Nokia N8 GS 2'den iyidir, GS 2 de N8'den. Nokia N8, şu ana kadar gördüğüm en kompakt mobil multimedya akıllı telefonu. 12 MP Kamera, Carl Zeiss Lens ve Xenon Flash, donanımsal Mini-USB portu, USB OTG, Dolby Digital Plus, DLNA (Nokia Play To) gibi bir çok özelliği barındırıyor. Bu alanda N8'i geçmek oldukça zor.
Galaxy S 2 ise performans ve uygulama bolluğu alanında önde. Android Market oldukça iyi.
Bana sorsanız Nokia N8 derim. Android'in arayüzü (özellikle Touchwiz ile) Smarterphone arayüzü gibi. Karmaşık! Symbian Belle, Anna, ^3 serilerinde karmaşa yok. N8 sonuçta eksiksiz. Uygulama desen var, Android uygulamaları desen gelecek. Galaxy S 2 ise eksiği olan bir cihaz. mini-HDMI portu yok, LED flash güçsüz, DLNA özelliği d esanırım bulunmuyor. Android de cabası.
Her telefon kendi alanında kapıştırılmalıdır. Bu forumda Nokia düşmanlığı vardır. Anılbaran'ın dediği gibi bir avuç Fandroid yüzünden forumun tadı kaçmasın.
Arkadaşlar bu sitede neden nokiaya karşı düşmanlık var siz sony'de yada samsung'da hisse sahibimisiniz yada size paramı ödeniyor biri telefon tavsiyesi istediğinde kimse özelliğe göre değil markasına göre telefon öneriyor anlamayan telefon önerisi yapmasın örneğin:N8 yerine WaweII öneriyorlar telefonun doğru düzgün hafizası bile yok bu sadece örnek adam direk nokia alma diyor nokialar gayet güzel ama marka taraftarı değilim olsam evimde Apple iPodTouch yada Sony playstation olmazdı yada ihtiyacına göre telefon önermezdik Htc'de önerdik Sony'de önerdik Samsung'da önerdik Trident'de önerdik bence bu saçmalığa son berilip bu tür insanlar kaale alınmayıp dışlanmalı özellikle yetkili modlara değmek istiyorum bu tür şahısları uyarın zaten böyle birşey fark ediyordum bugün arkadaşım 2.el telefon alacaktı hesabıma giriş yaptım sitede dolaş bul dedim bana dediği kelime "bunlar nokiayı topa tutuyorlar bugüne kadar nokia kullanmasam çin markası zannedecem" dedi patladım bu kadar kişi bunun farkında değilmi.
Kardeş Bende sena katılıyorum hep nokiayı kötümsüyorlar Nokia E7 yi filan şimdi kullanıyorum fıstık gibi ipince klavyesi iphone kadar ince olamasada üstelik cihazda klavyede var apple iphone kesin ince işletim sistemi 680mhz iphone ise 780mhz arada çok bir fark yok yani.
çokta tın![]()
yooo önemsiyom. Ugraşmayın diyom bu kadar ne anlatsanız boşherkes bildigini okusun yine . İkna etmeye zorlamayın diyom
![]()
ForeverAlone";4202271][COLOR="Black' Alıntı:
İstediğimi yaparım bunu sen yargılayamazsın[/COLOR]
Benimde canım yargılamak istiyor