C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
1-) İlk Olarak Bunları İndir

-
- qfs.mobi/f80265
-

2-) Smart İnstalleri Çıkardım Bunu Kur Olmazsa Mesaj At Yine

-

sarı bordo

Üye
kardeş çok saol nihayet oldu sen 10 numarasın yemınle çook ama cooo saol çok

----------Eklendi @ 00:23:04 ---------- Yazıldı @ 00:16:22 ----------

çok ıyısn saol

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

sarı bordo

Üye
ben lınke tıklıyorum arapça yazılar falan cıkıyo ne yapmalıyım

----------Eklendi @ 01:07:29 ---------- Yazıldı @ 01:06:58 ----------

bu kamera tuşu lınkınde yani

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
ben lınke tıklıyorum arapça yazılar falan cıkıyo ne yapmalıyım

----------Eklendi @ 01:07:29 ---------- Yazıldı @ 01:06:58 ----------

bu kamera tuşu lınkınde yani

Telefondan giriyorsun demi hotfile de arapça görünüyor pcye geçince indir veya linki orjinal tarayıya yapıştır sağ üstte diller var ordan Türkçeyi seç sonra normal indirme de indir ama kurman için hacklemen gerekecek telefonu

sarı bordo

Üye
en iyisi bulaşmamalı bsey daha sorucam kardeş ben c5 03 un klawyesını sewmıym c6 01 dekı klawye weya ona benzer lınk wereblrmsn?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi bulaşmamalı bsey daha sorucam kardeş ben c5 03 un klawyesını sewmıym c6 01 dekı klawye weya ona benzer lınk wereblrmsn?

Swype var gayet güzel
www.maxicep.com/symbian-v9-4-sms-mms-araclari/31-01-2011-ss-eklendi-turkce-destegiyle-beraber-guncellendi-yok-boyle-bi-program-swype-394475.html

sarı bordo

Üye
saol kardeşim swypeyıde kurdum gercekten guzel
Ama bu you tube dowlander programından ındırdıgım wideoları galeriden açıp izlerken sureklı kesılıyo yanı 1 sanıye falan ses gelmıyo sonra tekrar dewam edıyo 10 sanıyede bır ses kesılyo sence sorun ndir nyapmalym

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim swypeyıde kurdum gercekten guzel
Ama bu you tube dowlander programından ındırdıgım wideoları galeriden açıp izlerken sureklı kesılıyo yanı 1 sanıye falan ses gelmıyo sonra tekrar dewam edıyo 10 sanıyede bır ses kesılyo sence sorun ndir nyapmalym

Hd olarak mi indiriyorsun düşük kalitede indir gerçi çoğunda hep yüksek kaliteli indirme varda

sarı bordo

Üye
kardeşim videoların altında mp4 360 ve mp4 760 gbi yazılar yazıyo ikisinıde denedım wıdeolar kesik kesik 5 taneden 3 u böyle oldu sen eger nedeninı bılmıyosan bana site weremezmisin hanı adresı yazınca videoyu ındırıyoya you tube dakı wideoların adresini yani
Duzgun ınmeyen lerı oradan ındırırım kardeşim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim videoların altında mp4 360 ve mp4 760 gbi yazılar yazıyo ikisinıde denedım wıdeolar kesik kesik 5 taneden 3 u böyle oldu sen eger nedeninı bılmıyosan bana site weremezmisin hanı adresı yazınca videoyu ındırıyoya you tube dakı wideoların adresini yani
Duzgun ınmeyen lerı oradan ındırırım kardeşim

Bide bu uygulamayı dene www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/km-software-youtube-downloader-pro-v1-00-5-s-1-s-3-signed-retail-by-ersoyoral-580149.html

sarı bordo

Üye
Kardesim şu sertifika hatası diyo nası kurtulacaz bu sertifika hatalarından hackle diolar hakleyınce ne gbi kotu sonuçlar oluyo acaba ayrıca haklersek bu uygulama inermi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim şu sertifika hatası diyo nası kurtulacaz bu sertifika hatalarından hackle diolar hakleyınce ne gbi kotu sonuçlar oluyo acaba ayrıca haklersek bu uygulama inermi?

Hacklersen garanti dışı kalır telefon ama format atarsın hack kalkar ve tekrar garantili olur bi sorun olmaz benimki hackli hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hacklersen ne kadar sertifika hatası veren oyun, tema, uygulama varsa hepsini yüklersin daha çok yararı var

hg21

hg21

Üye
fast buttons isimli programı kurun. forumda türkcesi de mevcut.

sarı bordo

Üye
peki hacklesek sertifika ha tası veren uygulamayı indirsek sonra hacki kaldırsak uygulama kalkarmı?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

sarı bordo

Üye
ya sımdı bıtek you tube içinde hacklemek ıstemym bı bakym inş.şöyle donmayan bı you tube programı bulurum şu senın son werdıgın bide bunu dene dedigın programı benım tele uyarlayamazmsn?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
ya sımdı bıtek you tube içinde hacklemek ıstemym bı bakym inş.şöyle donmayan bı you tube programı bulurum şu senın son werdıgın bide bunu dene dedigın programı benım tele uyarlayamazmsn?

Maalesef onu yapamayız

sarı bordo

Üye
saglık olsun teşekkurler

Üst Alt