C5-03 OFW istek. Yeni FW Geliyor! Bi kaç görsel Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum

neşter1461

neşter1461

Üye
özelden yazamıyorum google taraycı desteklemiyo özel mesajı...
ilk sayfada haritalar simgesinin orjinali kalırsa hoş olur ikinci sayfada saat radyo yer değiştirmezsen güzel olur orjinal simgeleri kalsın.mesajlar galeri ve işlem kaydı bölümlerinin içi aynı kalırsa iyi olur.Ayarlar bölümü içindeki simgeleri değiştirmezsen iyi olur..tuş kilidi rengi ana ekran üzerindeki batarya ve alıcı bütün simgeler orjinal olarak kalırsa iyi olur.şimdiden teşekkür ediyorum

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
özelden yazamıyorum google taraycı desteklemiyo özel mesajı...
ilk sayfada haritalar simgesinin orjinali kalırsa hoş olur ikinci sayfada saat radyo yer değiştirmezsen güzel olur orjinal simgeleri kalsın.mesajlar galeri ve işlem kaydı bölümlerinin içi aynı kalırsa iyi olur.Ayarlar bölümü içindeki simgeleri değiştirmezsen iyi olur..tuş kilidi rengi ana ekran üzerindeki batarya ve alıcı bütün simgeler orjinal olarak kalırsa iyi olur.şimdiden teşekkür ediyorum
biri farklı biri farklı olmaz öyle ya windows 7 olur yada anna

neşter1461

neşter1461

Üye
arama ekranı da orjinaldeki gibi olsun

fikrizabit

Üye
ev ekranına güzel büyük bi saat koyulamazmı

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
light temasına eklenmiyor bna ikonlu başka bi tema söylersen daha rahat olucak

DEVIL95

Üye
Usta en iyisi anna iconlardir.OFW diyosunuz adi ustunde.Bu arada yarin mi obur gun mu cuma mi yayinlayacaksiniz yazilimi ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Acele ettirmeyin. Sonra sorun çıkyo laf eden oluyo snki yapmak zrundaymşz gbi knusylar. az sabr

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
güzelmiş :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal 5800 hafızası ne kadar yavrum :ehe

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
80 civarı bişeydi bebeem :pro:

OFW de core u ve rofs3 ü korunur yapıp flash atınca hafıza artıyormu ? bide sen hafızayı boşaltıyorsun dedin :ehe şahsen biz boşaltmıyoruz başka türlü elde ediyoruz . 5800 da da oluyordur belki diye dedim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ne diyon la sen :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Sistem modlama bölümüne konu açarım bir ara :)

Üst Alt