Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bM^XtrEmE FİNAL C5-03 V22.0.007 C de 102 MB BOŞ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masterthone
Üye
Konu Sahibi
dosyaya sağ tıkla özellikler de salt okunursa seçeneğini kaldır o zaman atarsın kardeşim..
İşte bu dediğin ben oluşmadı,bendekiler:Flash live, Page,Navigation Bar, Parmak Kullanımı Rehber Çubuğu TemeL Bende sadece bunlar var,Flash live seçili olduğu halde olamadı.
evet mümkün fakat oratada henüz widget dosyası yok
erdemsazak
Üye
dostum dediklerini de yaptım hatta bi kaç hafıza kartını biçimlendirdim aynı şekilde flaşta attım ama hala 71 mg tel gerci pek önemli değil ama yine de uğrasıyorm öle
dostum dediklerini de yaptım hatta bi kaç hafıza kartını biçimlendirdim aynı şekilde flaşta attım ama hala 71 mg tel gerci pek önemli değil ama yine de uğrasıyorm öle
O 102 mb hafıza zaten bazı telefonlarda olur orjinalda hafızası 71 mb o yüzde o şekilde gösterir 71 üstü sanaldır helarde
CilginTurk1
Üye
Adamım geçen gün şarjım bitti telefon kapandı. Sonra telefonu şarja taktım bir sürü bir şey olmadı sonradan telefon açıldı ve şna benzer bir uyardı verdi bana tam olarak hatırlamıyorum: ''Sistem açılımında hata oluştu lütfen yetkili servis ile görüşün '' Sonra telefona flash atmaya çalıştım.Ama telefonu bilgisayar görmedi. Sonra telfonun bataryasını filan söktüm bir saat beklettim sonra telefonu şarja taktım 30 dk sonra açmayı denedim gene aynı hatayı aldı gene denedim sonunda açıldı.
Bu neden olmuş olabilir ?
Adamım geçen gün şarjım bitti telefon kapandı. Sonra telefonu şarja taktım bir sürü bir şey olmadı sonradan telefon açıldı ve şna benzer bir uyardı verdi bana tam olarak hatırlamıyorum: ''Sistem açılımında hata oluştu lütfen yetkili servis ile görüşün '' Sonra telefona flash atmaya çalıştım.Ama telefonu bilgisayar görmedi. Sonra telfonun bataryasını filan söktüm bir saat beklettim sonra telefonu şarja taktım 30 dk sonra açmayı denedim gene aynı hatayı aldı gene denedim sonunda açıldı.
Bu neden olmuş olabilir ?