restart değil bu kapatıp açmakla aynı tuşa basılı tutuyoruz

restart değil bu kapatıp açmakla aynı tuşa basılı tutuyoruz

lütfen arkadaşlar arkadaş yeni bir özellliğin farkına varmış bilen bilmeyen beyenen beymeyen demeden paylaşmak istemiş bunun bir zararı yok...
Zararı olmadığı gibi dalgaya almaya küçümsemeyede gerek yok beyenmezseniz kullanmazsınız olur biter...
konudan bazı mesajları sildim küçümsenen mesajlar vardı sonra ikili atışmaya dönmüş diğer mesajlara baktım görüş bildirilmiş '' hani ; kapatmak ile aynı filan gibi sorun görmedim ''
Sayın moderatörümüz gereken açıklamayı yapmış . Tartışma çıkaracak bazı yorumlar var ama konu sahibi takmadığı için teşekkür ediyorum .

Bir bayanı Moderetör yapmak değilde o bölümün terimlerinden iyi anlayan birini yapmak lazım. Restart ile kapatıp açmanın farklarını bilmesi lazım.Tartışmaları çok güzel önlüyor eline sağlık fakat bazen yanlış tarafı suçluyor.
Aynen . Bazıları direk ceza yolluyor fakat Nur "hanfendiler
" tek tek siliyor .
Evet şimdi oldu . C6-01 hariç diğer telefon kullananlar kırmızı tuş yerine güç düğmesiyle yapacaklar . Uruno teşekkürler![]()
ne oldu anlamadım, telefon resetleniyo mu demek istiyosunuz, güç düğmesine basılı tutunca kapanıyo, restratme programını tavsiye ederim eğer resetlemekle ilgili ise
Arkadaşlar birincisi hiçbir yönetici kendi keyfinden mesaj silmez.Restart ile kapatıp açmanın arasındaki farkı bilmeyecek biri değilim sizinle bu yüzden tartışmadık tartışmamda bu konuda...
Benim bilgimide bilen biliyor burada kimse ile bir yarış içerisinde değilim....
İsterseniz mesajları silmeyim direk ceza alın...Herkes yaptığını biliyor arkadaşlar Lütfen daha fazla abartıp uzatmayın...