Nokia benim için zaten bitmiş yokolmuş bir şirket şu N8 denen sihirli aleti çıkarmamış olmasaydı şuan bu forumda beni göremezdiniz ah N8Arkadaşım kullanıyor, yazın Ovi Store'dan telefonuna ne bulduysa yüklemiş telefon bildiğin kağnı hızında çalışıyor.. Format atmak istemiyor oyunlar programlar silinecek diye bari Anna'ya güncelleyeyim dedim telefon üzerinde son sürüm gözüküyor harbi adamı deli eder.
Bu Symbian'dan uygulama ve oyun konusunda hayır gelmez.. GS+'ta 12 sayfa uygulama + oyunum var ve telefon hala ilk aldığımki gibi hızlı.. N8'e bunun 1/4'ünü yüklesem çöker açılmaz.

aynen birader Belle Ovi harika olmuş yahuAl al belle gibi nokia mağaza geldi telefona aşık oldum .![]()

Telefona fazla yüklenirseniz,resetler de,donar da,tepkisiz de kalır.
Okadar birşey göstermesi normal.
nokia'ya laf atıp eski işlemcileri kullanıp tipsiz telefon derler.
Samsung'u da görüyoruz galaxy s'in kasası alınıp anakartına 1.4 ghz işlemci konulmuş.Kamerasına varana kadar aynı.(Galaxy s plus)
Samsungların dokunmatik ekranları cam'a yapışık olur eyer yarım saat kulağına tutup telefon görüşmesi yaparsan her telefon gibi ilk önce kendisi yanar sonra kulağın.
Ama dokumatik ekran cam'a yapışık olduğundan çabuk ısınır çabuk soğur böleliklede aramayı sonlandırınca ilk 5 dakika ekran tepkisiz kalır.
Nokia'nın dokunmatik camıyla ekran arasında boşluk vardır bölelikle ekran geç ısınır geç soğur.Arama bittikten sonra ısınan ekranı temizlemeden bile işleme devam edebilirsiniz.
benmi karsilastirma yaptim? yorumumu tekrar okuben sadece yukarda galaxy plustan bahsedilmis bende cevap verdim.Galaxy nize laf atmıyoruz tamam kardeşim ama biz burdan 600 liralık telefondan konusuyoruz siz 1.500 lük telefonla karşılaştırıyorsunuz olacak iş değil .![]()
Normaldir demek ki biraz daha cevap versek,karşılaştırma videolarını bile koyarlar.Galaxy nize laf atmıyoruz tamam kardeşim ama biz burdan 600 liralık telefondan konusuyoruz siz 1.500 lük telefonla karşılaştırıyorsunuz olacak iş değil .![]()
Arkadaşım ben sana demedim zaten Lenneth arkadaşa dedimbenmi karsilastirma yaptim? yorumumu tekrar okuben sadece yukarda galaxy plustan bahsedilmis bende cevap verdim.