Flash Atmaktan Korkanlar - Bilmeyenler # Risksiz Telefonunuzu Sıfır Gibi Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Hard formattan sonra suite ile geri gelmiyorsa ilginç. Hard formatla giden uygulamaları kullanmayanlar için kesinlikle bir sorun yok. Ben her zaman hard format şekilde kullanıyorum telefon çok daha rahat çalışıyor. Hard format atanlar o zaman phoenix ile flash atıcaklar..

Benim tel çökmüştü mecbur hard format atmak zorunda kalmıştım. Attıktan sonra hatırlarsan üst menü sorunu çıkmıştı. Hard formatla beraber Foto düzenleyici video düzenleyici ovimağza uygulamaları filan gidiyor. Ha hard format atanlar bunlar benim için önemli değilse atabilirler.

Başka bir uyarım şöyle. Ben hard formattan sonra http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html bu linkteki sorunu yaşamıştım. İlk başlarda yazılım sorunu sandık ama hardformattan sonra Telefonun bir parçası bozulmuş.
Garantiye verdim yaptılar. Yani Hard Format Telefona zarar verdi. Bu benim değil herkesin başına gelebilir.

Tekrar Uyarıyorum Hard Formattan sonra Dediğim silinen uygulamalar pc Suitte tekrar yazılım yükleyince geri gelmiyor. Giden Uygulamalar sadece Flashla geri geliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyide arkadaşlarım Hard formattan sonra tekrar pc Suitle yazılım yüklerseniz gidenler geri gelmiyor ki ? Ben 603 e denedim böyle birşey olmadı. Giden uygulamalar ancak flashla geliyor. İkincisi Hard format Telefonumu bozdu ama ben atmak zorunda kalmıştım telefon çökmüştü. Hard Format Nasıl bozdu bılmıyorum ama dün daha yeni geldi telefon elime bir parçayı değiştiler ama hangisini bilmiyorum yazmamışlar. Hard FOrmat Bana göre zararlı bir iştir. Kimseye önermiyorum. Çünkü benim teli bozdu

Ayrıca,

Arkadaş Hard Format atmaktan bahsetmiş.

Sen Format Lafı konuşulmadı demişsin kardeşim :))

gözümden kaçmış olabilir hem arkadaş bişey önermış isteyen atar isteyen atmaz kişinin kendi kararı.şahsen ben hard format atmam tel acılmamazlık bir durum olmadıkca mağaza ve yÜklü gelen uygulamalar gelmez yenıden guncelleme yapmayla

Polymath

Polymath

Üye

gözümden kaçmış olabilir hem arkadaş bişey önermış isteyen atar isteyen atmaz kişinin kendi kararı.şahsen ben hard format atmam tel acılmamazlık bir durum olmadıkca mağaza ve yÜklü gelen uygulamalar gelmez yenıden guncelleme yapmayla

Tamamda Canım kardeşim. O arkadaş Bu bilgileri vermesi çok güzel tabiki ama bunun zararlarınıda söylemesi gerekmekte. İyilik yapayım derken göz çıkarmakta var bu işlerde. Bende açtığı konu hakkında yapmadığı bir uyarıyı yapmış bulundum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tamamda Canım kardeşim. O arkadaş Bu bilgileri vermesi çok güzel tabiki ama bunun zararlarınıda söylemesi gerekmekte. İyilik yapayım derken göz çıkarmakta var bu işlerde. Bende açtığı konu hakkında yapmadığı bir uyarıyı yapmış bulundum.

güzel yapmışsın uyarmışsın ona bişey dediğim yok tabiki yanlışı söylemen gerekir.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar anlamadığınız yada gözden kaçırdığınız şeyler var.
İlla yemin etmem gerekiyorsa edeyim.
Güncelleme yapmıcaksınız. Güncelleme bölümüne gelip YENİDEN YÜKLE yapacaksınız. Güncellemelerde hard format atınca 5 tane güncelleme çıkar evet ama yeniden yükle yaptıktan sonra yükleyin onları.

Ben hafıza kartı biçimlendirdim bütün uygulama tema hafıza kartında olduğundan gitti
hard format attım mağaza felan gitti doğru
yazılımı tekrar yükledim telefon sıfır gibi oldu

YALAN SÖYLEMİYORUM BU İŞLEMLERİ BU KONUYU AÇMADAN HEMEN ÖNCE YAPTIM. ÇIKAN SONUCA GÖRE KONU AÇACAKTIM ÖYLE OLDU.

Saygılar

---------- Eklendi @ 15:22:28 ---------- Yazıldı @ 15:18:53 ----------

Hadi şimdi öğreteyim sana team yüklü ise.
O yorumu yazdığımda telefon ile giriyordum hocam teşekkür ederim.
Bir gün ikimizde açık olduğumuz saatte inşallah atarız.

Polymath

Polymath

Üye
Ya arkadaşlar anlamadığınız yada gözden kaçırdığınız şeyler var.
İlla yemin etmem gerekiyorsa edeyim.
Güncelleme yapmıcaksınız. Güncelleme bölümüne gelip YENİDEN YÜKLE yapacaksınız. Güncellemelerde hard format atınca 5 tane güncelleme çıkar evet ama yeniden yükle yaptıktan sonra yükleyin onları.

Ben hafıza kartı biçimlendirdim bütün uygulama tema hafıza kartında olduğundan gitti
hard format attım mağaza felan gitti doğru
yazılımı tekrar yükledim telefon sıfır gibi oldu

YALAN SÖYLEMİYORUM BU İŞLEMLERİ BU KONUYU AÇMADAN HEMEN ÖNCE YAPTIM. ÇIKAN SONUCA GÖRE KONU AÇACAKTIM ÖYLE OLDU.

KArdeşim Demek istediğini anladım. Pc suitle yapılan hiç bir işlem o silinen uyguları getırmıyor ben 603 telefonumda yaptım aynısını.
Telefon sıfır gıbı olur elbet ama DEdıgım uygulamalar gıdıyor sonucta. Yeniden yükle seçeneğini diyorsun sen. Resim düzenleyici video düzenleyici ovi mağza yeniden yükleyince gelmıyor kı ? Gelmesi için flash şart.

Yani hardFormatta Atınca ne gibi sonuçlar çıktığını başlığa eklersne güzel olur.
Ayrıca üst Yazımda belirttiğim gibi hardformatı Kimseye önermemek lazım. Şekil A Benim telefon bozuldu hardformattan sonra. Sadece TElefon açılmadığında veya zor durumda kalındığında hardformat ancak ozaman önerilebilir.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
KArdeşim Demek istediğini anladım. Pc suitle yapılan hiç bir işlem o silinen uyguları getırmıyor ben 603 telefonumda yaptım aynısını.
Telefon sıfır gıbı olur elbet ama DEdıgım uygulamalar gıdıyor sonucta. Yeniden yükle seçeneğini diyorsun sen. Resim düzenleyici video düzenleyici ovi mağza yeniden yükleyince gelmıyor kı ? Gelmesi için flash şart.

Yani hardFormatta Atınca ne gibi sonuçlar çıktığını başlığa eklersne güzel olur.
Ayrıca üst Yazımda belirttiğim gibi hardformatı Kimseye önermemek lazım. Şekil A Benim telefon bozuldu hardformattan sonra. Sadece TElefon açılmadığında veya zor durumda kalındığında hardformat ancak ozaman önerilebilir.

Yahu nasıl gelmez.
Ovi mağaza
Video düzenleyici
Fotoğraf düzenleyici hepsi var :) Dün yaptım bu işlemleri.
Hard formatta gider yazılım yeniden yüklede gelir ;)

farukbekl

farukbekl

Üye
Nokia Suite İle Phoenix in Yaptığı İş ayndır.. Bilginize.. Phoenix Sadece Yedekleme Almıyor...:)

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia Suite İle Phoenix in Yaptığı İş ayndır.. Bilginize.. Phoenix Sadece Yedekleme Almıyor...:)

10 dan fazla artısını yazarım. Aynı değildir. Siz kilit kodunuzu unuttuğunuzda yeniden yükle deyip sıfırlabilir misiniz? Telefonu en baş haline sorunsuz olarak getirebilir misiniz? Dead flash atabilir misiniz?

---------- Eklendi @ 23:48:05 ---------- Yazıldı @ 23:45:54 ----------

Nokia suite ile phoenixle flash atmanın farkına örnek vereyim:
Nokia suite: kirli bardağa su doldurmak
Phoenix: kirli bardağı temizleyip su doldurmak gibidir ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

10 dan fazla artısını yazarım. Aynı değildir. Siz kilit kodunuzu unuttuğunuzda yeniden yükle deyip sıfırlabilir misiniz? Telefonu en baş haline sorunsuz olarak getirebilir misiniz? Dead flash atabilir misiniz?

---------- Eklendi @ 23:48:05 ---------- Yazıldı @ 23:45:54 ----------

Nokia suite ile phoenixle flash atmanın farkına örnek vereyim:
Nokia suite: kirli bardağa su doldurmak
Phoenix: kirli bardağı temizleyip su doldurmak gibidir ;)

say say bitmez valla arkadaş sanırım hic phoenix kullanmamış abisi:)

Polymath

Polymath

Üye
aynen katiliyorum. Madem ayni Phoenix i adamlar neden çıkarmış ozaman. Ben halen bu yolun telefona iyi gelmedigini dusunuyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayrıca tamamen sıfırlayacağı bir telin yedeğını neden alsın kı dimi yani:)

---------- Eklendi @ 23:55:24 ---------- Yazıldı @ 23:54:24 ----------

yedek alsa zaten flash sayılmaz:)

---------- Eklendi @ 23:57:55 ---------- Yazıldı @ 23:55:24 ----------

aynen katiliyorum. Madem ayni Phoenix i adamlar neden çıkarmış ozaman. Ben halen bu yolun telefona iyi gelmedigini dusunuyorum

flashlamayı kastedıyosan emin ol servislerde aynını yapıyor.

Polymath

Polymath

Üye
hayir onu kastetmiyorum. Suitle geri yükleme ve flash ayni seyler diye demiste oyüzden söyledim. Servisin aynisini yaptigini biliyorum :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
anlatm içn sagolasn hocam :) ama flashtan korkmayalm lütfeennn :yuru

farukbekl

farukbekl

Üye
ayrıca tamamen sıfırlayacağı bir telin yedeğını neden alsın kı dimi yani:)

---------- Eklendi @ 23:55:24 ---------- Yazıldı @ 23:54:24 ----------

yedek alsa zaten flash sayılmaz:)

---------- Eklendi @ 23:57:55 ---------- Yazıldı @ 23:55:24 ----------

flashlamayı kastedıyosan emin ol servislerde aynını yapıyor.

hmm.. öyle öyle.. servis aynısını yapıyor.. adamlar hotfile den rapidshareden phoenixi indirip flash atıp yolluyor.. ne güzel söylüyorsun öyle.. adamlarda senin bilmediğin teknik var.. adamlar phonixin original programını kullanıyorlar.. senin benim gibi netten indirip. öyle yollamıyorlar.. dongle seti var. iki flash at gönder.. yok öyle bir şey. phoenix programı piyasaya kaçak yolla bir defa sürülmüş. sonra geliştirilerek bu güne gelmiştir.

'Sefer

'Sefer

Üye
Suite sorunlu olduğu için flash daha sağlıklı, yok usb takın yok usb çıkarın diye hata almazsınız.. Anlatım için teşekkürler :)

bu sorunun tek çözümü açılışta başlayan tüm programları kapatıp nokia suite ile güncellemek/yeniden yüklemektir

meme4

meme4

Üye
nokia 603 de denendi başarısız

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
suıtten yenıden güncellersem türkçe olurmu? (Nokıa c601 belle, cihaz anna çıkışlı)

ANIL

ANIL

Admin
suıtten yenıden güncellersem türkçe olurmu? (Nokıa c601 belle, cihaz anna çıkışlı)

Daha önceden suite ile güncelleyip ingilizce olduysa yeniden yükleseniz de bir şey değişmez. Aynı dosyalarla yüklemiş olursunuz. Kesin çözüm flash ve korkulacak bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt