peki kardeşim sen bunu da kesin çıkıyorsundur bizim telefon için 3 kişiyi telefona bağlama programı varmı yani örneğin ben annemle konuşurken teyzemide bağlaya çağım bi program şimdiden teşekkürler çok saol
arkadaşlar c5 03 için bildiğimiz moto gp oyunu varmı
----------Eklendi @ 19:40:38 ---------- Yazıldı @ 19:40:16 ----------
arkadaşlar c5 03 için bildiğiniz moto gp oyunu varmı
Qt İle Çalışan Uygulama. Oyun Yoksa Kaldır Gerçi Pes Hep Öylearkadaşlar c5 03 um sadce pes 2011 yuklu olmasına ragmem dakıka basi telfon hafızası az dıo bakıyorum Qt Qtmoblty Qtvebkıt sglite 3 die bosu bosuna bılmdigım seyler war bunlar tum hafızayı dolduruyo siliyim mi bunlar ne ise yarıyor ne yapmam lagzim lütfen yardım edin
Oynarken Telefon Hafızası Mı Dolu Diyor Yoksa Hafıza Dolu Mu Diyor İkisi Farklı Şeyler. Telefon Hafızası Dolu Diyorsa Qtyi Kaldır Lazım Olunca E Ye Kurarsınkardeşim anlamadım Qt gbi seylerı kaldıraymmı 7 mb 4 mb 1mb die çok yer kaplıyolar
sadece oyun oynarken değil ne zaman bişey yapsam dakika başı c hafızası az diyor bende c de ne var die bakıyom pes oyunu ve twıtter hi5 hariç hep telefonun programı var Qt Qtkebit gbi dıorum kı bu Qt yı falan sıleymmi bi ise yarıymu
Qt İle İlgili Ne Varsa Hepsini Sil Eğer Telefonu Hacklersen Verdiğim Linktekini Yükleyebilirsin Beraberinde Webkiti, Mobilityi Falan Yükler Otomatik Olarakkardes yuklenemedı bana tel hackli degıl ondan mı acaba ben sadece Qt yı sileyım qt webkit falan dursun sende bana Qt nın hafıza kartına indirecem sekılde olanı lınk weremez mısn