0MG90
Üye
Windows tuşu variyi olmuş

Windows tuşu variyi olmuş

Simdi X Serisi alt seğment + Lumia X Üst seğmentWindows tuşu var![]()

Lumia X falan çıkarsınlar bana yeterZamanında bu tip haberleri Symbian içinde yazıyorlardı.
Kaldı ki Microsoft'un yapmış olduğu Youtube uygulamasını mağazadan kaldırtan google bu tip bir girişime de kesinlikle engel çıkartır.
Şahsi fikrim sadece bir ütopyadır bu haber.
bence gerek yok sadece Windows phoneye odaklanmaları gerekEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evan Blass namı diğer "evleaks" tarafından sızdırılan son bilgiler oldukça ilginç.
Nokia'nın X platformu ile android tabanlı bir işletim sistemi kullanması oldukça dikkat çekmişti.
Yeni gelen bilgilere göre "Nokia by Microsoft" markası altında Lumia serisinde Android işletim sistemi kullanan bir telefon sunacağı belirtiliyor.
Samsung kimmişsimdi bu aptal firmanın yerinde olsam 2010-2012 android çıkarıp ondan sonra başka bir işletim sisteminin donanımına göre ayarlarım hiç sanmıyorum samsung hakkim olacağına android olmayan başka bir yazılım güncellemesi atarım ona
nokianın katili bunu söyledi "Samsung’un Android’e hakim olabilme ihtimalinden dolayı Windows Phone 8 tercih ettik"

Samsungda neSamsung kimmiş![]()

aynen microsoftun bir çalışanı şöyle söyledi biz Nokia sattın almadan önce Nokia bir sürü projesi vardı teknoljiden daha üst bir proje.Samsung kimmiş![]()