Haber Büyük Gelişme: Lumia Android ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Gelişme: Lumia Android ile Geliyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evan Blass namı diğer "evleaks" tarafından sızdırılan son bilgiler oldukça ilginç.

Nokia'nın X platformu ile android tabanlı bir işletim sistemi kullanması oldukça dikkat çekmişti.

Yeni gelen bilgilere göre "Nokia by Microsoft" markası altında Lumia serisinde Android işletim sistemi kullanan bir telefon sunacağı belirtiliyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gönüldaş ve KinG CrazY

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Kaynak?

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.Onun için Lumia Cyan yazılımı gelmiyor Nokia onun için uğraşmak istemiyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bir Microsoft firması ve Android. Gelirse muhteşem olur gerçekten şöyle rakiplerinden iyi bir cihaz olursa herkes yavaş yavaş Nokia'ya dönebilir.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Vaktinde Samsungdan çekindiği için Androide bulaşmayan Nokia, şimdi Microsoft'u arkasına alınca en kötü Windows Phone telefonlarım var deyip android havuzuna atlıyor. Belki bu ilerde uygulamaları ortak çalıştırabilmek veya çift işletim sistemli telefonlar çıkabilmesi için atılmış bir adımdır. Çok tutarsa geçmiş olsun şimdiden Windows Phone kullananlara. Çünkü güncellemeler iyice gecikir tuttuğunda ki eğer düzgün donanımlı ve tasarımı hoş bir telefon olursa kesinlikle Android dünyasını sallayacaktır Nokia. Haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Invoke

Invoke

Üye
Yok yav =P

foreverthe

foreverthe

Üye
Aslında Nokia'nin tek yapması gereken. Android L işletim sistemli 1020-1520 filan üretmek. Nokia nolur adam akıllı üret, bizi şu samsungtan filan kurtar :agla2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eğer ki doğru bir haber ise ve Adam akıllı bir üst seviye bi cihaz ile bu haber doğruluğa kavuşursa süper olur bence :) :eller:

MaxipmaN

Üye
tutnamayacağını anladı lumia ile neler yapıyor bak bak :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Pek inanmadım ama evleaks yazdığına göre olabilir bir şey.
Çıkarsa iyi olur tabi üst seviye cihaz ama eski Nokia olmadığı için o istek fazla kalmadı bende.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
alın size androit mağazalı lumia. Buna da mağazasında az oyun uygulama var deyin bakalım :ehe

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
evleaks Bazı Şeyleri Çok Abartıyor Ama Bu Konu Android'in Sahibi Google'ıda Söz Konusu Yapıyor.
Benden Demesi Patent Davası Açılır

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
olamaz bnce

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Napcaklarını şaşırdılar artık

• Beğen