CorbyW
Üye
daha önce hiç Nokia kullanmadım.anti Nokiacı falanda değilim.çok aşağılıyorlar Nokia'yıben marka tutmam hangisi en iyisiyse o benimdir
![]()
Çok çelişkili

daha önce hiç Nokia kullanmadım.anti Nokiacı falanda değilim.çok aşağılıyorlar Nokia'yıben marka tutmam hangisi en iyisiyse o benimdir
![]()

Ama bakın. Bazıları n8in galaxy sii den iyi olduğunu söylüyorlar. Işte ben o insanlara kızıyorum. Herşey ortada daha nasıl n8 iyi diyebilirsin ki. Değil mi.![]()
Peki o zaman. Seferberlik ilan edelim. Bundan sonra kimse aşırı taraftarcı olmasın. Herkes kendi cihazının eksiğinin farkına varacak. Kimse kimsenin fikrini asagilamayacak. Anayasa bastiralım mı ne yapalım.ben onu iddia edenede kızıyorum oda markacıdır ama bazıları nokia telefonların özelliğini ört pas edip başka telefonları övüyor n8'de kameradan baska bişey yok demek usb otg yi 16gb hafizayı hdmi yi internetten video izleyebilmeyi ört pas etmektir yani hep n8 üzerindem örnek verdik ama yanlış anlamayın tüm nokialara bu yapılıyor x marka x model daha iyiyse önerilir ama geride olanıda iyi olarak gösterip nokiayı kazmalıyorlar

Çok çelişkili![]()
bana ne onun markasından önemli olan özelliğineresi çelişkili hangi telefon benim özelliğime uyuyorsa ben onu alırımbana ne onun markasından önemli olan özelliği

özgür bi forum değil öyle olsaydı ben selahhattin demirtaşa terörist dediğimde herkes dışlamazdı oda benim fikrim sonuçta ama konuda bu değil özgürlük demek istediğin markayı el birliğiyle saf dışı bırakmak değildir adam kendi fikrini sunmaktan ziyade diğer telefonun özelliklerini ört pas ediyor anlayışınız buysa yazık
(bkz. Forum Kuralları Madde.7 )
- 7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
elimde nokia n8, sony xpreria ray ve geçen hafta aldığım iphone 4s var. hepsinin birbirinden üstün özellikleri var. kimse laf söylemesin herkez ihtiyaçlarına göre bir telefon alır kötülemenin manası yok. hepsini seviyorum![]()
o değil de kabız civciv ne oluyo ben hala bisi anlamadımBugün vatan computer da xperia play gördüm. Vitrine yapıştım. Kürekle ayırdılar beni vitrinden.niye mutlusun zaten ?![]()

Bugün vatan computer da xperia play gördüm. Vitrine yapıştım. Kürekle ayırdılar beni vitrinden.![]()

Bugün vatan computer da xperia play gördüm. Vitrine yapıştım. Kürekle ayırdılar beni vitrinden.![]()
anca bakarsn oyle
anca bakarsn oyle
izin çıktığına göre bir android bakayım ben![]()