Ovi mağazayı kaldırdık zaten. Benim hiç bir .FW mde yeri yokAdamım sistemden ovi mağazayı kaldırırsanız çok iyi olur.Biz de rahatca Qt yi yükleyebiliriz

ne kadar süre kaldı çıkmasına
bu gün çıkar mı
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
sen onu temayla yapabilirsin ama yineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbildiğimiz aşaya doğru kayan belle tobbar mı o ?
- - - Eklendi - - -
kardeş daha ne yapıcaksınız resimlerden bitmiş gibi duruyo
tema ile istemiyorum.istediğim tek şey bazi ikonların değiştirilmesi.mesela bir sözlük kamera servis menüsü dosya yöneticisi galeri uygulamalar simgeleri ile orjinalleri değiştirseniz mükemmel olur.sadece simge değişiklikleri yapamazmısınız.ben tema olarak orjinal olan Light temasını kullanmak istiyorum ama daha güzel olan bu simgelerde yanında olsun.çalışmalarınızda başarılar.Sisteme win7 ikonu koyamayız çünkü öyle bir paket yoksen onu temayla yapabilirsin ama yine
Ram değeri bir önceki CFW mde 64 mb felandı. bu o kadar olamaz çnkü görsel anlamda bi değişiklikler var buda sistemi birazda olsa yoruyor. ram değeri çok yksek değerleri görmse bile yeni uygulanmış ram politikası ile hiç bir sorun yaşamıcaksınızbu da bendeki cfw umarım siz daha iyi değerlere ulaşırsınız.
tema ile istemiyorum.istediğim tek şey bazi ikonların değiştirilmesi.mesela bir sözlük kamera servis menüsü dosya yöneticisi galeri uygulamalar simgeleri ile orjinalleri değiştirseniz mükemmel olur.sadece simge değişiklikleri yapamazmısınız.ben tema olarak orjinal olan Light temasını kullanmak istiyorum ama daha güzel olan bu simgelerde yanında olsun.çalışmalarınızda başarılar.
eyvallah gönderiyorumRam değeri bir önceki CFW mde 64 mb felandı. bu o kadar olamaz çnkü görsel anlamda bi değişiklikler var buda sistemi birazda olsa yoruyor. ram değeri çok yksek değerleri görmse bile yeni uygulanmış ram politikası ile hiç bir sorun yaşamıcaksınız
- - - Eklendi - - -
1 sayfada kullanılmış olan ikonlar var onlar kalıcak windows 7 ikonu koyamıyoruz ama sen bana kullandığın windows 7 ikonlu temanı verirsen ben sana özelden light temasına o ikonları gömerim