C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

sarı bordo

Üye
peki kardeşim sen bunu da kesin çıkıyorsundur bizim telefon için 3 kişiyi telefona bağlama programı varmı yani örneğin ben annemle konuşurken teyzemide bağlaya çağım bi program şimdiden teşekkürler çok saol

nub

nub

Üye
peki kardeşim sen bunu da kesin çıkıyorsundur bizim telefon için 3 kişiyi telefona bağlama programı varmı yani örneğin ben annemle konuşurken teyzemide bağlaya çağım bi program şimdiden teşekkürler çok saol

Operatörün adını ve yanına telekonferans yaz googlede ara , isine yarayacaktır.
bknz: Avea telekonferans

sarı bordo

Üye
saol kardeşım buda yaradı cok saol

nub

nub

Üye
Ne demek

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
:tşk: kardeş

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 için bildiğimiz moto gp oyunu varmı

----------Eklendi @ 19:40:38 ---------- Yazıldı @ 19:40:16 ----------

arkadaşlar c5 03 için bildiğiniz moto gp oyunu varmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c5 03 için bildiğimiz moto gp oyunu varmı

----------Eklendi @ 19:40:38 ---------- Yazıldı @ 19:40:16 ----------

arkadaşlar c5 03 için bildiğiniz moto gp oyunu varmı

ah keske olsa

sarı bordo

Üye
bazıları yarı ekran oluyo öyle demi yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 um sadce pes 2011 yuklu olmasına ragmem dakıka basi telfon hafızası az dıo bakıyorum Qt Qtmoblty Qtvebkıt sglite 3 die bosu bosuna bılmdigım seyler war bunlar tum hafızayı dolduruyo siliyim mi bunlar ne ise yarıyor ne yapmam lagzim lütfen yardım edin

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c5 03 um sadce pes 2011 yuklu olmasına ragmem dakıka basi telfon hafızası az dıo bakıyorum Qt Qtmoblty Qtvebkıt sglite 3 die bosu bosuna bılmdigım seyler war bunlar tum hafızayı dolduruyo siliyim mi bunlar ne ise yarıyor ne yapmam lagzim lütfen yardım edin
Qt İle Çalışan Uygulama. Oyun Yoksa Kaldır Gerçi Pes Hep Öyle

sarı bordo

Üye
kardeşim anlamadım Qt gbi seylerı kaldıraymmı 7 mb 4 mb 1mb die çok yer kaplıyolar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anlamadım Qt gbi seylerı kaldıraymmı 7 mb 4 mb 1mb die çok yer kaplıyolar
Oynarken Telefon Hafızası Mı Dolu Diyor Yoksa Hafıza Dolu Mu Diyor İkisi Farklı Şeyler. Telefon Hafızası Dolu Diyorsa Qtyi Kaldır Lazım Olunca E Ye Kurarsın

sarı bordo

Üye
sadece oyun oynarken değil ne zaman bişey yapsam dakika başı c hafızası az diyor bende c de ne var die bakıyom pes oyunu ve twıtter hi5 hariç hep telefonun programı var Qt Qtkebit gbi dıorum kı bu Qt yı falan sıleymmi bi ise yarıymu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
sadece oyun oynarken değil ne zaman bişey yapsam dakika başı c hafızası az diyor bende c de ne var die bakıyom pes oyunu ve twıtter hi5 hariç hep telefonun programı var Qt Qtkebit gbi dıorum kı bu Qt yı falan sıleymmi bi ise yarıymu

Pesi de mi c ye kurdun e ye kur hala yer yoksa qtyi de sil

sarı bordo

Üye
kardes pes e ye kurulmuyo hafıza kartını secıyom yuklenemıyor dio kaç kere denedim olmadı bende en sonunda c ye kurdum şimdi ben Qt yi silersem ne zaman lagzim olur veya bunu e ye kuramaz miyiz lütfen bi yardım et kardeşim

sarı bordo

Üye
kardes yuklenemedı bana tel hackli degıl ondan mı acaba ben sadece Qt yı sileyım qt webkit falan dursun sende bana Qt nın hafıza kartına indirecem sekılde olanı lınk weremez mısn

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
kardes yuklenemedı bana tel hackli degıl ondan mı acaba ben sadece Qt yı sileyım qt webkit falan dursun sende bana Qt nın hafıza kartına indirecem sekılde olanı lınk weremez mısn
Qt İle İlgili Ne Varsa Hepsini Sil Eğer Telefonu Hacklersen Verdiğim Linktekini Yükleyebilirsin Beraberinde Webkiti, Mobilityi Falan Yükler Otomatik Olarak

Üst Alt