C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

smh_yasar

Üye
sertifikan varsa yükleyebilirsın boşver sertifikayı hackle telefonu kafan rahat etsin. Flash yükleyemezsin
/QUOTE] Arkadaşlar kartvızıte zil sesi atamak istediğimde tercihler den hafıza kartında ki şarkıyı seçmek istiyorum ama yeterli hafiza yok salt okunurlar gösterilecek diyor ama normalde şarkının üzerine gelip kartvızıte atama yapabiliyorum istediğim şarkıyı acaba nerde sorun var bana yardım edin lütfen. Gablin ben telefondan giriyorum sen baksan bana nasıl yapıldığını anlatsam olurmu bana yardım edermişin lütfen bulamıyorum ben çok sevinirim iyi günler

papurcu

Üye
sağolasın,varolasın çok teşekkürler

Del Rey

Del Rey

Üye
Gablin resimler uçmuş. Yedekleri varsa bana ver, ondan sonra hiç uçmazlar sana URL vereyim ben

smh_yasar

Üye
arkadaslar 8gb lık hafıza kartı aldım c5-03 taktım sarkı resım yukledım ılk zmanlar calıyodu sarkılar kapatıp actıktan sonra sarkılar calınamıyor dosya hatası verıyo dıyo ve hafıza kartında hıc bısy gozukmuyo fakat hafıza kartı bılgılerıne bakıyorum ses dosyaları 480mb dıyo ama gostermıo sarkıları ne yapmam lazım bana yardım edeerrmısınız lutfennn!!

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın,varolasın çok teşekkürler
:rica:

----------Eklendi @ 10:49:43 ---------- Yazıldı @ 10:48:24 ----------

Gablin resimler uçmuş. Yedekleri varsa bana ver, ondan sonra hiç uçmazlar sana URL vereyim ben
var da pcde. pc de kalkti hazirana kadar inmez

----------Eklendi @ 10:52:59 ---------- Yazıldı @ 10:49:43 ----------

arkadaslar 8gb lık hafıza kartı aldım c5-03 taktım sarkı resım yukledım ılk zmanlar calıyodu sarkılar kapatıp actıktan sonra sarkılar calınamıyor dosya hatası verıyo dıyo ve hafıza kartında hıc bısy gozukmuyo fakat hafıza kartı bılgılerıne bakıyorum ses dosyaları 480mb dıyo ama gostermıo sarkıları ne yapmam lazım bana yardım edeerrmısınız lutfennn!!
bu tele orjinalinden baska bi kart takinca bi tuhaf oluyor ben 16lik taktim 1 hafta sonra kart durduk yere icinde bozuldu

yakuza3503

Üye
ah şu sertifika işi de olmasaydı bi türlü çözemiom :( :( telefonu tutp yere çarpasım var almasaydım keşke ya lanet bi telefon

yakup07

yakup07

Üye
sertifika hatası off

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım destek bölümündeydi galiba eylül 2011 hack diye bi konu var ordaki yonergeleri izle telefonu hackle bi daha sertifika hatası ile uğraşmazsın

frkan_tr

frkan_tr

Üye
sertifika hatası :( :(

----------Eklendi @ 19:32:19 ---------- Yazıldı @ 19:31:56 ----------

sertifika hatası :( :( yinede sağol forumda en büyük sensin be

gobbels

gobbels

Üye
denemedim daha ama teşekkürler :D

sarı bordo

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

Telefonuna qt kur sonra verdiğim linkteki uygulamadan smart installeri çıkart pcde sis content ile mobilde sis editor ile çıkar yapamazsan mesaj at upload edeyim www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/picobrothers-youtube-downloader-v2-03-1-s-1-s-3-signed-559364.html

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Kardeş çok sağol da...Şu koyduğun resimler gözükmüyor...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

sarı bordo

Üye
By_Gablin kardeşım yapamadım yardım edermısın c5 03 ıcın you tube video indirme programı

sarı bordo

Üye
kardeş indi ama sertifika hatası dedi acılmıyo ne yapmalıyım

sarı bordo

Üye
bilmiyorum ki hackli demek neydi?

----------Eklendi @ 23:43:03 ---------- Yazıldı @ 23:38:52 ----------

tamam kardeşim bekliyorum

Üst Alt