C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ideos x5 ekran kalitesi oldukca düşük seviyede ekranı tft c6-01 amoled farkı anlamışsındır bakmana bile gerek yok duyunca tahmin ediliyor zaten.Gelelim kamerasına tabiki c6-01 daha üstün bu konuda video performansıda dahil.Şarjda zaten kapışamaz c6-01 ile android işletim sistemine sahip bir cihaz olmasından dolayı bu konudada zayıf.Kasası ve malzeme kalitesi olarakda c6-01 den oldukca ucuz donatılmış eline aldığında ucuz çin yapımı olduğunu kolaylıkla hissedebiliyorsun.

Ekran kalitesi düşük diyorsun 480*800 çözünürlük ve 3.8 ekran var renkler ve canlılık olarak oldukça güzel.C6-01 in kamerasında otofocus yok bu büyük bi eksiklik ideos x5 te var.Şarjdada ideos x5 in bataryası 1500 mah c6-01 in bataryası 1050 mah yani fark yaratmaz android olmasıyla en az 1.5 gün dayanıyor az kullanırsan 2 günü geçiyor.Ayrıca annanın gelmesiyle şarj sorunundan yakınan bir sürü kişi oldu.İşte bu kısmı çok boş malzeme kaliteside gayet güzel ve sağlam en az 3 4 kere ilk aldığımda tahtaya halıya düştüğü oldu hiç bir çizik dahi yok ekranını 2 aydır jelatinsiz kullanıyorum ufacık bir çizik dahi yok o düşmelere rağmen.Zaten telefonu bilen biliyor senin bu boş yorumlarınla bişey değişmiyor salladığın çok belli oluyo.C6-01 de oldukça kalın 5800 ın yeni sürümü resmen.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

valent

valent

Üye
Ekran kalitesi düşük diyorsun 480*800 çözünürlük ve 3.8 ekran var renkler ve canlılık olarak oldukça güzel.C6-01 in kamerasında otofocus yok bu büyük bi eksiklik ideos x5 te var.Şarjdada ideos x5 in bataryası 1500 mah c6-01 in bataryası 1050 mah yani fark yaratmaz android olmasıyla en az 1.5 gün dayanıyor az kullanırsan 2 günü geçiyor.Ayrıca annanın gelmesiyle şarj sorunundan yakınan bir sürü kişi oldu.İşte bu kısmı çok boş malzeme kaliteside gayet güzel ve sağlam en az 3 4 kere ilk aldığımda tahtaya halıya düştüğü oldu hiç bir çizik dahi yok ekranını 2 aydır jelatinsiz kullanıyorum ufacık bir çizik dahi yok o düşmelere rağmen.Zaten telefonu bilen biliyor senin bu boş yorumlarınla bişey değişmiyor salladığın çok belli oluyo.C6-01 de oldukça kalın 5800 ın yeni sürümü resmen.
Kardeş ben ne c6-01 kullanıyorum nede edoes anladınmı ben c7 kullanıyorum idoes kuzenimde var c6-01 de kardeşimde ortada sallama ve boş konuşma yok birader böyle aşşağılıyıcı triplere girmenede lüzum yok ok?ben ikisinide karşılaştırdım ve bizzat test ettim ben iki telefonuda küçümsemedim sadece c6-01 daha üstün olduğundan bahsettim yoksa banane çokta tın ne alıyorsa alsın banamı alıyor

----------Eklendi @ 12:18:21 ---------- Yazıldı @ 12:13:26 ----------

BUrda kimsenin kafasını karıştırmaya çalışmıyorum ben yorumumu yaparım arkadaş gider telefoncuya ikisinide alır eline test eder bakar kurcalar hangisi cazip gelirse alır ben şahsen kendi yorumumu yaptım kafasına silah dayamadım c6-01 alacaksın diye anlatabiliyormuyum bazılarınız tartışma içersine girmek istiyorsa [email protected] ekleyin girelim zorunuzada birşey gitmesin arkadaşım burda bilgi ve kullandığımız cihazların tecrübesini paylaşıyoruz yaklaşık 5 yıl telefonculuk yaptım kendi iş yerimizdi devrettik bunlar bir tecrübedir atmasyon yapmıyorum burda

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kardeş ben ne c6-01 kullanıyorum nede edoes anladınmı ben c7 kullanıyorum idoes kuzenimde var c6-01 de kardeşimde ortada sallama ve boş konuşma yok birader böyle aşşağılıyıcı triplere girmenede lüzum yok ok?ben ikisinide karşılaştırdım ve bizzat test ettim ben iki telefonuda küçümsemedim sadece c6-01 daha üstün olduğundan bahsettim yoksa banane çokta tın ne alıyorsa alsın banamı alıyor

----------Eklendi @ 12:18:21 ---------- Yazıldı @ 12:13:26 ----------

BUrda kimsenin kafasını karıştırmaya çalışmıyorum ben yorumumu yaparım arkadaş gider telefoncuya ikisinide alır eline test eder bakar kurcalar hangisi cazip gelirse alır ben şahsen kendi yorumumu yaptım kafasına silah dayamadım c6-01 alacaksın diye anlatabiliyormuyum bazılarınız tartışma içersine girmek istiyorsa [email protected] ekleyin girelim zorunuzada birşey gitmesin arkadaşım burda bilgi ve kullandığımız cihazların tecrübesini paylaşıyoruz yaklaşık 5 yıl telefonculuk yaptım kendi iş yerimizdi devrettik bunlar bir tecrübedir atmasyon yapmıyorum burda

Triplere giren yok arkadaşım bende bu cihazı kullanıyorum deneyimlerimi paylaşıyorum öyle bi anlatıyosunki sanki trident neyse uzatmıycam artık kim ne almak istiyosa alsın saçma sapan tartışma yapmaktan gına geldi artık.Zaten ben nokia düşmanı birisi değilim bu zamana kadarda nokia kullandım severdimde nokia isteyenlere c6-01 öneriyorum android isteyenlere ideos x5.Ama böyle her konuda çok bilmiş gibi atlayıp ideos x5 i kötüleme çabası olanlar yüzünden çıkıyor bu tartışmalar.(Sözüm sana değil)

valent

valent

Üye
Ben zaten idoesi kötülemiyorum gerçekten güzel bir cihaz sadece c6 nın + yanlarını yazdım.İdoese gelince gerçekten hızlı bir tel fiyatıda oldukca uygun ince ve şık duruyor heriki cihazında + ve - yanları elbette var.Ama biz ne dersek diyelim karar alıcının zevkler ve renkler tartışılmaz sende beni yanlış anlama her telefonun kendine has birçok özelliği var örneğin idoesin içinde android olması + yanı kullanıcı açısından ama şarjda dediğim gibi android emiyor pili

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ben zaten idoesi kötülemiyorum gerçekten güzel bir cihaz sadece c6 nın + yanlarını yazdım.İdoese gelince gerçekten hızlı bir tel fiyatıda oldukca uygun ince ve şık duruyor heriki cihazında + ve - yanları elbette var.Ama biz ne dersek diyelim karar alıcının zevkler ve renkler tartışılmaz sende beni yanlış anlama her telefonun kendine has birçok özelliği var örneğin idoesin içinde android olması + yanı kullanıcı açısından ama şarjda dediğim gibi android emiyor pili

Biliyorum arkadaşım anladım bende c6-01 i kötülemiyorum sadece telefonu kötüleme çabası içinde olan arkadaşlar var onlar yüzünden uğraşıyorum.Tabiki karar alıcının zaten ben ona bişey demiyorum kötülemeye çalışanlar yüzünden girdim bu tartışmaya emiyor tabiki büyük ekran işlemci fln

pRime.

pRime.

Üye
Adreno 205 i küçümseme. Ağlayan yok burda arkadaşım zaten bizim sorunumuz değil o sizin sorununuz.Sizde artık şu boş konuşmaları kesseniz mutlu olucaz bilmediğiniz etmediğiniz telefonlar hakkında yalan yanlış yorumlar yapmayın.----------Eklendi @ 11:42:31 ---------- Yazıldı @ 11:41:36 ----------Hız diyoruz arkadaşım tabikide işimize yarıyor insanı yavaşlığıyla donmasıyla delirtmiyor.Benimde ihtiyaçlarımı fazlasyıla karşılıyor.
Boş konuşan sensin adam c6-01'i soruyo sizler geliyosunuz ideos x5'i anlatıyosunuz. Kimsenin c6-01'in yavaşlığıyla delirdiğini sanmıyorum. Senin buraya ne için geldiğin belli. Diğerini karala benim cihazım kral. Yok öyle! Radyo donanımı yok ideosun nereye güncelleme geliyo? :kop: İnternet radyosu dinlersiniz ancak. Hız performans diye c6-01'i karalaman boşuna performans da iyi hız da. Belle ile zaten daha hızlı olcak cihaz sizin burdaki serzenişleriniz boşuna. Adreno 205'i küçümseyen yok ama gelip de broadcomdan iyi dersen :zuhaha: diye gülerler. C6-01 kullanmadan yalan yanlış yorumlar yapmayın burda.

----------Eklendi @ 13:28:27 ---------- Yazıldı @ 13:12:17 ----------

Cbd Ekran, özellik, kalite. Bunlar c6-01'in sana 600 tl'ye sundukları. Büyük ekran ve uygulama bunlarda ideos x5'in sana sundukları.

• Beğen
Tepkiler: valent
SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 bnde mukemmel bir telefon almanı tavsiye edrim otofocusu yok eqer makro foto çekmiyosan sıkıntı yok ekranda çizik yapman çok zor ama becerenleri gördüm oda tee 5 inci kattan düşürmüş ekranda 2 tane kıl gibi çizik oda pek belli olmuyor

Lenneth

Üye
[COLOR="Black"][B] Boş konuşan sensin adam c6-01'i soruyo sizler geliyosunuz ideos x5'i anlatıyosunuz. Kimsenin c6-01'in yavaşlığıyla delirdiğini sanmıyorum. Senin buraya ne için geldiğin belli. Diğerini karala benim cihazım kral. Yok öyle! Radyo donanımı yok ideosun nereye güncelleme geliyo? :kop: İnternet radyosu dinlersiniz ancak. Hız performans diye c6-01'i karalaman boşuna performans da iyi hız da. Belle ile zaten daha hızlı olcak cihaz sizin burdaki serzenişleriniz boşuna. Adreno 205'i küçümseyen yok ama gelip de broadcomdan iyi dersen :zuhaha: diye gülerler. C6-01 kullanmadan yalan yanlış yorumlar yapmayın burda.[/B][/COLOR][COLOR="Silver"]----------Eklendi @ 13:28:27 ---------- Yazıldı @ 13:12:17 ----------[/COLOR]Cbd Ekran, özellik, kalite. Bunlar c6-01'in sana 600 tl'ye sundukları. Büyük ekran ve uygulama bunlarda ideos x5'in sana sundukları.
Nokiacilarin avutmalari, bundan once anna gelecek super olacak diyorlardi :zuhaha:

karcepoyt

karcepoyt

Üye
canın sagolsun sadece telefonu alacak arkadaşa yardımcı olmak için yazdım c6 01 benim kayınçomda var belle güncellemesini bekliyorum ideos unda 2.3 güncellemesini bekliyorum ondan sonra bende telimi degiştirebilirim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
C6-01 :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Boş konuşan sensin adam c6-01'i soruyo sizler geliyosunuz ideos x5'i anlatıyosunuz. Kimsenin c6-01'in yavaşlığıyla delirdiğini sanmıyorum. Senin buraya ne için geldiğin belli. Diğerini karala benim cihazım kral. Yok öyle! Radyo donanımı yok ideosun nereye güncelleme geliyo? :kop: İnternet radyosu dinlersiniz ancak. Hız performans diye c6-01'i karalaman boşuna performans da iyi hız da. Belle ile zaten daha hızlı olcak cihaz sizin burdaki serzenişleriniz boşuna. Adreno 205'i küçümseyen yok ama gelip de broadcomdan iyi dersen :zuhaha: diye gülerler. C6-01 kullanmadan yalan yanlış yorumlar yapmayın burda.

----------Eklendi @ 13:28:27 ---------- Yazıldı @ 13:12:17 ----------

Cbd Ekran, özellik, kalite. Bunlar c6-01'in sana 600 tl'ye sundukları. Büyük ekran ve uygulama bunlarda ideos x5'in sana sundukları.

Bak arkadaşım önceki yorumlarıma bak istersen benim amacım c6-01 i kötülemek değil kötülememde fiyatına göre güzel cihaz kim kötülemişse ona yaparsın bu muhabbetleri her konuda ideos x5 konusu olsun android olsun sürekli bi karalama çabası içindesin geç artk bunları ben c6-01 hakkında gelipte dandik telefon kötü telefon demedim ideos x5in içinde radyo donanımı var bi araştır görürsün.Anna hakkındada aynı şeyleri söylüyodunuz anna gelcek süper olcak şimdi belleyi bekliyonuz belle çıkar sonra başka güncellemeyi söylersiniz.Neyse tekrar söylüyorum ben c6-01 i karalayıpta ideos x5 kral demedim.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
PriZm

PriZm

Üye
Android istemiyorsan c6-01:)

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim, günde sadece bunları yaparsan gider tabi ama bir telefon için 3 gün fazla bir süre ben telefonu günde 6-7 saat aktif olarak kullanıyorum 1.5 - 2 gün gidiyor

tamam idare eder beni, beyler iedos falan almam ben c6-01 alıcam ama ne zaman alacağım henüz belli değil kurban olabilir

edit:telefonu aldığımda orjinal yazılım sürümü kaç olmalı pr1.2 sanırım?

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian anna olarak gelir eğer yeni parti türkiyeye giriş yaptıysa

• Beğen
Tepkiler: atakan25
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
tamam idare eder beni, beyler iedos falan almam ben c6-01 alıcam ama ne zaman alacağım henüz belli değil kurban olabilir

edit:telefonu aldığımda orjinal yazılım sürümü kaç olmalı pr1.2 sanırım?

Hayırlısı olur inşallah ;)

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ama anna da batarya hızlı tükeniyormuş onu napıcam?
Yok ya 2 gün dayanıyor ;) O kadar 0.face müzik 2 gün dayanıyor valla anna da güzel ama s3 görünümünü özledim anna içimi kararttı :D

pRime.

pRime.

Üye
Anna'ya telefonu aldığın haliyle veya soft format atıp güncellersen şarj sorunu olmayacaktır. Kurulu gelirse zaten sorunu olmaz.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama anna da batarya hızlı tükeniyormuş onu napıcam?
direk telefonu annalı aldıqın için sıkıntı olmaz ovi suilteden yükleyen bazı arkadaşlarda sıkıntı var bnde yok ama olan lar var

• Beğen

Üst Alt