>Pessimistic.
Üye
Bu sitede Nokia düşmanlığına dur denmeyecekmi?
Arkadaşlar bu sitede neden nokiaya karşı düşmanlık var siz sony'de yada samsung'da hisse sahibimisiniz yada size paramı ödeniyor biri telefon tavsiyesi istediğinde kimse özelliğe göre değil markasına göre telefon öneriyor anlamayan telefon önerisi yapmasın örneğin:N8 yerine WaweII öneriyorlar telefonun doğru düzgün hafizası bile yok bu sadece örnek adam direk nokia alma diyor nokialar gayet güzel ama marka taraftarı değilim olsam evimde Apple iPodTouch yada Sony playstation olmazdı yada ihtiyacına göre telefon önermezdik Htc'de önerdik Sony'de önerdik Samsung'da önerdik Trident'de önerdik bence bu saçmalığa son berilip bu tür insanlar kaale alınmayıp dışlanmalı özellikle yetkili modlara değmek istiyorum bu tür şahısları uyarın zaten böyle birşey fark ediyordum bugün arkadaşım 2.el telefon alacaktı hesabıma giriş yaptım sitede dolaş bul dedim bana dediği kelime "bunlar nokiayı topa tutuyorlar bugüne kadar nokia kullanmasam çin markası zannedecem" dedi patladım bu kadar kişi bunun farkında değilmi.

ben marka tutmam hangisi en iyisiyse o benimdir