Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SymbianHacker] RESET - Symbian^3 Model Telefonlara Format Atma ve Hard Format Sonrası
Sponsorlu Bağlantılar
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Estağfurullah
Üye
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
cevahir042
Üye
bey kardesim nokia e 6-00 halen yok ben buna hart format atmak için shift+bosluk+silme+açma kapama ya bunlara basili tutuyorum tel açilir gibi tek titresim uyarisi veriyor 5 saniye kadar sonra 3 sefer pes pese titresim uyarisi daha veriyor bu halde uzun bir süre tuslari basili tutuyorum ama tik yok tel açilmiyor ne yapacagiz musaid zamana çikamadinmi e 6 için daha ne kadar bekleyecegiz ttesekkürler.
bey kardesim nokia e 6-00 halen yok ben buna hart format atmak için shift+bosluk+silme+açma kapama ya bunlara basili tutuyorum tel açilir gibi tek titresim uyarisi veriyor 5 saniye kadar sonra 3 sefer pes pese titresim uyarisi daha veriyor bu halde uzun bir süre tuslari basili tutuyorum ama tik yok tel açilmiyor ne yapacagiz musaid zamana çikamadinmi e 6 için daha ne kadar bekleyecegiz ttesekkürler.