C6-01 belle için yeni bir özellik farkettim.sanırım diğer tellerde olur.Tek bir tuşla açılıp kapanma

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
:locked: restart değil bu kapatıp açmakla aynı tuşa basılı tutuyoruz

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
zaten programını yapmışlar bir dokunuşla telefon kapanıp açılıyor
Böyle bir buluşa gerek varmıydi acaba gereksiz bir buluş olmuş sanki tabi telefonu kapatıp açmak bir buluş sayılıyorsa

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
aslında sizinle aynı fikirdeyim pin falan soruyor tam bir re start değil bencede aslında çokta önemli degil hecanla paylaşayım dedim.

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede onun yerine program kullan daha iyiolur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teşekkürler güzel bir buluş :)

Tuba

Tuba

Üye
lütfen arkadaşlar arkadaş yeni bir özellliğin farkına varmış bilen bilmeyen beğenen beğenmeyen demeden paylaşmak istemiş bunun bir zararı yok...
Zararı olmadığı gibi dalgaya almaya küçümsemeye de gerek yok beğenmezseniz kullanmazsınız olur biter...

• Beğen
Tepkiler: kaavkw
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
doğru tespit

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
lütfen arkadaşlar arkadaş yeni bir özellliğin farkına varmış bilen bilmeyen beyenen beymeyen demeden paylaşmak istemiş bunun bir zararı yok...
Zararı olmadığı gibi dalgaya almaya küçümsemeyede gerek yok beyenmezseniz kullanmazsınız olur biter...

Sayın moderatörümüz gereken açıklamayı yapmış . Tartışma çıkaracak bazı yorumlar var ama konu sahibi takmadığı için teşekkür ediyorum .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bıraz höşgörü kimseye birşey kaybettirmez

Tuba

Tuba

Üye

Sayın moderatörümüz gereken açıklamayı yapmış . Tartışma çıkaracak bazı yorumlar var ama konu sahibi takmadığı için teşekkür ediyorum .
konudan bazı mesajları sildim küçümsenen mesajlar vardı sonra ikili atışmaya dönmüş diğer mesajlara baktım görüş bildirilmiş '' hani ; kapatmak ile aynı filan gibi sorun görmedim ''

Konudan tartışmaya gidecek olan mesajları da sildim arkadaşlar konunun amacından çıkmasını istemediğim için kişisel karşılıklı savunma olmaya başladı konuda....

İyi forumlar....

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nur'da olmasa bu forumda hergün birden fazla tartışma çıkardı herhalde...
Böyle teknik bir forumda özellikle bir symbian forumunda bir bayanın moderatör olması gerçekten çok iyi...

Konuya gelecek olursak bir yenilik gibi görünmeyebilir ama yinede bilmeyenler için güzel bir paylaşım...
Şunuda unutmamak lazım Belle'nin bilinen özellikleri hariç çok ilginç ve şaşırtıcı küçük ama iyi özellikleride var...
Bende kullandıkca bazen bu yeniliklerle karşılaşıyorum ve bana bunlar keyif veriyor...
Tek bir başlık altında paylaşmayı düşünüyorum bunlarıda :)

tarxhn

tarxhn

Üye
ilginç bir buluş

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
@TeAmo42Tamamdır!
Hepimiz Öğredik restartın ne anlama geldiğini.
Aferin Bilgilendirici açıklamalarınız için teşekkür ederiz.
iyi forumlar.

Tuba

Tuba

Üye
Bir bayanı Moderetör yapmak değilde o bölümün terimlerinden iyi anlayan birini yapmak lazım. Restart ile kapatıp açmanın farklarını bilmesi lazım.Tartışmaları çok güzel önlüyor eline sağlık fakat bazen yanlış tarafı suçluyor.

Restart ile kapatıp açmanın arasındaki farkı bilmeyecek biri değilim sizinle bu yüzden tartışmadık tartışmamda bu konuda...
Benim bilgimide bilen biliyor burada kimse ile bir yarış içerisinde değilim....

Aynen . Bazıları direk ceza yolluyor fakat Nur "hanfendiler :kop:
" tek tek siliyor .

İsterseniz mesajları silmeyim direk ceza alın...Herkes yaptığını biliyor arkadaşlar Lütfen daha fazla abartıp uzatmayın...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Praetor
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar herkes forum kurallarına uymalı 5 parmağın hepsı bir değil ne kadar bilgili olsakta bilmedıgımız çok şey vardır.ben biraz höşgörü diyorum,başkada birşey demiyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ne oldu anlamadım, telefon resetleniyo mu demek istiyosunuz, güç düğmesine basılı tutunca kapanıyo, restratme programını tavsiye ederim eğer resetlemekle ilgili ise

Arkadaşın dediği oldu demek istedim . Restart programı lazım değil çünkü normalde atmam . Donuncada program işlemez bataryayı çıkarıp takıyorum .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Restart ile kapatıp açmanın arasındaki farkı bilmeyecek biri değilim sizinle bu yüzden tartışmadık tartışmamda bu konuda...
Benim bilgimide bilen biliyor burada kimse ile bir yarış içerisinde değilim....

İsterseniz mesajları silmeyim direk ceza alın...Herkes yaptığını biliyor arkadaşlar Lütfen daha fazla abartıp uzatmayın...
Arkadaşlar birincisi hiçbir yönetici kendi keyfinden mesaj silmez.
Mesaj silmek sandığınızın aksine sıkıntılı ve vakit alan bir iştir. Zira herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığı dünyamızda "benim mesajı sildin onun mesajı neden silmedin" suçlamasıyla karşı karşıya kalmak pek muhtemeldir.
Burada bizler için önemli olan, hakkında işlem yapılan kişilerin memnuniyetinden ziyade eşitlik, tarafsızlık ve adalettir.
Mutlak adaletin dünyadaki hiçbir hukuk sisteminde dahi olmadığı düşünülürse onu burada aramanın ne kadar mantıksız olacağı da ortaya çıkacaktır.

Biz burada kimseyi tanımıyoruz, bizler için bir üye yazdıklarıyla kendini yaratır. Kural dışı şeyler yazıyorsa da cezasını doğal olarak alır.

İkincisi "bir bayan" ile başlayan ayrımcılık kokan yorumlar yapmanız, yaptığınız yorumları okunmaya dahi değer kılmaz!
Bir konudan anlamanın taşınan kromozomlarla ilgili olduğunun düşünülmesi orta çağdan kalma saçma sapan bir zihniyetin taşındığının ifadesinden öte değildir! Sanki Nokia'da sadece erkekler çalışıyor, symbian'ı üretenler yalnızca erkek.
Komik komik yorumlarla kendimizi gülünç duruma düşürmeyelim!..

Konuyla alakasız başkaca mesaj görmeyelim. Bir cevabı olan varsa özelden yazabilir.

• Beğen
Tepkiler: aleranol ve Tuba

Üst Alt