kardeş çok saol nihayet oldu sen 10 numarasın yemınle çook ama cooo saol çok
----------Eklendi @ 00:23:04 ---------- Yazıldı @ 00:16:22 ----------
çok ıyısn saol

ben lınke tıklıyorum arapça yazılar falan cıkıyo ne yapmalıyım
----------Eklendi @ 01:07:29 ---------- Yazıldı @ 01:06:58 ----------
bu kamera tuşu lınkınde yani
en iyisi bulaşmamalı bsey daha sorucam kardeş ben c5 03 un klawyesını sewmıym c6 01 dekı klawye weya ona benzer lınk wereblrmsn?
saol kardeşim swypeyıde kurdum gercekten guzel
Ama bu you tube dowlander programından ındırdıgım wideoları galeriden açıp izlerken sureklı kesılıyo yanı 1 sanıye falan ses gelmıyo sonra tekrar dewam edıyo 10 sanıyede bır ses kesılyo sence sorun ndir nyapmalym
kardeşim videoların altında mp4 360 ve mp4 760 gbi yazılar yazıyo ikisinıde denedım wıdeolar kesik kesik 5 taneden 3 u böyle oldu sen eger nedeninı bılmıyosan bana site weremezmisin hanı adresı yazınca videoyu ındırıyoya you tube dakı wideoların adresini yani
Duzgun ınmeyen lerı oradan ındırırım kardeşim
Kardesim şu sertifika hatası diyo nası kurtulacaz bu sertifika hatalarından hackle diolar hakleyınce ne gbi kotu sonuçlar oluyo acaba ayrıca haklersek bu uygulama inermi?
fast buttons isimli programı kurun. forumda türkcesi de mevcut.
peki hacklesek sertifika ha tası veren uygulamayı indirsek sonra hacki kaldırsak uygulama kalkarmı?
ya sımdı bıtek you tube içinde hacklemek ıstemym bı bakym inş.şöyle donmayan bı you tube programı bulurum şu senın son werdıgın bide bunu dene dedigın programı benım tele uyarlayamazmsn?