Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013
Sponsorlu Bağlantılar
Febris
Üye
Klavye dosyalrarını bu yazılımdan çıkarabilcek varmı?
bi sorum olacak belco hocam sessize aldığımda sessizde olduğu üst barda gözükmüyo neden acaba?...
furi
Üye
Mesajlara girdiğimde rengarenk gözüküyor onu nasıl düzeltebilirim konuşmalar görünmüyor renklerden. Wifi kapalı olsa bile yukarıda wi-fi bağlantısı görünüyor nasıl kapanır
Eline sağlık Belco Hocam, Allah sevdiğine kavuştursun...
Mesajları eski haline nasıl çeviririz acaba?
belco2
Üye
Konu Sahibi
gerek yok kaldırıldı
ere2008
Üye
ben verdiğin versionu yükledim mesaj bölümü deki gelen kutusu falan gözükmüyor ve ekolayzer bölümü gözüküyo ama ayarları düzenleyemiyon ne olur bi arkadas yardım etsin yoksa bende olan bişey mi bu herkestemi aynı şey oluyor yardımlarınızı bekliyom şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum acill cevap verirseniz çok çok sevinirim
Hocam nasıl gerek yok tel sessizde mi değil mi nasıl anlayacağız ?
Eski hale nasıl döndürebiliriz bilgi verebilir misin hangi dosyayı değiştirmemiz gerekiyor ?
Makale_Helvetia
Üye
rnd tools yok dedim ona cevap verdi herhalde gerek yok kaldırıldı diye..
belco2
Üye
Konu Sahibi
rofs3 yayınlarım ilk sayfadan indirirsiniz
ere2008
Üye
allah rızası için biri cevap yazsınya biri yardım etsin ne olur ya düzeltemiyom
belco2
Üye
Konu Sahibi
neyi düzeltemiyon dostum
Makale_Helvetia
Üye
ya üstad ben o rnd tools u atmak istiyorum telefona. elinde varsa paylaşır mısın sana zahmet?
ekolayzer gözüküyo düzenleyemiyorum bu konu hakkındada bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim acpl olarak cevap vcerirsen çok iyi olur şididen yardımların için çok teşekkür ediyorum