C6-01 belle için yeni bir özellik farkettim.sanırım diğer tellerde olur.Tek bir tuşla açılıp kapanma

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 belle için yeni bir özellik farkettim.sanırım diğer tellerde olur.Tek bir tuşla açılıp kapanma
Arkadaşlar bu gün teli kurcalarken kırmızı arama ,(açma kapama) tuşuna 10 sn basılı tuttum elimi çekmedim oda ne tell önce kapandı sonra ufak bir titireme ve tekrar açıldı n8 de bu özelik öncedende vardı ama bizim tellerde olduğunu bilmiyordum iyi oldu bir nevi bir nevi reset..

• Beğen
Tepkiler: kaavkw ve CanKartaL

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 sonuç olumsuz .

asrabi

asrabi

Üye
vay süper kardeşim iyi oldu bunu bulduğun teşekkür ederim kendi adıma :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O zaman güç düğmesiyle deneyeyim .

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
@Asrabi
Birşey değil kardeşim tamamen şansa bulduk.

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 sonuç olumlu ama titreşim olduğu için şarjı yine gider bişi farketmez bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet şimdi oldu . C6-01 hariç diğer telefon kullananlar kırmızı tuş yerine güç düğmesiyle yapacaklar . Uruno teşekkürler :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tamam da pin ile kilit kodunu yine sordu Ne fark ediyor kapatıp açma ile.

• Beğen
Tepkiler: atakan25
atakan25

atakan25

Üye
TeAmo42

TeAmo42

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu olay belleye özgü bişey degil annadada oluyordu kullanım klavuzunda yazıyor 8sn basılı tutuldugunda 3kere titreyip kapanır bırakmazsan tekrar acılır

yesim.yesim

Üye
Ne işe yaradığını anlamadım :/
Biri söylese..

f_conq

f_conq

Üye
Pin kodu sorduktan sonra hiç bir anlamı yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Pin kodu sorduktan sonra hiç bir anlamı yok

Bilgisayarı yeniden başlatınca şifre istemiyor sanki . Adam bulmuş paylaşmış dört rakam girdin diye eleştirmek zorunda değilsin .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yapıcı eleştırı yapmazsak kimse yeni keşfettigi bişeyi paylaşmak istemez kullanmasak bile bi teşekkür etmek çok zor olmasa gerek

• Beğen
Tepkiler: Tuba
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
mantıksal olarak kapatıp açmakla aynı. Çünkü power tuşuna basılı tutarak kapatılır, kapattıktan sonra telefon kapandığı için power tuşu işlemez ve kapandıktan sonra power tuşundan elini cekmedigin zaman telefon açılıyo. Yani anlayacağın yeni bulunan birşey değil kardeş. Yanlışm olabilir belki, bu yüzden de özür diliyorum şimdiden.

Üst Alt