Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...electronic birinci yöntem herhangi bir şekilde bataryayı çıkarın demiyor onu deneyebilirsin
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...
dostum ekran ışığını azaltarak kullanmayı denedinmi
eğer denemediysen birde öyle kullan hem gözlerin dinlenmiş olur hemde şarj süren 3-4 katına çıkar
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...
deneyenlerin %90 ında işe yaradıÖzelden veya buradan yardımcı olduğunda söylenemez açıkcası dostum ne yapabiliriz dedim sen aksi bi durum var demişsin evet farkındayım sanıyorum ki bu şekilde olacak iş değil batarya bitti servise gidecek ...
senin cihazında aksi bir durum olmuş olabilir dostum hem burdan hem özelden yermene gerek yokdeneyenlerin %90 ında işe yaradı
ayrıca şu an il dışında oldugum icin pek bakamıyorum konulara
o zaman bunu konuyu açana söyle konunun başında öyle diyor onun için söyledim.