C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler

Lenneth

Üye
Arkadaşım kullanıyor, yazın Ovi Store'dan telefonuna ne bulduysa yüklemiş telefon bildiğin kağnı hızında çalışıyor.. Format atmak istemiyor oyunlar programlar silinecek diye bari Anna'ya güncelleyeyim dedim telefon üzerinde son sürüm gözüküyor harbi adamı deli eder.

Bu Symbian'dan uygulama ve oyun konusunda hayır gelmez.. GS+'ta 12 sayfa uygulama + oyunum var ve telefon hala ilk aldığımki gibi hızlı.. N8'e bunun 1/4'ünü yüklesem çöker açılmaz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşım kullanıyor, yazın Ovi Store'dan telefonuna ne bulduysa yüklemiş telefon bildiğin kağnı hızında çalışıyor.. Format atmak istemiyor oyunlar programlar silinecek diye bari Anna'ya güncelleyeyim dedim telefon üzerinde son sürüm gözüküyor harbi adamı deli eder.

Bu Symbian'dan uygulama ve oyun konusunda hayır gelmez.. GS+'ta 12 sayfa uygulama + oyunum var ve telefon hala ilk aldığımki gibi hızlı.. N8'e bunun 1/4'ünü yüklesem çöker açılmaz.
Nokia benim için zaten bitmiş yokolmuş bir şirket şu N8 denen sihirli aleti çıkarmamış olmasaydı şuan bu forumda beni göremezdiniz ah N8 :)
Belle nin Ovisi geldi güncelleme olarak harika bişey hoşuma gitti ovisi böyleyse bellenin orjinali harika olacak gibi duruyor ama şu kasma olayı bellede halas devam ederse kendim almayacağım gibi çevremdede kimseye önermem herşey belleye bağlı tüm bunlara rağmen N8 ayrı benim gözümde ama N8 harici nokia die bi şirket yok benim için :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Al al belle gibi nokia mağaza geldi telefona aşık oldum . :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
birisi bana oo telefonun çok güzel ne o diye sorduğunda '' N8 '' diyorum asla Nokia N8 demiyorum illa markası ne derlerSe Nokia diyorum...
Yani ben Nokia'yı değil N8' i seviyorum....

----------Eklendi @ 23:15:00 ---------- Yazıldı @ 23:13:49 ----------

Al al belle gibi nokia mağaza geldi telefona aşık oldum . :D
aynen birader Belle Ovi harika olmuş yahu :D

----------Eklendi @ 23:15:23 ---------- Yazıldı @ 23:15:00 ----------

ama hala kasma var :dry:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende kasma sorunu yok reset sorunu vardı soft format işime yaradı ama qt sorunum var :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
var arkadaşım ilk açıldığında hesap tuşuna oraya buraya tıkla kasıyor
+
telefonun uygulamalar klasöründeki kasma yine PR1.2 deki gibi 10-15 uygulama yükle anlarsın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım bende yok sende varsa bilemicem 10-15 uygulama yükleyince tekrar söylerim ama şu qt sorununu çözemedim

die4you.

Üye
Telefona fazla yüklenirseniz,resetler de,donar da,tepkisiz de kalır.
Okadar birşey göstermesi normal.

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T

die4you.

Üye
Çok eminsin;
Ozaman galaxy s plus'ından 1.4ghz işlemcili telefonundan.
Şarkı,müzik,internet,oyun,uygulama,program ve mesajlaş yada birisini ara telefonun normal bir şekil de duruyorsa. ''0'' donma varsa ozaman elinde ki telefon değil.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
harbiden ovide gezerken insan kendini belle kullanıyor gibi hissediyor :eller:

die4you.

Üye
nokia'ya laf atıp eski işlemcileri kullanıp tipsiz telefon derler.
Samsung'u da görüyoruz galaxy s'in kasası alınıp anakartına 1.4 ghz işlemci konulmuş.Kamerasına varana kadar aynı.(Galaxy s plus)

Samsungların dokunmatik ekranları cam'a yapışık olur eyer yarım saat kulağına tutup telefon görüşmesi yaparsan her telefon gibi ilk önce kendisi yanar sonra kulağın.
Ama dokumatik ekran cam'a yapışık olduğundan çabuk ısınır çabuk soğur böleliklede aramayı sonlandırınca ilk 5 dakika ekran tepkisiz kalır.

Nokia'nın dokunmatik camıyla ekran arasında boşluk vardır bölelikle ekran geç ısınır geç soğur.Arama bittikten sonra ısınan ekranı temizlemeden bile işleme devam edebilirsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
nokia'ya laf atıp eski işlemcileri kullanıp tipsiz telefon derler.
Samsung'u da görüyoruz galaxy s'in kasası alınıp anakartına 1.4 ghz işlemci konulmuş.Kamerasına varana kadar aynı.(Galaxy s plus)

Samsungların dokunmatik ekranları cam'a yapışık olur eyer yarım saat kulağına tutup telefon görüşmesi yaparsan her telefon gibi ilk önce kendisi yanar sonra kulağın.
Ama dokumatik ekran cam'a yapışık olduğundan çabuk ısınır çabuk soğur böleliklede aramayı sonlandırınca ilk 5 dakika ekran tepkisiz kalır.

Nokia'nın dokunmatik camıyla ekran arasında boşluk vardır bölelikle ekran geç ısınır geç soğur.Arama bittikten sonra ısınan ekranı temizlemeden bile işleme devam edebilirsiniz.

Bende hiç böyle birşey olmadı.4 saat boyunca internette dolaşmıştım wifi ile + telefon şarjdaydı. + tel 1.3 Ghz ye overclocklu.
tel ısısı 58 santigrat dereceye vurmuştu ama hiçte dediğin gibi bi kasma problemi olmadı.
üstelik ekran hiç ısınmıyor sadece arka kapak alev gibiydi.

yani bana biraz uydurmasyon geldi bunlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Galaxy nize laf atmıyoruz tamam kardeşim ama biz burdan 600 liralık telefondan konusuyoruz siz 1.500 lük telefonla karşılaştırıyorsunuz olacak iş değil .:off:

• Beğen
Tepkiler: die4you.
EFG_07

EFG_07

Üye
konuyu açan arkadaş c6-01 nasıl diye sormuş bazıları gelip galaxyi ve ideosu yazmış ve öyle yorumlar varki gören ideos ve samsung kendi firmaları sanacak
Her telefonun kendine özgü özellikleri vardır ve her telefonuda birbiriyle kıyaslamak saçmadır , konuya gelecek olursak c6-01 i kuzenim kullanıyor telefonu elinize aldığınızda malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu anlıyabiliyorsunuz ben telefonda en ufak kasma görmedim gayet hızlı bir telefon ayrıca şunu da eklemek gerekirki telefonun dokunmatik ekranı süper gerçektende.

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy nize laf atmıyoruz tamam kardeşim ama biz burdan 600 liralık telefondan konusuyoruz siz 1.500 lük telefonla karşılaştırıyorsunuz olacak iş değil .:off:
benmi karsilastirma yaptim? yorumumu tekrar okuben sadece yukarda galaxy plustan bahsedilmis bende cevap verdim.

die4you.

Üye
Normaldir demek ki biraz daha cevap versek,karşılaştırma videolarını bile koyarlar.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya tamam konu nerlere gelmiş :)
arkadaşım ekranı biraz ufak kalite aynı yani 3.2" sana uyarsa her türlü iyi telefon

Üst Alt