Böyle internet cafe arşivine can kurban

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben 25 e 1000 sms 500 dk 2 gb yapiyorumucretsiz paket dedigin yasal mi?
ama şöyle bişey var benim arkadaş çevrem vs olmadığından net paketi yetiyo sms dk vs gerek duymuyorum yani :bilmm
evet yasal turkcell'in bir kampanyası :tebessüm:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
gnctrkcll im katilabilirmiyimturkcell kampanyalarda gordum konuyu, bana benim paket yeter :)

Metin137

Metin137

Üye
Bende ağrının doğubeyazıt ilçesindeyim bizim burda net cafeler böyle full oyun müzik film doludur :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende ağrının doğubeyazıt ilçesindeyim bizim burda net cafeler böyle fu ll oyun müzik film doludur :)
geçen hafta doğubeyazıttaydım. ishakpaşa sarayını ve şeyh ahmedi xani türbesini ziyaret ettik. Doğubeyazıt gerçekten güzel yer :) ama az kalsın htc m8 i orjinal diye kakalayacaklardı bize telefoncular :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
geçen hafta doğubeyazıttaydım. ishakpaşa sarayını ve şeyh ahmedi xani türbesini ziyaret ettik. Doğubeyazıt gerçekten güzel yer :) ama az kalsın htc m8 i orjinal diye kakalayacaklardı bize telefoncular :)
ucuz yirtmissin cakma tel cok kotudur. bu arada yeni nickin hayirli olsun

Metin137

Metin137

Üye
Burası sınır bölgesi olduğu için çin malı telefonlar çok meşhurdur neredeyse herkes alıyo bilmedikleri için, gerçektende ucuz yırtmışsın burda orjinal telegon bulmak zor :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Burası sınır bölgesi olduğu için çin malı telefonlar çok meşhurdur neredeyse herkes alıyo bilmedikleri için, gerçektende ucuz yırtmışsın burda orjinal telegon bulmak zor :)
ben askerliğimi iskenderun da yaptım paç meydanının orada telefoncular çarşısı vardı orjinal telefon bulana aşk olsun o derece yani :D :zuhaha:

Metin137

Metin137

Üye
Aslında bu aylarda hava çok soğuk olmaz ama bu sene Soğuk erken geldi diyebiliriz bide bu sene elktrik ve su tesisatını yeniledikleri için baya bi bozdular her yeri normalde çok daha güzeldir

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gezmek lazım oraları.. :)
Özellikle Arsuz/Uluçınar'ı gezmenizi tavsiye ederim :oke: :tebessüm: Ben arsuzda vatani görevimi yaptım resmen cennet yani :tebessüm:

Neyse konu dağılmasın internet cafelere dönelim :sirit:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle Arsuz/Uluçınar'ı gezmenizi tavsiye ederim :oke: :tebessüm: Ben arsuzda vatani görevimi yaptım resmen cennet yani :tebessüm:

Neyse konu dağılmasın internet cafelere dönelim :sirit:
Arsuz a çok gitmişim, iskenderun biraz ters duruyor bulunduğum yere :)

evet konu dağılmasın :spr

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
byAndroid

byAndroid

Üye
Nasil cafeymisla bizim burda hic oyle yok oyunlar

Üst Alt