Polymath
Üye
Hard formattan sonra suite ile geri gelmiyorsa ilginç. Hard formatla giden uygulamaları kullanmayanlar için kesinlikle bir sorun yok. Ben her zaman hard format şekilde kullanıyorum telefon çok daha rahat çalışıyor. Hard format atanlar o zaman phoenix ile flash atıcaklar..
Benim tel çökmüştü mecbur hard format atmak zorunda kalmıştım. Attıktan sonra hatırlarsan üst menü sorunu çıkmıştı. Hard formatla beraber Foto düzenleyici video düzenleyici ovimağza uygulamaları filan gidiyor. Ha hard format atanlar bunlar benim için önemli değilse atabilirler.
Başka bir uyarım şöyle. Ben hard formattan sonra http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html bu linkteki sorunu yaşamıştım. İlk başlarda yazılım sorunu sandık ama hardformattan sonra Telefonun bir parçası bozulmuş.
Garantiye verdim yaptılar. Yani Hard Format Telefona zarar verdi. Bu benim değil herkesin başına gelebilir.
Tekrar Uyarıyorum Hard Formattan sonra Dediğim silinen uygulamalar pc Suitte tekrar yazılım yükleyince geri gelmiyor. Giden Uygulamalar sadece Flashla geri geliyor.
)