messevim
Üye
Her yere lazım bir cafeNasil cafeymisla bizim burda hic oyle yok oyunlar
Her yere lazım bir cafeNasil cafeymisla bizim burda hic oyle yok oyunlar
katılıyorum oyunlar süper ötesi yok yok yaniNasil cafeymisla bizim burda hic oyle yok oyunlar

Adamlar iyi çalışmış, iyi arşiv toplamışİconlarda ayri bi sekil![]()

Zannetmiyorum.Tek hard disk sistemi mi acaba![]()
Bence Tek hard disk sistemi, Yani bütün pcler tek bir pc üzerinden (server) üzerinden ağ yolu ile çalışıyordurZannetmiyorum.

Keşke benim pc olsaSizin pc olmasin bu boyle internet cafe cok zor![]()
valla o kadar detayını bilemeyeceğimBence Tek hard disk sistemi, Yani bütün pcler tek bir pc üzerinden (server) üzerinden ağ yolu ile çalışıyordur![]()

Oyunların %90 pc hard diskine video ve film gibi dosyalarda server üzerinden dağıtılıyoTek hard disk sistemi mi acaba![]()
Ozaman direk imaj alıp kopyalanmış, film ve muzik ağ dan verilmişOyunların %90 pc hard diskine video ve film gibi dosyalarda server üzerinden dağıtılıyo

Normal bence. Watch Dogs'un kasmasının sebebi oyunun optimizasyon özürlü olmasıdır. Ben oynadım hiç kasmadı.Watch Dogs'u bile kaldırıyo valla helal olsun o internet cafenin sahibine.
hocam epey görüşemedik nick değişmiş
hangi internet kafe farklı ki hepsi orjinalmi kullanıyorAdam korsan dağıtım şirketi kurmuş resmen. Yetkililer tespit etse canını okurlar.

bu adam aşmış amaarşive bak yahocam epey görüşemedik nick değişmiş
hangi internet kafe farklı ki hepsi orjinalmi kullanıyor![]()
krdrs ne kadar şanslısın bizimkilerde bir film indirsek kıyameti koparırİşim nedeniyle memleketten Van'a geldim. Bi internet cafeye geçeyim dedim, bir de ne göreyim istemediğin kadar film, oyun ve müzik arşivi var
Sadece bunun için gittim teknosa dan 1 terabaytlık hard disc aldım geldim. Atmak serbestmiş
Yolunuz bu taraflara düşerse techizatlı gelin benden söylemesi .
Seç beğen al ,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yerli Türk Filmi arşivi:
Spor oyunları:
Yarış ve Similatör oyunları:
Yabancı film arşivi:
Karışık Oyunlar: