C6-01 belle için yeni bir özellik farkettim.sanırım diğer tellerde olur.Tek bir tuşla açılıp kapanma

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Bayanlara saygi beyler :nono: herseyi biz yapiyormuscasina davranmak yerine bizim disimizda belki de bizden daha ustun ve zor seyler yapabilenlere hak ettiklerini vermeliyiz . Kimseye bos yere moderatorluk gorevi verilmeZ ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
5800 güç düğmesinde sonuç olumlu :D

mcalisir

Üye
sen bulmadın daha önce vardı ki bu ben biliyordum

asigsasi

asigsasi

Üye
ben 701 kullanıyorum hiç denemedim telefondaki herşeyi silmeyelim sonra deneyenlerde birşey silindimi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bayanlara saygi beyler :nono: herseyi biz yapiyormuscasina davranmak yerine bizim disimizda belki de bizden daha ustun ve zor seyler yapabilenlere hak ettiklerini vermeliyiz . Kimseye bos yere moderatorluk gorevi verilmeZ ;)

bana diyecek söz bırakmamışsın :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
konunun hortlaması iyi olmuş.ama reset atmayı programla yapmayı tercih ederim.

doctorrr

doctorrr

Üye
iyiymiş denedim oldu teşkür baba :D

aleranol

aleranol

Üye
Mantık hatası var 8sn. bekleyeceğine forumdaki programlardan adam gibi bi tane yükleyin tek tıkla bitsin.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birincisi hiçbir yönetici kendi keyfinden mesaj silmez.
Mesaj silmek sandığınızın aksine sıkıntılı ve vakit alan bir iştir. Zira herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığı dünyamızda "benim mesajı sildin onun mesajı neden silmedin" suçlamasıyla karşı karşıya kalmak pek muhtemeldir.
Burada bizler için önemli olan, hakkında işlem yapılan kişilerin memnuniyetinden ziyade eşitlik, tarafsızlık ve adalettir.
Mutlak adaletin dünyadaki hiçbir hukuk sisteminde dahi olmadığı düşünülürse onu burada aramanın ne kadar mantıksız olacağı da ortaya çıkacaktır.

Biz burada kimseyi tanımıyoruz, bizler için bir üye yazdıklarıyla kendini yaratır. Kural dışı şeyler yazıyorsa da cezasını doğal olarak alır.

İkincisi "bir bayan" ile başlayan ayrımcılık kokan yorumlar yapmanız, yaptığınız yorumları okunmaya dahi değer kılmaz!
Bir konudan anlamanın taşınan kromozomlarla ilgili olduğunun düşünülmesi orta çağdan kalma saçma sapan bir zihniyetin taşındığının ifadesinden öte değildir! Sanki Nokia'da sadece erkekler çalışıyor, symbian'ı üretenler yalnızca erkek.
Komik komik yorumlarla kendimizi gülünç duruma düşürmeyelim!..

Konuyla alakasız başkaca mesaj görmeyelim. Bir cevabı olan varsa özelden yazabilir.
Çok haklısınız adminim. Herkez yazdıklarıyla kendini yaratır:oke::alkis

hidayet02

hidayet02

Üye
Ağzı Olan Konuşur, Kimsenin Ağzı Çuval Değilki Büzelim...

Bayan Veya Erkek Ne Olursa Olsun Hangi Cinsten Olursa Olsun; Eğer ki Bir Bölümde Yöneticiyse Bu (bence) Onun Öncelikle Erdemliğiyle, Olgunluğuyla, İnsanlarla İletişimiyle Olmuştur... En Son Bakılacak Nitelik Bölüm Hakkında Bilgisidir...

Profesörde Bakan Olabiliyor, Orta Okulu Mezunuda...

Önemli Olan İnsanlık!!!

Bilmem Anlatabildimmi...

İyi Forumlar...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
[ENGİN];4394557' Alıntı:
arkadaşlar herkes forum kurallarına uymalı 5 parmağın hepsı bir değil ne kadar bilgili olsakta bilmedıgımız çok şey vardır.ben biraz höşgörü diyorum,başkada birşey demiyorum

Haklısın Abi bi insanda hoşgörü iyi niyet olmadıktan sonra istediği kadar bilgili olsun benim gözümde beş para etmez :oke:

- - - Eklendi - - -

Ağzı Olan Konuşur, Kimsenin Ağzı Çuval Değilki Büzelim...

Bayan Veya Erkek Ne Olursa Olsun Hangi Cinsten Olursa Olsun; Eğer ki Bir Bölümde Yöneticiyse Bu (bence) Onun Öncelikle Erdemliğiyle, Olgunluğuyla, İnsanlarla İletişimiyle Olmuştur... En Son Bakılacak Nitelik Bölüm Hakkında Bilgisidir...

Profesörde Bakan Olabiliyor, Orta Okulu Mezunuda...

Önemli Olan İnsanlık!!!

Bilmem Anlatabildimmi...

İyi Forumlar...

+1 :oke:

KxTR79

KxTR79

Üye
sağol :)

otostopçu

otostopçu

Üye
menü tuşu + power 8 sn deneyin öyle yapınca bene pin sormuyo