evet çıkış fiyatını indirimsiz 1500 diyorlar ama bakalım bi çıksında görücez.. gerçi dış görünüşü pek hoşuma gitmedi ama.. uffff özledim N8 imin9 1200 tl biraz zor yha![]()

öyle işte N8 in dış görünüşü çok hoşuma gidiyor.. N9 oyuncak gibi duruyor.. ama özellikleride cezbediyorbelle hazir su anda anna gibi uzun surmez 26 ekim 16 kasim arasi Belle gelir
----------Eklendi @ 22:58:33 ---------- Yazıldı @ 22:57:11 ----------
nsekiz al bence ndokuz u ben iki sene sonra alirim bin yuz tl olursa tabi
neysem benim tamirli N8 gelsin satıp yenisini alcam.. vazcaydım N9 dan.. N8 imi çok özledim
bugün ararlar umarım olup olmayacağına dair .. 
kardeş al gitsin , düşünme!! ister 500 lira peşin ver gerisini taksit yaptır nolcek yani.. ama al biran eveli .. valla c6-01 i ben çok beğeniyorum küçüklüğü işlevselli 10 numara bir telefon.. eğer N8 almamış olsaydım kesin heralde c6-01 alırdım.. ama N8 kullanmış biri olarak N8 den vazgecemem.. yani benim durumda müsait almaya.. ama dediğim gibi bu fiyata bu kadar güzel tel bulamazsın. c6-01 güzel tel, al hemen..bence belle çıkınca tellerin fiyatı artar gibime geliyor.. belle telefonu müthiş değiştiriyor çünkü.. ve yakında belle yi bekliyoruz ona göre.. daha fazla fiyat binmeden al gitsinteknosada c6-01 679 dan 635 e düşmüş tek ödeme fiyatı ve peşin almayı düşünüyorum ben 44 tl indirim gerçekten çok iyi zamsız 599 du
.. tavsiye 
aynen.. herşey aynı sadece kapasite ve kamera pixel farkı var.. gerçekten c6-01 çok hoşuma gidiyor telefon10 numara yha n8 den sonra tek geçerim

dostum gecen bi foto cektim face e koydum herkes profyonel çekim sandılarpeki örneğin arkadaşımla foto çekilcem yakından değil o kadarda telefonu tutcam ikimiz çekicem yani güzel çıkar mı otofokusa gerek var mı?
bende 600 liraya çekinmeden al . android in uygulamaları güzelde sen yine c6-01 i albi bilsem neyi bekliyoAlamadımı bu konuyu açan arkadaş c6-01 ' i![]()
50 liranın hesabını yaparken kalcak ortalıkta.. tel almaya karar verdiysen birkere , hemen alıcaksın yoksa ortalıkta kalırsın