[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

tufan_81

Üye
iconları paylaşabilirmisin hocam

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ustalarım sesiniz solunuz çıkmıyor :D

yusufbk

Üye
x6 ya kurabiliyomuyuz, ben biraz toy kaldım :D

zero12

zero12

Üye
Qt'yi hallettim.

Kilitlenme olayı şöyle: Ana menüdeyken telefonu kapatma tusuna 1kere bastıktan sonra bi menü açılıyor o menüden "Telefonu kilitle" fonksiyonunu seçiyorum ve telefon şifrelenmiş oluyor. Daha sonra telefonu açmak için sağ taraftaki kilit tuşuna bastığımda normal orjinal halindeki gibi şifre girin gelmiyor direkt kilitleniyor.(kilitleniyor derken telefon donuyor)0 Siyah Ekran oluyor. Sadece telefondaki menü tuşuna basarak açabiliyorum. Yani kilit tuşunda bug var.
Kırmızı ile yuvarlak içine aldığım tuş.

Hala cevap alamadım. Bir sorun daha var. telefonu kilitli moddayken 2 3 saat açmayınca telefon aynı şekilde kilitleniyor ekran siyah oluyor. bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor.

Masterthone

Masterthone

Üye
Hala cevap alamadım. Bir sorun daha var. telefonu kilitli moddayken 2 3 saat açmayınca telefon aynı şekilde kilitleniyor ekran siyah oluyor. bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor.
biz aynı sorunla karşılaşmadık Kardeşim yeniden flashlamanı öneririm

- - - Eklendi - - -

iconları paylaşabilirmisin hocam
buyur kardeşim

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Nokia 5800' a Port Yapamaz mıyız? Çok Hoş Duruo ..

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Bilmem :) Farklı Geldi Diyelim ;)

Qxtayy

Üye
hocam özelden ulaştım ama burdan da yazayım dedim. ilk defa cfw atacaklar için DETAYLI bi anlatım bekliyoruz.

-Dyo-

-Dyo-

Üye
cfw niz güzel fakat birkaç hata var karakterler gitmiş(şekilli yazma)
tuş kilidine tuşuna basınca direk açılıyor kaydırma ancak orta tuşa basınca geliyor
ses komutlarını kaldırmışsınız fakat ingilizce ikonu kalmış aynı şekilde hızlı arama kalkmış ama ing ikonu duruyo
quick office yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor..

Joker.

Joker.

Üye
tuş kilidine tuşuna basınca direk açılıyor kaydırma ancak orta tuşa basınca geliyor
ses komutlarını kaldırmışsınız fakat ingilizce ikonu kalmış aynı şekilde hızlı arama kalkmış ama ing ikonu duruyo

Çok biliyosun madem sende bir cfw yapta görelim o hataları herkes görüyor kör değiliz ama emek var oturduğun yerden laf söylemek kolay!!

bitanem03

Üye
Aynen paşası şimdi artık iftara kadar uyku zamanı :D bende yatıyom :D

Abiler forumdaki tek kolay anlatım indirdim ama v23 sorun olurmu güncelleme gibi nasıl yaparım

- - - Eklendi - - -

Kardeş smart office var piçsel office var onları kur en güzeli smart office

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

yandan basınca kaydırmalı açılmazsa zaten saçma olur. dokunmatiğe has birşey o . İkon pakedinden dolayı onun kalması sana bir zararı olmaz

-Dyo-

-Dyo-

Üye

Çok biliyosun madem sende bir cfw yapta görelim o hataları herkes görüyor kör değiliz ama emek var oturduğun yerden laf söylemek kolay!!

Arkadaşım kimsenin emeğine birşey dediğimiz yok başta da yazmışım güzel olmuş bnde kullanıyorum hataları yazıyorumki bir sonraki geliştirmede düzeltmede göz önünde bulundursunlar diye bilip bilmeden anlamadan konuşmayın.

- - - Eklendi - - -

yandan basınca kaydırmalı açılmazsa zaten saçma olur. dokunmatiğe has birşey o . İkon pakedinden dolayı onun kalması sana bir zararı olmaz

Kardeşim elinize sağlık güzel olmuş hataları yazıyorumki bi sonrakinde göz önünde bulundurun diye devamını bekliyoruz .

KeremS23

KeremS23

Üye
biri beni aradığında telefondan ses çıkmıyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler...

Atacan-

Atacan-

Üye
@ LeoFrankLy
Resimdeki ekran modunu paylaşabilirmisiniz_?

Ekli dosyalar

Üst Alt