C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
yani

SilentOne

SilentOne

Üye
dadan knka senden sıkıntı olmaz ama android işletim sistemide bni bi çekse andridli telefon alıcamda su symbian bilmiyom bırakamıyom sigara gibi namussuz

PriZm

PriZm

Üye
dadan knka senden sıkıntı olmaz ama android işletim sistemide bni bi çekse andridli telefon alıcamda su symbian bilmiyom bırakamıyom sigara gibi namussuz
:ehe: onca sene symbian kullandiktan sonra android cok karisik geliyor ama alisinca kolay:) marketteki uygulamalar tam bir eglence dunyasi:)

SilentOne

SilentOne

Üye
işte su market de olmasa bizler neler yapardık

SilentOne

SilentOne

Üye
annagelicek

• Beğen
Tepkiler: atakan25
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi

geç oldu kusura bakmayın ama annalı da şarj sorunu yaşayan var yaşamayan var siz de nasıl durum?Diğer değerli kardeşlerim den de yorum beklerim

fiyat teknosada 599 dan 679 a fılamış nasıl alıcam ben şimdi çok kötü oldu :( ofya

SilentOne

SilentOne

Üye
oha zammı geldi

pRime.

pRime.

Üye
Ötv zammı beyler. :(

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
herşeye ötv zammı geldi :( o yüzden telfon alcak olan şimdiye kadar almalıydı :(

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
kurban bayramı bittiğinde alacağım tahminen ama araştırmaya başladık uygun fiyatlı bulursam alacağım illa mağazadan alınacak diye bişey yok :)

qsaw

qsaw

Üye
Zarif kaliteli ideal fiyat :oke: tabi bütçe sıkıntısı yoksa daha iyi tellerde var:yuru

SilentOne

SilentOne

Üye
2 ay 3 ay oldu telefonu kullanalı çok memnunum bide bella geldimi dahda memnun olucam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
silent kardeş kaç aydır kasten mi bella diyon şu belleye yoksa ağız alışkanlığı mı ?

pRime.

pRime.

Üye
Benim de bazen bella diyesim geliyor ya. :D

okitox

okitox

Üye
donanımhaberde nokia türkiye bilmem ne müdürü ali diye adam belle bu yıl sonuna kadar tüm s^3 zımbırtılar için gelmiş olacak demiş. bugün videosunu izledim...

TheMadness

TheMadness

Üye
Bella demeyin şuna. Sinir oluyorum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
silent kardeş kaç aydır kasten mi bella diyon şu belleye yoksa ağız alışkanlığı mı ?
bella aqız alışkanlıqı bellenin türkiyeye gelişi aralık flen bulur diom anna gibi olucak oda çünki

forbidden5

forbidden5

Üye
aralığa kalmaz bence kasım sonlarına doğru gelir yani inş. :d:

Üst Alt