C5-03 OFW istek. Yeni FW Geliyor! Bi kaç görsel Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

DEVIL95

Üye
Tamam usta siz yapin gerekeni ben hallederim :) E hadi ama bu is cok uzadi sabirsizlandik artik :) Paylasinda telefonumuz bayram etsin :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Adamım sistemden ovi mağazayı kaldırırsanız çok iyi olur.Biz de rahatca Qt yi yükleyebiliriz

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Adamım sistemden ovi mağazayı kaldırırsanız çok iyi olur.Biz de rahatca Qt yi yükleyebiliriz
Ovi mağazayı kaldırdık zaten. Benim hiç bir .FW mde yeri yok:)

- - - Eklendi - - -

QT yüklenebiliyor puppy talk yükleyerek denedim şimdi

Joker.

Joker.

Üye
ne kadar süre kaldı çıkmasına

Joker.

Joker.

Üye
bu gün çıkar mı

Joker.

Joker.

Üye
Peki neler yaptınız

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
yazıyor 1. sayfada

Masterthone

Masterthone

Üye
arkadaşlar acele etmeyin kusursuz olsun diye çalışıyoruz en gec cuma elinizde

LeaD3R

LeaD3R

Üye
benim yaptığımda en fazla 45-50 mb ram oluyodu daha fazla nasıl yapabiliyonuz ki? :)

neşter1461

neşter1461

Üye
windows 7 simgeleri mükemmel olmuş.bir çok ikon windows 7 ikonu oplursa çok güzel olur.

- - - Eklendi - - -

Joker.

Joker.

Üye
bildiğimiz aşaya doğru kayan belle tobbar mı o ?

- - - Eklendi - - -

kardeş daha ne yapıcaksınız resimlerden bitmiş gibi duruyo

neşter1461

neşter1461

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

neşter1461

neşter1461

Üye
bu da bendeki cfw umarım siz daha iyi değerlere ulaşırsınız.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bildiğimiz aşaya doğru kayan belle tobbar mı o ?

- - - Eklendi - - -

kardeş daha ne yapıcaksınız resimlerden bitmiş gibi duruyo

Flash ev ekranı o

neşter1461

neşter1461

Üye
Sisteme win7 ikonu koyamayız çünkü öyle bir paket yok :) sen onu temayla yapabilirsin ama yine
tema ile istemiyorum.istediğim tek şey bazi ikonların değiştirilmesi.mesela bir sözlük kamera servis menüsü dosya yöneticisi galeri uygulamalar simgeleri ile orjinalleri değiştirseniz mükemmel olur.sadece simge değişiklikleri yapamazmısınız.ben tema olarak orjinal olan Light temasını kullanmak istiyorum ama daha güzel olan bu simgelerde yanında olsun.çalışmalarınızda başarılar.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bu da bendeki cfw umarım siz daha iyi değerlere ulaşırsınız.
Ram değeri bir önceki CFW mde 64 mb felandı. bu o kadar olamaz çnkü görsel anlamda bi değişiklikler var buda sistemi birazda olsa yoruyor. ram değeri çok yksek değerleri görmse bile yeni uygulanmış ram politikası ile hiç bir sorun yaşamıcaksınız

- - - Eklendi - - -

tema ile istemiyorum.istediğim tek şey bazi ikonların değiştirilmesi.mesela bir sözlük kamera servis menüsü dosya yöneticisi galeri uygulamalar simgeleri ile orjinalleri değiştirseniz mükemmel olur.sadece simge değişiklikleri yapamazmısınız.ben tema olarak orjinal olan Light temasını kullanmak istiyorum ama daha güzel olan bu simgelerde yanında olsun.çalışmalarınızda başarılar.

1 sayfada kullanılmış olan ikonlar var onlar kalıcak windows 7 ikonu koyamıyoruz ama sen bana kullandığın windows 7 ikonlu temanı verirsen ben sana özelden light temasına o ikonları gömerim

neşter1461

neşter1461

Üye
Ram değeri bir önceki CFW mde 64 mb felandı. bu o kadar olamaz çnkü görsel anlamda bi değişiklikler var buda sistemi birazda olsa yoruyor. ram değeri çok yksek değerleri görmse bile yeni uygulanmış ram politikası ile hiç bir sorun yaşamıcaksınız

- - - Eklendi - - -

1 sayfada kullanılmış olan ikonlar var onlar kalıcak windows 7 ikonu koyamıyoruz ama sen bana kullandığın windows 7 ikonlu temanı verirsen ben sana özelden light temasına o ikonları gömerim
eyvallah gönderiyorum

Üst Alt