Haber Büyük Gelişme: Lumia Android ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia'nın Microsoft tarafından alındığını unutmadan, yani WP sistemini unutmadan haraket edeceği kesin. Kullanıcıya hitap kısmını genişletiyor android cihazlarla o kadar. Ne yapsa beğenilmiyor sırf içinde nokia adı var diye. Ön yargıları bırakmak lazım burda da. Sistemlerin çıktığı tarih farklı. Tamam wp hızlı gelişmeliydi daha hızlı fakat o kadar yatırımı yaptı fakat gelen olmadı. O para boşa gider. Yavaş yavaş yapıyor pazar payını arttırıyor ve öyle öyle özellikleri arttırıyor. Çok mantıklı bir pazarlama taktiği bence. Samsungunda kendi işletim sistemi var Tizen, onuda kendi telefonlarına veriyor ama Android'i bırakır demiyor kimse. Kısaca seçim kullanıcıya bırakılıyor. Çökmüş olabilir belki ama yavaşta olsa kendini kurtarmaya başladı kanımca. Lumia ile tutunup yavaş yavaş ayaklanıyor. Android telefon çıkarması çökmesi anlamına gelmez. Microsoft en iyi adımı yapıyor bence.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

osicik

Üye
herkes hala Nokia süper olur falan diyor ama bence Nokia ismi silindi artık bu piyasada çok fazla wp kadar en azından tutulacağını sanmam samsungu sonysi lgsi ve appleı varken en iyisi maceradan uzak wp ile devammmm....

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Biraz hayal gibi ama x serisine de çoğumuz inanmadı. Bir umut belki gelir ama üst seviye gelmez ise gerek yok zaten x serisi var

0MG90

0MG90

Üye
Nokia'nın Microsoft tarafından alındığını unutmadan, yani WP sistemini unutmadan haraket edeceği kesin. Kullanıcıya hitap kısmını genişletiyor android cihazlarla o kadar. Ne yapsa beğenilmiyor sırf içinde nokia adı var diye. Ön yargıları bırakmak lazım burda da. Sistemlerin çıktığı tarih farklı. Tamam wp hızlı gelişmeliydi daha hızlı fakat o kadar yatırımı yaptı fakat gelen olmadı. O para boşa gider. Yavaş yavaş yapıyor pazar payını arttırıyor ve öyle öyle özellikleri arttırıyor. Çok mantıklı bir pazarlama taktiği bence. Samsungunda kendi işletim sistemi var Tizen, onuda kendi telefonlarına veriyor ama Android'i bırakır demiyor kimse. Kısaca seçim kullanıcıya bırakılıyor. Çökmüş olabilir belki ama yavaşta olsa kendini kurtarmaya başladı kanımca. Lumia ile tutunup yavaş yavaş ayaklanıyor. Android telefon çıkarması çökmesi anlamına gelmez. Microsoft en iyi adımı yapıyor bence.
Ona bakılırsa Samsung Bada kullananları da kazıkladı
Gayet hızlı sistemdi ama desteği bitirdi çöpe attı, sırada Tizen var

Microsoft'da Android telefon çıkarırsa Lumia serisinde ilk önce onlarla ilgilenir diye düşünüyorum yani Wp 2. plana atılır

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ona bakılırsa Samsung Bada kullananları da kazıkladı
Gayet hızlı sistemdi ama desteği bitirdi çöpe attı, sırada Tizen var

Microsoft'da Android telefon çıkarırsa Lumia serisinde ilk önce onlarla ilgilenir diye düşünüyorum yani Wp 2. plana atılır

Tam android olarak vermez bence wp şeklinde olur buyuk ihtimal, yada wp gibi tasarım olur sırf mağaza için yapıyor olabilir

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
HAM ZA

HAM ZA

Üye
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bunun okumayla ne ilgisi var arkadaşım? Link olmayan bir konunun sahihliğine niye inanalım?

Bakın diyorum ki ilk paragrafı okursanız haberin kaynağının evleaks olduğunu görürsünüz zaten. Belirtilmiş.

0MG90

0MG90

Üye
Nirvana92

Nirvana92

Üye
bnce tek amaç android sevdalılarını wp8 e alıştırmak.

Zaten wp görünümlü olmasının başka bi açıklaması olamaz..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve hasan3472ty
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gelecek olan "çok büyük bir şey" bu muydu yani ?

fk555897

fk555897

Üye
evleaks'ın verdiği bilgiler genelde doğrudur. Bunun da doğru olma olasılığı yüksek. Bence güzel olur ama Nokia X'ler çıktı onlardan devam etseler de Lumia'lar WP'li olsa.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Anlamadınız galiba sadece mağazayı kullanacak işletim sistemi hala wp

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Geç kalınmış bir durum gerçekleşirse güzel olur ama bana kalırsa Lumia adıyla çıkmamalı androidliler farklı bir isim alabilir androya gibi

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Denize düşen yılana sarılır...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Geç kalınmış bir durum gerçekleşirse güzel olur ama bana kalırsa Lumia adıyla çıkmamalı androidliler farklı bir isim alabilir androya gibi
Bütün lumia ailesine bu özelliğin geleceği söyleniyor

0MG90

0MG90

Üye
Google izin verirse artık :kıskıs:

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
İşte Nokia Anroid sistemine geçti geçecek derken bir de baktık ki geçmiş. Ama Nokia Android sistemini kullanırsa ileride müthiş telefonlar yapacağından eminim.
Google izin verirse artık :kıskıs:
Google izin verecektir çünkü karı için bu işe hayır demez.

Emre

Üye
iyi olmuş :D

Üst Alt