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam
Dostnametr Üye Sorunlar çözülürken inş. hızından bir kayıp olmaz.Çok memnun kalmıştım hızından. Şimdiden teşekkürler belco2.
Sorunlar çözülürken inş. hızından bir kayıp olmaz.Çok memnun kalmıştım hızından. Şimdiden teşekkürler belco2.
belco2 Üye Konu Sahibi Ghett0C0wb0Y' Alıntı: tweeties çalışıyorsa sorunsuz bende yüklerim Genişletmek için tıkla ... tweeties programını tele yükledim denedim çalışıyor ---------- Eklendi @ 16:07:03 ---------- Yazıldı @ 16:05:46 ---------- link yarım satt içinde eklenilecek
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: tweeties çalışıyorsa sorunsuz bende yüklerim Genişletmek için tıkla ... tweeties programını tele yükledim denedim çalışıyor ---------- Eklendi @ 16:07:03 ---------- Yazıldı @ 16:05:46 ---------- link yarım satt içinde eklenilecek
Makale_Helvetia Üye bir de yenisini yüklerken programlar silinmesin diye nasıl bir yükleme yapalım? hangi dosyaları atalım? 2.01 in üzerine?
bir de yenisini yüklerken programlar silinmesin diye nasıl bir yükleme yapalım? hangi dosyaları atalım? 2.01 in üzerine?
belco2 Üye Konu Sahibi 2.01 tüm dosyaları sil 3.01 yüklersin ---------- Eklendi @ 16:24:42 ---------- Yazıldı @ 16:23:25 ---------- Dostnametr' Alıntı: Sorunlar çözülürken inş. hızından bir kayıp olmaz.Çok memnun kalmıştım hızından. Şimdiden teşekkürler belco2. Genişletmek için tıkla ... telin hızı kaybalmaz endişelenme bu konuda ---------- Eklendi @ 16:26:37 ---------- Yazıldı @ 16:24:42 ---------- Ghett0C0wb0Y' Alıntı: üstad epey uğraştırıyoruz seni de varol..arkadaşlar haklı bu sefer mediafire'a yüklersen çok iyi olur. Genişletmek için tıkla ... mediafilede süresi doldugu için upda edemiyorum
2.01 tüm dosyaları sil 3.01 yüklersin ---------- Eklendi @ 16:24:42 ---------- Yazıldı @ 16:23:25 ---------- Dostnametr' Alıntı: Sorunlar çözülürken inş. hızından bir kayıp olmaz.Çok memnun kalmıştım hızından. Şimdiden teşekkürler belco2. Genişletmek için tıkla ... telin hızı kaybalmaz endişelenme bu konuda ---------- Eklendi @ 16:26:37 ---------- Yazıldı @ 16:24:42 ---------- Ghett0C0wb0Y' Alıntı: üstad epey uğraştırıyoruz seni de varol..arkadaşlar haklı bu sefer mediafire'a yüklersen çok iyi olur. Genişletmek için tıkla ... mediafilede süresi doldugu için upda edemiyorum
Makale_Helvetia Üye belco2' Alıntı: konu güncellendi ilk sayfadan indire bilirsiniz v3.01 iyi eylenceler Genişletmek için tıkla ... eline sağlık tekrar final'in finali oldu bu. ben upload ederim siz ellemeyin hiç
belco2' Alıntı: konu güncellendi ilk sayfadan indire bilirsiniz v3.01 iyi eylenceler Genişletmek için tıkla ... eline sağlık tekrar final'in finali oldu bu. ben upload ederim siz ellemeyin hiç
SilentOne Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: eline sağlık tekrar final'in finali oldu bu. ben upload ederim siz ellemeyin hiç Genişletmek için tıkla ... bekliyorum
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: eline sağlık tekrar final'in finali oldu bu. ben upload ederim siz ellemeyin hiç Genişletmek için tıkla ... bekliyorum