C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
Temanın linkini ve hangi program ile ne yaptın yazı fontunu hastası oldum acilen yazar mısın

Joker.

Joker.

Üye
çook sağol

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 umden oviden uygulama indirirken telefon hafızasına iniyor bende internet sayfasından denıyorum orda tel.hafızasmı hafıza kartımı dıo haf.kartı deyınce ınmıyo ama tel.hafıza kartına ınıyo ayrıca hafıza kartımda 1gb lık boş alan bile war hafıza dolu degıl yardmlarınzı beklyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c5 03 umden oviden uygulama indirirken telefon hafızasına iniyor bende internet sayfasından denıyorum orda tel.hafızasmı hafıza kartımı dıo haf.kartı deyınce ınmıyo ama tel.hafıza kartına ınıyo ayrıca hafıza kartımda 1gb lık boş alan bile war hafıza dolu degıl yardmlarınzı beklyorum

Mağazaya girdikten sonra hesap de oturum aç de oturumu açtıktan sonra ayarlar de sonrada yükleme tercihleri de hafıza kartını seç

sarı bordo

Üye
kardş zaten oyleymş ama yınede emın olmak icin tekrar kaydettm ama yınede sadce tele ınıyo ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuz Allah razı olsun hemşo :)

sarı bordo

Üye
ewet bi iki tane indi sadce hafza kartına onun dısında hepsı tele ınıyo

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Tele inenlerin ismi ne

sarı bordo

Üye
oyunlar tele indi sadece atom bebek oyunu hafzaya ındı

sarı bordo

Üye
mesela azonce doodle jump die oyunu oviden denedim başarısız dedi bende ovinin ınternet sayfasndn denedm hafza kartna ınmd tele ındi

EniquE

EniquE

Üye
Kamerayi Sürekli Kullanmadığım İçin Şimdilik İhtiyacım Yok Ama Eminim Olacaktır :tşk: Allah Razı Olsun :good:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

sarı bordo

Üye
bay gablın kardeşim bizim c5 03 için hani orta tuşa basılı tutunca açık olanlar çıkıyo ya şu c6 01 deki gibi yapamaz miyiz onda sayfa şeklinde çıkıyo bi bilgin varmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
bay gablın kardeşim bizim c5 03 için hani orta tuşa basılı tutunca açık olanlar çıkıyo ya şu c6 01 deki gibi yapamaz miyiz onda sayfa şeklinde çıkıyo bi bilgin varmı

Yok onu yapamayız

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Sağol gördüğüm en güzel paylaşımlardan birisi bu...

Üst Alt