Bu sorunu çözebilecek kimse yok mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guneyd3030

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu çözebilecek kimse yok mu
Bu sorunu çözebilecek kimse yok mu veya neden olabileceği hakkında bir fikri olan
nokia c6-01 sarj isigi sarj ederken artik sönük yanıyor, telefonu kapatıp şarja takınca ilk başta parlak yanan ışık 5-10 saniye içinde soluk yanıyor.Nasıl düzeltebilirim bilen varmi?Ayrıca şarj ledini bildirimlerde kullanınca mesaj veya arama olduğunda parlak yanıyor.
Lütfen yardım edin
Başka forumlardada bu sorun gündeme getirilmiş fakat anlayan yok en son aşağıdaki üye bu sorunu gündeme getirmiş ama bir çözüm yok
technologymania

uygulanan çözümler
ışık ayarları
soft format
hard format
yazılım güncelleme
anna ya geri dönüş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yazılımsal İlgilenilmiş, Pekiya Donanımsal ?

guneyd3030

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Donanımdan kaynaklanır muhtemelen :(

guneyd3030

Üye
    Konu Sahibi
Sorun donanımsal ise aşağıdaki durumda da çalışmaması gerekmez mi Ustalarımdan Yardım Bekliyorum
Ayrıca şarj ledini bildirimlerde kullanınca mesaj veya arama olduğunda parlak yanıyor.
Yukarıda yazmıştım şarj ledini bildirimlerde kullanınca sorun yok şarj sırasında sorun var

guneyd3030

Üye
    Konu Sahibi
kimse yok mu

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Flash denesene

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim de sönük yanıyor ama dert etmiyorum pek..sanırım belle ile biraz kısıldı parlaklığı

Kayahan14

Kayahan14

Üye
fikrin için sağol

- - - Eklendi - - -

nokia c6-01 sarj isigi sarj ederken soluk yanmaya başlamıştı, bjkmert45 arkadaşımızın aşağıdaki linkteki SYMBİAN FOR TR cfw si bu soruna çözüm oldu orjinal cfw bile sorunu çözememişti.
Maxicep.com - şarj ışığı sorunuBuyrun link
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-01-belle-refresh-111-040-1511-13-09-2012-a-696248.html

Maxicep foruma ve cevap yazan forum üyelerine teşekkürler.

evet bu çözüyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt