Bunu mu Biligisayara Takcaz,Bilgisayarı mı Buna :O

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Gereksiz..

The Benefit

The Benefit

Üye
Oradaki yorumların çoğu dalga amaçlı. Millet tiye alıyor kartı da fiyatını da. Amd hatırladığım r9 295x2 gibi bir kart çıkarıp yarı fiyatına (1500 dolar.) satıyordu ve testlerde de yer yer geçiyordu. Ondan elinde patladı aslında bu kart Nvidia'nın. :aman2:

007wolverine

007wolverine

Üye
İste yorumlar;
alper Emrul

ÇAYYOLU / ANKARA / Türkiye

16.07.2014

Aldım ama

Autocad R14 için iyi dediler. 1000 lira diye gittim kasaya 10.000 miş. Karizmayı çizmemek için aldık bakalım..

5

Artıları Marka iyiEksileri Fİyat çok

[

İsmail Argani

01.07.2014

Performansı Yeter

Gerçekten çok iyi bir ekran kartı bu yüzden 3 tane aldım fakat anakartta 2 adet adet slot olduğunu fark ettim bu yüzden 1 tanesini arkadaşın 97 model lpg li tofaş kartalıyla takas ettik Battlefield 4 Tomb Raider Watch Dogs gibi oyunları ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyor

5

[

Murat Akalın

ZEYNEPKAMİL / İSTANBUL / Türkiye

30.06.2014

NVİDİA-EVGA mükemmel sonuç

öncelikle yüksek fiyat gibi gözüken ekran kartının fiyatı gayet iyi niye diye sorucak olursanız bu ekran kartı üst seviye kullanıcılar için (serverlar,çizim yapanlar 3ds max renderları gibi..) düşük elektrik kullanımı ve CUDA çekirdek sayısı ( 5760 ) EVGA çok iyi soğutma sistemleri yapıyor kolay OC yapılır alınması gereken bir ekran kartı

5

Artıları rakiplerine göre(AMD) düşük elektrik kullanımı CUDA çekirdek sayısıEksileri belki su soğutma boruları eklenebilirdi istiyen su soğutma yapardı kolaylıkla...

[

Ümit Emre

09.06.2014

Mükemmel ötesi

Bundan 2 tane alıp phenom 2 işlemcili bilgisayarıma taktım. Artık SVGA çözünürlükte takılma yaşamıyorum. Türkiye'ye gelince kaçırmayın, almayan pişman olur.

5

Artıları EVGA... nokta.Eksileri Sanki birazcık pahalı gibi geldi bana.

[

Ali ACAR

03.06.2014

görüntü dehşet

paran kadar konuşacaksın malesef yorum yapacak param yok :)

5

Artıları bilmiyorumEksileri bu paraya araba alınır

[

Furkan Atalay

30.05.2014

Bunu alan insan evladına helal olsun..

5

[

Yasin Demirtaş

28.05.2014

Fiyat Performans ürünü

Çok iyi ekran kartı fiyatına göre çok iyi performans veriyor herkese öneririm. Bankadan kredi çektim 6 Haziranı sabırsızlıkla bekliyorum

5

Artıları fiyat-performans-kalite-marka-Eksileri yok :P

[

Murat Taşgüven

05.06.2014

FİYAT VE PERFORMANS

Cuda çekirdeğinden dolayı iyi bir kart gibi dursada Kart fiyatına göre bence pek iyi değil. Bu fiyatın yarısına R9 295X2 alıp geçmek daha mantıklı.

3

Artıları Bu fiyata artısını göremedim.Eksileri Fiyat, Garanti koşulları, Soğutma

kinger1905

kinger1905

Üye
bende bu ekran kartının sağladığı görüntüyü hakkıyla görecek göz yok ki... Kalite bambaşka bişey.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
SHS

SHS

Üye
Bunu alcan salonda vitrine koycan gelen misafire göstercen :ehe

ByKatre

ByKatre

Üye
İsmail Argani

01.07.2014

Performansı Yeter

Gerçekten çok iyi bir ekran kartı bu yüzden 3 tane aldım fakat anakartta 2 adet adet slot olduğunu fark ettim bu yüzden 1 tanesini arkadaşın 97 model lpg li tofaş kartalıyla takas ettik Battlefield 4 Tomb Raider Watch Dogs gibi oyunları ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyor

[/QUOTE]

Koptum Ya :kop:

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
O para bende olcak gidip kiralı ev alırım :ehe

Üst Alt