İste yorumlar;
alper Emrul
ÇAYYOLU / ANKARA / Türkiye
16.07.2014
Aldım ama
Autocad R14 için iyi dediler. 1000 lira diye gittim kasaya 10.000 miş. Karizmayı çizmemek için aldık bakalım..
5
Artıları Marka iyiEksileri Fİyat çok
[
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsmail Argani
01.07.2014
Performansı Yeter
Gerçekten çok iyi bir ekran kartı bu yüzden 3 tane aldım fakat anakartta 2 adet adet slot olduğunu fark ettim bu yüzden 1 tanesini arkadaşın 97 model lpg li tofaş kartalıyla takas ettik Battlefield 4 Tomb Raider Watch Dogs gibi oyunları ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyor
5
[
Murat Akalın
ZEYNEPKAMİL / İSTANBUL / Türkiye
30.06.2014
NVİDİA-EVGA mükemmel sonuç
öncelikle yüksek fiyat gibi gözüken ekran kartının fiyatı gayet iyi niye diye sorucak olursanız bu ekran kartı üst seviye kullanıcılar için (serverlar,çizim yapanlar 3ds max renderları gibi..) düşük elektrik kullanımı ve CUDA çekirdek sayısı ( 5760 ) EVGA çok iyi soğutma sistemleri yapıyor kolay OC yapılır alınması gereken bir ekran kartı
5
Artıları rakiplerine göre(AMD) düşük elektrik kullanımı CUDA çekirdek sayısıEksileri belki su soğutma boruları eklenebilirdi istiyen su soğutma yapardı kolaylıkla...
[
Ümit Emre
09.06.2014
Mükemmel ötesi
Bundan 2 tane alıp phenom 2 işlemcili bilgisayarıma taktım. Artık SVGA çözünürlükte takılma yaşamıyorum. Türkiye'ye gelince kaçırmayın, almayan pişman olur.
5
Artıları EVGA... nokta.Eksileri Sanki birazcık pahalı gibi geldi bana.
[
Ali ACAR
03.06.2014
görüntü dehşet
paran kadar konuşacaksın malesef yorum yapacak param yok
5
Artıları bilmiyorumEksileri bu paraya araba alınır
[
Furkan Atalay
30.05.2014
Bunu alan insan evladına helal olsun..
5
[
Yasin Demirtaş
28.05.2014
Fiyat Performans ürünü
Çok iyi ekran kartı fiyatına göre çok iyi performans veriyor herkese öneririm. Bankadan kredi çektim 6 Haziranı sabırsızlıkla bekliyorum
5
Artıları fiyat-performans-kalite-marka-Eksileri yok :P
[
Murat Taşgüven
05.06.2014
FİYAT VE PERFORMANS
Cuda çekirdeğinden dolayı iyi bir kart gibi dursada Kart fiyatına göre bence pek iyi değil. Bu fiyatın yarısına R9 295X2 alıp geçmek daha mantıklı.
3
Artıları Bu fiyata artısını göremedim.Eksileri Fiyat, Garanti koşulları, Soğutma