C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
vallahi ben de alamadım şu telefonu bir türlü teknosaya stok yok gelince alcam bakam ne zaman gelecek 529 tl kuzu kuzu yatıyor :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
679 diye biliyorum ben 529 mu hala

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tamam 5800 alacaktım ben zaten 550 liraydı Nokia Shopa girdim çalışan abi hiç önermedi kendisi almış pişmanmış c6 yı önerdi aldım :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
Tamam 5800 alacaktım ben zaten 550 liraydı Nokia Shopa girdim çalışan abi hiç önermedi kendisi almış pişmanmış c6 yı önerdi aldım :D

vallahi ben 5800 xm aldığımı hiç pişman olmadım telefonun garantisinin bitmesi 1 ay kala garantiden iade geldi para iadesi vermediği için başka bir telefon alacaktım oda c6-01 ama stok yok :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
5800 Vs C6-01
Kamera 3.2 vs 8 mp
Ekran TFT vs AMOLED CBD
Sistem Symbian S60v5 vs Symbian Anna (Belle , Cindy diye güncellenecek.)
Sırf bu özellikler için bile 100 tl fark verip C6 alırım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
5800 Vs C6-01
Kamera 3.2 vs 8 mp
Ekran TFT vs AMOLED CBD
Sistem Symbian S60v5 vs Symbian Anna (Belle , Cindy diye güncellenecek.)
Sırf bu özellikler için bile 100 tl fark verip C6 alırım

ben c6-01 karşılaştırmadım bile c6-01 çok üstün olduğunu biliyorum ama ben 22 ay önce aldım 5800 xm hiç pişman olmadım ama şuan için 5800 alınmaz benim telefonumu değiştirmeyi düşünmüyordum ama iade gelince değiştirmek gerekti :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:d :d

by*cambaz

Üye
al al

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
o değilde ben bu gün c6-01 kipada baktım çok ufak 5800 xm yanında ufak kalıyor bana

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Küçük aletler büyük işler başarır :D :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
polluxea♪

polluxea♪

Üye
​braz daha bekle bence

kingertuz

Üye
cihaz acuç içi tasarımı güzel.hızlı ve özellikli olmasına rağmen 8mp kamerasından pek memnun olmadım.yakın çekim yapamıyor yada ben beceremedim.şimdiye kadar şarjı 2 günden fazla gitmedi üstelik fazla kurcalamadan kurcalayınca 1gün zor gider.ama memnunum telefondan en azından kullanımı güzel ufak ve marifetli bu fiyata anca bu olur :)))

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
kurbandan sonra alıcam c7 yimi beklesem diyorum fiyatı düşse ,hem c6-01 de hem de c7otofocus olmadığından şikayetçi sayısı da fazla n73 de bile var yazık valla

pRime.

pRime.

Üye
Sadece makro çekemiyorsun af olmayınca yoksa çok güzel çeker. Bence c7 alma, aralarında fark yok.

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
makroyla çok alakam yok sanırsam zaten c6-01 daha uygun fiyatlı alıcaktım alamadım bir türlü kurbandan sonra artık

ak42

ak42

Üye
senin yorumunla bi adım daha yaklaştım dostum c6-01 e taşekkürler

----------Eklendi @ 13:58:30 ---------- Yazıldı @ 13:55:43 ----------

en iyisini yapmışsın

SilentOne

SilentOne

Üye
tawsiye edeerim sana :D

turkmen619

Üye
ya c6-01 da oynayabileceğim hd oyunlar adı verirmsiiniz lütfen

u_cosar

u_cosar

Üye
güzel bir telefon ben kullanıyorum mennunum