___kaptan___
Üye
ama şöyle bişey var benim arkadaş çevrem vs olmadığından net paketi yetiyo sms dk vs gerek duymuyorum yaniben 25 e 1000 sms 500 dk 2 gb yapiyorumucretsiz paket dedigin yasal mi?
evet yasal turkcell'in bir kampanyası

ama şöyle bişey var benim arkadaş çevrem vs olmadığından net paketi yetiyo sms dk vs gerek duymuyorum yaniben 25 e 1000 sms 500 dk 2 gb yapiyorumucretsiz paket dedigin yasal mi?

geçen hafta doğubeyazıttaydım. ishakpaşa sarayını ve şeyh ahmedi xani türbesini ziyaret ettik. Doğubeyazıt gerçekten güzel yerBende ağrının doğubeyazıt ilçesindeyim bizim burda net cafeler böyle fu ll oyun müzik film doludur![]()
ama az kalsın htc m8 i orjinal diye kakalayacaklardı bize telefoncular 
gençturkcell de olsan genç tarifeli de olsan kampanyaya katılabilirsinizgnctrkcll im katilabilirmiyimturkcell kampanyalarda gordum konuyu, bana benim paket yeter![]()

ucuz yirtmissin cakma tel cok kotudur. bu arada yeni nickin hayirli olsungeçen hafta doğubeyazıttaydım. ishakpaşa sarayını ve şeyh ahmedi xani türbesini ziyaret ettik. Doğubeyazıt gerçekten güzel yerama az kalsın htc m8 i orjinal diye kakalayacaklardı bize telefoncular
![]()
Şu ana kadar hiç htc nin çakmasını görmediğim için bi an orjinal zannettim. EyvAllahucuz yirtmissin cakma tel cok kotudur. bu arada yeni nickin hayirli olsun

Burası sınır bölgesi olduğu için çin malı telefonlar çok meşhurdur neredeyse herkes alıyo bilmedikleri için, gerçektende ucuz yırtmışsın burda orjinal telegon bulmak zorgeçen hafta doğubeyazıttaydım. ishakpaşa sarayını ve şeyh ahmedi xani türbesini ziyaret ettik. Doğubeyazıt gerçekten güzel yerama az kalsın htc m8 i orjinal diye kakalayacaklardı bize telefoncular
![]()

önceki nickin daha iyiydi sankiŞu ana kadar hiç htc nin çakmasını görmediğim için bi an orjinal zannettim. EyvAllah![]()

Malesef .Burası sınır bölgesi olduğu için çin malı telefonlar çok meşhurdur neredeyse herkes alıyo bilmedikleri için, gerçektende ucuz yırtmışsın burda orjinal telegon bulmak zor![]()
Ama ilçeniz çok güzel.. yalnız çok ta soğuk..
Hanımın isim harfini de kattım araya.önceki nickin daha iyiydi sanki![]()
![]()

ben askerliğimi iskenderun da yaptım paç meydanının orada telefoncular çarşısı vardı orjinal telefon bulana aşk olsun o derece yaniBurası sınır bölgesi olduğu için çin malı telefonlar çok meşhurdur neredeyse herkes alıyo bilmedikleri için, gerçektende ucuz yırtmışsın burda orjinal telegon bulmak zor![]()

Ben hataylıyım hiç duymadım paç meydanını yavben askerliğimi iskenderun da yaptım paç meydanının orada telefoncular çarşısı vardı orjinal telefon bulana aşk olsun o derece yani![]()
![]()

haa o zaman başka hayırlı olsun demek düşerMalesef .Ama ilçeniz çok güzel.. yalnız çok ta soğuk..
Hanımın isim harfini de kattım araya.![]()

evet her yerde belediyenin çalışması vardı dikkatimi çekti.Aslında bu aylarda hava çok soğuk olmaz ama bu sene Soğuk erken geldi diyebiliriz bide bu sene elktrik ve su tesisatını yeniledikleri için baya bi bozdular her yeri normalde çok daha güzeldir
eyvAllah.haa o zaman başka hayırlı olsun demek düşer![]()

İskenderun otogardan çıktıktan sonra sola doğru giden caddeye ve oradaki meydana paç meydanı diyorlar tedaş on tur vs varBen hataylıyım hiç duymadım paç meydanını yav![]()

Gezmek lazım oraları..İskenderun otogardan çıktıktan sonra sola doğru giden caddeye ve oradaki meydana paç meydanı diyorlar tedaş on tur vs var![]()

Özellikle Arsuz/Uluçınar'ı gezmenizi tavsiye ederimGezmek lazım oraları..![]()
Ben arsuzda vatani görevimi yaptım resmen cennet yani 

Arsuz a çok gitmişim, iskenderun biraz ters duruyor bulunduğum yereÖzellikle Arsuz/Uluçınar'ı gezmenizi tavsiye ederim![]()
Ben arsuzda vatani görevimi yaptım resmen cennet yani
Neyse konu dağılmasın internet cafelere dönelim![]()