PriZm
Üye
Pardon kardesim yanlis anlasilma olmus telden giriyorum bakmadim onceki yorumlaraArkadaşım ben sana demedim zaten Lenneth arkadaşa dedim

Pardon kardesim yanlis anlasilma olmus telden giriyorum bakmadim onceki yorumlaraArkadaşım ben sana demedim zaten Lenneth arkadaşa dedim

C6-01 küçük bir akıllı telefon olmasına rağmen muhteşem özelliklere sahip bir telefondur...
O kadar ki abilerine ve diğer markalara kafa tutabilecek özelliklerdir bunlar hemde bu fiyata...
Gelelim c6-01'in öne çıkaran özellikler
bluetooth 3.0 (çok az akıllı telefonda var)
8 mp kamera HD video kayıt (720p)
Clear black display teknolojisi ( güneşte ve ışık altında daha iyi ekran)
Amoled cam ekran
Daha yüksek veri aktarım hızı HSDPA (10.2 Mbps)
Cilalı paslanmaz çelikten üretilen kasası
Harici micro Sd kart ile 32 gb'a kadar destek
Diğer özellikler birçok akıllı telefonda bulunan özellikler ile aynı hatta daha iyiside diyebiliriz...
Eğer bütçen kısıtlı ise ve bir akıllı telefon almak istiyorsan hiç kaçırma derim
Bende kullanıyorum ama bütçemden dolayı değil küçük oldugundan dolayı![]()
Bu özetten sonra fandroidçi göremiyorumC6-01 küçük bir akıllı telefon olmasına rağmen muhteşem özelliklere sahip bir telefondur...
O kadar ki abilerine ve diğer markalara kafa tutabilecek özelliklerdir bunlar hemde bu fiyata...
Amoled cam ekran
Diğer özellikler birçok akıllı telefonda bulunan özellikler ile aynı hatta daha iyiside diyebiliriz...
Eğer bütçen kısıtlı ise ve bir akıllı telefon almak istiyorsan hiç kaçırma derim

bende c6-01i çok istiyorum ama benim için oyun ve internet çok önemli o yüzden androide kayıyor gönlüm bi çare yok mu bunaBu özetten sonra fandroidçi göremiyorum![]()
![]()
bize de bekleriz gardaşsen dha dur belle eqer düzgün çıkarsa hiç goremeyecen bu sefer biz onlara saldıracaz![]()

cakmasi vardir belki. cinlilee yapiyo androidli nokiabende c6-01i çok istiyorum ama benim için oyun ve internet çok önemli o yüzden androide kayıyor gönlüm bi çare yok mu buna

Sanırım android bölümü kesmiyor?Ben Burdayim:
C6-01 küçük bir akıllı telefon olmasına rağmen muhteşem özelliklere sahip bir telefondur...
Amoled cam ekran
Symbian unutulacak isletim sistemi degilkibelli aga adam eski symbiancı androidde olsa çekiyor
Kac yil Symbian kullandim.