C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
al kardeşim memnun kalırsın :oke:

zann01

Üye
arkadaşlar c6-01 eğer güç tasarruf modunda kullanılırsa şarşı en az 2 gün gidiyor.ama normalde 1 gün bile gitmiyor.şuan tasarruf modunda kullanıyorum hiç bir fark yok sadece sesi kısıyor titreşimi kapatıyor ekran ışığını kısıyor ama şarj süresi harika bana göre.

SilentOne

SilentOne

Üye
suan 3.gün telefonun tasaruf modu da açık deqil sdece 3g kapalı o

Navy Blue

Navy Blue

Üye
C6-01 küçük bir akıllı telefon olmasına rağmen muhteşem özelliklere sahip bir telefondur...
O kadar ki abilerine ve diğer markalara kafa tutabilecek özelliklerdir bunlar hemde bu fiyata...

Gelelim c6-01'in öne çıkaran özellikler

bluetooth 3.0 (çok az akıllı telefonda var)
8 mp kamera HD video kayıt (720p)
Clear black display teknolojisi ( güneşte ve ışık altında daha iyi ekran)
Amoled cam ekran
Daha yüksek veri aktarım hızı HSDPA (10.2 Mbps)
Cilalı paslanmaz çelikten üretilen kasası
Harici micro Sd kart ile 32 gb'a kadar destek

Diğer özellikler birçok akıllı telefonda bulunan özellikler ile aynı hatta daha iyiside diyebiliriz...

Eğer bütçen kısıtlı ise ve bir akıllı telefon almak istiyorsan hiç kaçırma derim :)
Bende kullanıyorum ama bütçemden dolayı değil küçük oldugundan dolayı :)

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
SilentOne

SilentOne

Üye
C6-01 küçük bir akıllı telefon olmasına rağmen muhteşem özelliklere sahip bir telefondur...
O kadar ki abilerine ve diğer markalara kafa tutabilecek özelliklerdir bunlar hemde bu fiyata...

Amoled cam ekran

Diğer özellikler birçok akıllı telefonda bulunan özellikler ile aynı hatta daha iyiside diyebiliriz...

Eğer bütçen kısıtlı ise ve bir akıllı telefon almak istiyorsan hiç kaçırma derim :)

al buda bnim kafadan yıllardan kocamn telefon kullandıktan sonra nokia küçük bir s^3 tel üretmiş bide kuçk hemde ucuz gözüm kapalı aldım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Amoled cam ekran

Bu özetten sonra fandroidçi göremiyorum :ehe :aman2:

SilentOne

SilentOne

Üye
sen dha dur belle eqer düzgün çıkarsa hiç goremeyecen bu sefer biz onlara saldıracaz:D

kpln04

kpln04

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
sen dha dur belle eqer düzgün çıkarsa hiç goremeyecen bu sefer biz onlara saldıracaz:D
bize de bekleriz gardaş:D

----------Eklendi @ 06:50:32 ---------- Yazıldı @ 06:49:20 ----------

bende c6-01i çok istiyorum ama benim için oyun ve internet çok önemli o yüzden androide kayıyor gönlüm bi çare yok mu buna
cakmasi vardir belki. cinlilee yapiyo androidli nokia:)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
selam arkadaşlar bende c6-01 almayı düşünüyorum. 5800 xm kullanıyordum bu güne kadar ama telefonu servise gönderdim teknosa bana 20 iş günü geçtiği için telefon değiştirme hakkı veriyor para iadesi vermiyor. isteğin telefonu alabilirsin dedi aklıma en mantıklı c6-01 geldi ama şuan teknosa stoklarında olmadığı telefonu alamadım. bütün sayfalardaki yorumları okudum telefon gerçekten güzel tekrar stok girince haberim olacak bakalım artık

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
valla biriniz 3 gün biriniz 2 gün ama 3g yi kapalı tutacam ben bataryayı da düzgün kullandım mı tamamdır kurbanda elime geçirmem lazım çok istiyom,artık aklımda soru işarete kalmadı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
annaya güncellemeyeceksen al ben güncelledim pişman oldum şimdi serviste eski yazılıma dönecek + yeni batarya takacaklar telefonda sorun yoktu tek şarj için gönderdim annadan sonra batarya öldü 12 saat bile gitmiyodu

PriZm

PriZm

Üye
hayir markette android bölümüde yetmiyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
belli aga adam eski symbiancı androidde olsa çekiyor

turks41

Üye

Amoled cam ekran

Bu özellikleri gerçekten iyi.Neden sadece iyi taraflarını yazıyosunuz?Birazda kötü taraflarını yazında ona göre karar versin alıcak kişiler.

forbidden5

forbidden5

Üye
ben ocak dan beri kullanıyorum aynı fiyata alınan androidlerden daha iyi telefon hd video face twitt anında paylaşım ücretsiz navigasyon kamerası radyosu multimedya özellikleri 10 numara telefon yeterince hd oyunda var daha ne işletim sistemidir tek sorunu benim gördüğüm o da abartıldığı kadar kötü değil android kullanan arkadaşlarımında bir sürü şikayeti var telefonlarından inanın benim o kadar şikayetim yok symbiandan belle ile dahada hoş güzel olucak diye umuyorum anna az da olsa geliştirdi sistemi burda işletim sistemi konuşulucaksa şahsi fikrim android symbian filan değil ios konuşmalıyız

Üst Alt