Bu sitede Nokia düşmanlığına dur denmeyecekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ama bakın. Bazıları n8in galaxy sii den iyi olduğunu söylüyorlar. Işte ben o insanlara kızıyorum. Herşey ortada daha nasıl n8 iyi diyebilirsin ki. Değil mi. :)

ben onu iddia edenede kızıyorum oda markacıdır ama bazıları nokia telefonların özelliğini ört pas edip başka telefonları övüyor n8'de kameradan baska bişey yok demek usb otg yi 16gb hafizayı hdmi yi internetten video izleyebilmeyi ört pas etmektir yani hep n8 üzerindem örnek verdik ama yanlış anlamayın tüm nokialara bu yapılıyor x marka x model daha iyiyse önerilir ama geride olanıda iyi olarak gösterip nokiayı kazmalıyorlar

CorbyW

CorbyW

Üye
ben onu iddia edenede kızıyorum oda markacıdır ama bazıları nokia telefonların özelliğini ört pas edip başka telefonları övüyor n8'de kameradan baska bişey yok demek usb otg yi 16gb hafizayı hdmi yi internetten video izleyebilmeyi ört pas etmektir yani hep n8 üzerindem örnek verdik ama yanlış anlamayın tüm nokialara bu yapılıyor x marka x model daha iyiyse önerilir ama geride olanıda iyi olarak gösterip nokiayı kazmalıyorlar
Peki o zaman. Seferberlik ilan edelim. Bundan sonra kimse aşırı taraftarcı olmasın. Herkes kendi cihazının eksiğinin farkına varacak. Kimse kimsenin fikrini asagilamayacak. Anayasa bastiralım mı ne yapalım. :D

zaferozkan

zaferozkan

Üye
elimde nokia n8, sony xpreria ray ve geçen hafta aldığım iphone 4s var. hepsinin birbirinden üstün özellikleri var. kimse laf söylemesin herkez ihtiyaçlarına göre bir telefon alır kötülemenin manası yok. hepsini seviyorum :)

jigsaw_54

Üye
özgür bi forum değil öyle olsaydı ben selahhattin demirtaşa terörist dediğimde herkes dışlamazdı oda benim fikrim sonuçta ama konuda bu değil özgürlük demek istediğin markayı el birliğiyle saf dışı bırakmak değildir adam kendi fikrini sunmaktan ziyade diğer telefonun özelliklerini ört pas ediyor anlayışınız buysa yazık

siyaset ayrı bi mesele siz siyasete girmişsiniz forumda siyasi içerikli yazılar yasaktır buna dikkat etmediniz sanırım.

• 7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
(bkz. Forum Kuralları Madde.7 )

arkadaşın bahsettiği ise nokia hakkındaki düşünceleri eğer siz siyaset ile teknolojiyi ayırt edemiyorsanız işte esas size yazık...

ayrıca kimse el birliğiyle herhangi bi markayı saf dışı bırakmıyor bir toplumda AYRI fikirlerde insanlar olacağı gibi AYNI fikirdeki insaların olması da gayet normaldir...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
neyse konuya gereksizler bulaştı kitlensede olur

----------Eklendi @ 23:06:21 ---------- Yazıldı @ 23:05:49 ----------

ne siuaseti fikir işte

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
elimde nokia n8, sony xpreria ray ve geçen hafta aldığım iphone 4s var. hepsinin birbirinden üstün özellikleri var. kimse laf söylemesin herkez ihtiyaçlarına göre bir telefon alır kötülemenin manası yok. hepsini seviyorum :)

bzim gbi düşünen kaç kişi var

Tuba

Tuba

Üye
Telefon önerilerinde bir kişi symbian işletim sistemi ve android arasında kaldı ise arkadaşa yardım ederken neye ihtiyacı var ne istiyor ne şekilde telefonu kullanmak istiyor bunları öğrenerek yardımcı olmak gerek..

işletim sisteminde ram azdır ama çok etkin bi şekilde kullanmak istemiyordur ram yeterli gelir o kişiye madem yardım etmek istiyorsunuz bir işletim sistemini karalayarak öldü diyerek değil ihtiyaca göre mesajlar yazın....

symbian işletim sistemi ile iki telefon arasında kalıyor bir üye ...Andoid işletim sisteminin lafı bile geçmiyor ama hemen gelip symbian öldü diye üyelere ve i.sistemine hakaretler yazılıyor

Siz android için çok güzel oyunlar var symbianda oyun yok diye alacak kişiye yönlendirme yapıyorsunuz ama karşınızdaki kişi belki oyun için almıyor telefonu bunları öğrenmeden direkt öldü diyorsunuz...

ayrıca sadece işletim sistemine veryansın ve hakaretler etmiyorsunuz şahıslarada hakaret etmeye başlıyorsunuz...

Unutmayın ki ihtiyaçlar ve istekler ve kullanım kolaylığı alışkanlıklar vardır...

kimse kimseye bir seçiminden dolayı aşağılayamaz hakaret edemez bundan sonra daha güzel ve bilinçli yorumlar yazabilirsiniz konulara....

Ki bu tür mesajlar yazıldı ise zaten şikayetler üzerine mesajları ya siliyoruz yada editliyoruz...

Ancak bundan dolayı ilede eleştiri alıyoruz '' biz ne yazdık şimdi''

Yazdığınız dokunmuşki birilerine rencide etmişki diğer üyeleri mesajı düzenlemişiz....

Madem istemiyorsunuz tartışma kimse kimseyi kırmasın herkesin tercihi var konu güzel okunsun yardım ona göre yapılsın...

Bir oyun paylaşılıyor dalga geçiliyor oyunla paylaşım yapan üyeyi paylaşımdan soğutup diğer üyeleri kızdırmaktan başka bişey elde etmiyorsunuz....

Herkes istediğini alıp kullanmakta özgürdür...
hiçbir baskı veya söz ile sevdiğini kullanmaktan vazgeçmez....

Ayrıca Halen Symbian işletim sistemli telefonlar satışta ise hala rağbet var demektir...

Symbian işletim sistemli telefonların üretimi yapılmaz ise İşte o zaman symbian işletim sistemi ölür...

Daha anlayışlı daha güzel mesajlar yazmanız dileği ile İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
serinaga

serinaga

Üye
Oooo forumda heryerde bir zıtlık var galibaaa ... Güzel güzel herkes kendi bölümünde kalsın arkadaşlar gs-fb olayına yada benim tel seninkini döver muhabbetine çevirmeyelim hakkaten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt