Bu sitede Nokia düşmanlığına dur denmeyecekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bu sitede Nokia düşmanlığına dur denmeyecekmi?
Arkadaşlar bu sitede neden nokiaya karşı düşmanlık var siz sony'de yada samsung'da hisse sahibimisiniz yada size paramı ödeniyor biri telefon tavsiyesi istediğinde kimse özelliğe göre değil markasına göre telefon öneriyor anlamayan telefon önerisi yapmasın örneğin:N8 yerine WaweII öneriyorlar telefonun doğru düzgün hafizası bile yok bu sadece örnek adam direk nokia alma diyor nokialar gayet güzel ama marka taraftarı değilim olsam evimde Apple iPodTouch yada Sony playstation olmazdı yada ihtiyacına göre telefon önermezdik Htc'de önerdik Sony'de önerdik Samsung'da önerdik Trident'de önerdik bence bu saçmalığa son berilip bu tür insanlar kaale alınmayıp dışlanmalı özellikle yetkili modlara değmek istiyorum bu tür şahısları uyarın zaten böyle birşey fark ediyordum bugün arkadaşım 2.el telefon alacaktı hesabıma giriş yaptım sitede dolaş bul dedim bana dediği kelime "bunlar nokiayı topa tutuyorlar bugüne kadar nokia kullanmasam çin markası zannedecem" dedi patladım bu kadar kişi bunun farkında değilmi.

• Beğen
Tepkiler: meklöğ ve Tuba

CorbyW

CorbyW

Üye
Siz bir xperia'yayla ya da galaxy'iyle, n8i ya da n9 u karşılaştırmayı bırakın. Herkez rahat etsin değil mi? Android telefon tanıtımlarına bakıyorum. Mutlaka bir hard nokia taraftarı n8i öne atıyor. E gel de tepen atmasın burda. Haliyle insanlar da bir kin oluşuyor nokiaya karşı.

Del Rey

Del Rey

Üye
Neden derdin Nokia'ya o halde? Fanın teki gelip bu iyi diyor. Sana ne? Fanın teki gelip iPhone 2 Lumia 900 den iyi desen Apple düşmanı mı olacaksın? :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Kime bu sorunuz?

TheCower

TheCower

Üye
Ben dur diyorum: Dur.

jigsaw_54

Üye
herkes kendi fikirlerinde özgürdür wave II'yi tercih eden kişi o cihazın özelliklerinin kendisine göre uygun olduğu için veya hoşuna gittiği için tavsiye etmiştir size göre ise N8in hdmi,usb otg girişi hoşunuza gitmiş ki N8i tavsiye ediyorsunuz...karşıdaki şahsa göre sizin için önemli olann bu özellikler onun için bi anlam ifade etmiyordur hadi bunu açıklayın...

bu forum özgür bi forum herkes kendi fikirlerini sunmakta ÖZGÜRDÜR... ben de çok Nokia kullandım ama sevmiyorum Nokia'yı içerik olarak hep aynı BANA GÖRE..! ben farklılığı seven birisiyim o yüzden nokia'yı tavsiye etmem neden çünkü içerik hep aynı.. hadi BENİM FİKİRLERİMİ inkar edin...!

Herkes istediğini söyleyebilir taa ki sizin şahsınıza ait hakaret etmediği sürece eğer size bi hakarette aşağılayıcı kelimeler ifade ederse o zaman yöneticilere başvurun... Adam fikrini söyledi diye yönetici şahsı uzaklaştırsın oh ne ala... şahsi forumunuz değil burası herkes kendi fikirlerini söyleyebilir bunları durdurmak ta sizin göreviniz değil...

• Beğen
Tepkiler: 61semih
tempestshine

tempestshine

Üye
Bencede. Nokia alınmaz.hemen hemen her konuda bu laf var.Symbian öldü :kotu: symbian ölse kaç yazar Nokia hala satıyor.Ayrıca Lumia 900,N8 ve N9 harika telefonlar .. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
kendini bişi sananlar ve yazılımdan anladıgını sananlar var o yüzden. Merak etme çok düşman olan yok. Zaten biz nokiacılar bi çıkışsak süpürürüz onları.Forumun yüzde 40 ı en fazla fandroidçidir. Dh de yüzde 90 nı kafayı sıyıran fandroidçilerle dolu . Şuan orda yüzde onu kendi agızıyla söylüyo . Forumu sevmiyom herkes fandoroidçi oldu çok kavga çıkıyor diye. Maxide durum daha iyi. Nokia düşmanları genellikle yaşları ufak ve telefon bilgilerinden mahsun insalardır . Size kendi sözümü söyliyim . "android kullanabilirsiniz ona bişi demiyorum. Ama yeterki fandroidççi olmayın" :spr

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Siz bir xperia'yayla ya da galaxy'iyle, n8i ya da n9 u karşılaştırmayı bırakın. Herkez rahat etsin değil mi? Android telefon tanıtımlarına bakıyorum. Mutlaka bir hard nokia taraftarı n8i öne atıyor. E gel de tepen atmasın burda. Haliyle insanlar da bir kin oluşuyor nokiaya karşı.

biz markaları değil özellikleri karşılaştırıyoruz sizde böyle olun kavga etmek için açmadık bu konuyu nokia'ya haksızlık etmeyin

tempestshine

tempestshine

Üye
kendini bişi sananlar ve yazılımdan anladıgını sananlar var o yüzden. Merak etme çok düşman olan yok. Zaten biz nokiacılar bi çıkışsak süpürürüz onları.Forumun yüzde 40 ı en fazla fandroidçidir. Dh de yüzde 90 nı kafayı sıyıran fandroidçilerle dolu . Şuan orda yüzde onu kendi agızıyla söylüyo . Forumu sevmiyom herkes fandoroidçi oldu çok kavga çıkıyor diye. Maxide durum daha iyi. Nokia düşmanları genellikle yaşları ufak ve telefon bilgilerinden mahsun insalardır . Size kendi sözümü söyliyim . "android kullanabilirsiniz ona bişi demiyorum. Ama yeterki fandroidççi olmayın" :spr

izin çıktığına göre bir android bakayım ben :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
herkes kendi fikirlerinde özgürdür wave II'yi tercih eden kişi o cihazın özelliklerinin kendisine göre uygun olduğu için veya hoşuna gittiği için tavsiye etmiştir size göre ise N8in hdmi,usb otg girişi hoşunuza gitmiş ki N8i tavsiye ediyorsunuz...karşıdaki şahsa göre sizin için önemli olann bu özellikler onun için bi anlam ifade etmiyordur hadi bunu açıklayın...

bu forum özgür bi forum herkes kendi fikirlerini sunmakta ÖZGÜRDÜR... ben de çok Nokia kullandım ama sevmiyorum Nokia'yı içerik olarak hep aynı BANA GÖRE..! ben farklılığı seven birisiyim o yüzden nokia'yı tavsiye etmem neden çünkü içerik hep aynı.. hadi BENİM FİKİRLERİMİ inkar edin...!

Herkes istediğini söyleyebilir taa ki sizin şahsınıza ait hakaret etmediği sürece eğer size bi hakarette aşağılayıcı kelimeler ifade ederse o zaman yöneticilere başvurun... Adam fikrini söyledi diye yönetici şahsı uzaklaştırsın oh ne ala... şahsi forumunuz değil burası herkes kendi fikirlerini söyleyebilir bunları durdurmak ta sizin göreviniz değil...

ama benim sinirlendiğim kelime şu adam n8 alma demiyor nokia alınmaz diyor hem gülüp hem sinirleniyrm

CorbyW

CorbyW

Üye
biz markaları değil özellikleri karşılaştırıyoruz sizde böyle olun kavga etmek için açmadık bu konuyu nokia'ya haksızlık etmeyin
Ama bakın. Bazıları n8in galaxy sii den iyi olduğunu söylüyorlar. Işte ben o insanlara kızıyorum. Herşey ortada daha nasıl n8 iyi diyebilirsin ki. Değil mi. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
amaan ne takıyonuz ya bırakın görmezden gelin :oke:

TheCower

TheCower

Üye
Yeter be böyle bir konu ne zaman açılsa ilk on mesaj destan kadar oluyo.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

özgür bi forum değil öyle olsaydı ben selahhattin demirtaşa terörist dediğimde herkes dışlamazdı oda benim fikrim sonuçta ama konuda bu değil özgürlük demek istediğin markayı el birliğiyle saf dışı bırakmak değildir adam kendi fikrini sunmaktan ziyade diğer telefonun özelliklerini ört pas ediyor anlayışınız buysa yazık

JkRooN

JkRooN

Üye
nokia ile bi alıp veremediğimiz yok işletim sistemi seçimi yanlış

Jrcan1

Jrcan1

Üye
daha önce hiç Nokia kullanmadım.anti Nokiacı falanda değilim.çok aşağılıyorlar Nokia'yı :( ben marka tutmam hangisi en iyisiyse o benimdir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt