nanotex
Üye
Hey Allah'ım artık gülmekten çatlayacam bu whatsapp yüzündenAcılarımız inşallah amber güncellemesi çıktıktan bir iki hafta sonra bitecek bak söylemişti dersiniz
Hayırlısı olsun ama bence l920'yi satma sonra özlersin bu sorunları hele hele whatsapp'ı
Abi ben öyle düşünmüyorum, şimdiden 2. el iphone 5 ilanlarına bakmaya başladım
Hayırlısı olsun ama bence l920'yi satma sonra özlersin bu sorunları hele hele whatsapp'ı
Sen yine alacaksan ayfon5 al ama arada eziyet çekmek istersen l920 kullanırsın
Aynen biraz mazoşistlik var bende açıkçasıama en canalıcı noktayı unutmuşum, l920 nin şortumu indirmesini özlerim..
İlahi Gökhan ya Sen çok yaşa emi
Aynen biraz mazoşistlik var bende açıkçasıama en canalıcı noktayı unutmuşum, l920 nin şortumu indirmesini özlerim..
Dün bir saat boyunca whatsapptan mesajlaştım. sonuç mu: sadece bir bildirim geldi. en başında. Sonra bir tane daha geldi, karşımdakinin son yazdığı ileti, ama ne zaman ? muhabbet bittikten 40 dk sonra. sever misin söver misin arkadaş.
- - - Eklendi - - -
Hahahahaahah çok güzeldi
e o zaman bir saat nasil mesajlaştin
yemin ederim bu konuyu ne zaman görsem şarteller atıyor bende.
arkadaşlar biraz konu dışı olucak ama lumia 820 var ve twitter facebook gibi sosyal medya uygulamalarında bildirimler canlı kutucuga gelmıyor yada normal mesaj geldiğinde nasıl yukarda yazı çıkıp uyarı verıyorsa onun gibi olmuyor bunun bir çözümü var mı bilen bir arkadaş yardımcı olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?