Böyle internet cafe arşivine can kurban

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Böyle internet cafe arşivine can kurban
İşim nedeniyle memleketten Van'a geldim. Bi internet cafeye geçeyim dedim, bir de ne göreyim istemediğin kadar film, oyun ve müzik arşivi var :)

Sadece bunun için gittim teknosa dan 1 terabaytlık hard disc aldım geldim. Atmak serbestmiş :)

Yolunuz bu taraflara düşerse techizatlı gelin benden söylemesi . :)

Seç beğen al ,;)

Yerli Türk Filmi arşivi:

Spor oyunları:

Yarış ve Similatör oyunları:

Yabancı film arşivi:

Karışık Oyunlar:

Dizi arşivi:

Müzik arşivi:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, romaryu, RetaXter ve 2 diğerleri

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Watch Dogs'u bile kaldırıyo valla helal olsun o internet cafenin sahibine.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
The Pierre

The Pierre

Üye
Watch dogs nasıl mı anlatılmaz oynanılır

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:aha: :O o nasıl bi oyun arşividir öyle yaaa :alkis :oke:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve mehsevim
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bende şaşırdım. Çok kaliteli oyunlar var. :)
Artık kısmetse memlekete gittiğim de oynarım oyunu. :) çok güzel bir oyuna benziyor..
Valla cafe prensibi iyiymiş filmleri vs alabiliyormuşsunuz bizim burda download yapmaya bile müsade yok :angry:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Valla cafe prensibi iyiymiş filmleri vs alabiliyormuşsunuz bizim burda download yapmaya bile müsade yok :angry:
hic sorma kaptan bizim burda arkadasin dedigi gibi vardi kapandi artik baska net kafede bisey indircem program direk engelliyo

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve ___kaptan___
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi bizim memlekette de aynen böyle. Download yapmamıza izin vermiyorlar. Ama burada herşey serbest.. :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
hic sorma kaptan bizim burda arkadasin dedigi gibi vardi kapandi artik baska net kafede bisey indircem program direk engelliyo
ben pek cafeye gitmem kalabalık sesli ortamları sevmem genelde çocuklar olur ancak bi çıktı vs alacağım zaman giderim onun dışında pc'ye oyun vs indireceğim zaman genelde telefonu pc ye bağlayıp öyle indiririm 9.ayın 11'inde 1gb paket yaptım hızı düştü ek paketle hızını artırdım telefonun veri sayacı 40 gb idi şuan paketin bitmesine 10 gün kaldı veri sayacı 158,31 GB'ı gösteriyor gta4 f1 2012 call of duty WRC 4 nfs rivals vb bi çok oyun indirdim paket bitsin yine yapcam ne yapalım eve net çektiremiyorum 25 tlye 1gb yaptırır keyfime bakarım :sirit: :eller:
Dediğiniz gibi bizim memlekette de aynen böyle. Download yapmamıza izin vermiyorlar. Ama burada herşey serbest.. :)
ama cafeyi sevdim valla keşke hepsi böyle olsa sadece oyun arşivi yeter baksanıza neler var neler :eller:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ben pek cafeye gitmem kalabalık sesli ortamları sevmem genelde çocuklar olur ancak bi çıktı vs alacağım zaman giderim onun dışında pc'ye oyun vs indireceğim zaman genelde telefonu pc ye bağlayıp öyle indiririm 9.ayın 11'inde 1gb paket yaptım hızı düştü ek paketle hızını artırdım telefonun veri sayacı 40 gb idi şuan paketin bitmesine 10 gün kaldı veri sayacı 158,31 GB'ı gösteriyor gta4 f1 2012 call of duty WRC 4 nfs rivals vb bi çok oyun indirdim paket bitsin yine yapcam ne yapalım eve net çektiremiyorum 25 tlye 1gb yaptırır keyfime bakarım :sirit: :eller:
ama cafeyi sevdim valla keşke hepsi böyle olsa sadece oyun arşivi yeter baksanıza neler var neler :eller:
vay arkadaş nedir bu işin sırrı :) 158GB yi 25le çarptığında fahiş bir fiyat çıkıyor ortaya. :)
Film arşivide çok geniş :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
vay arkadaş nedir bu işin sırrı :) 158GB yi 25le çarptığında fahiş bir fiyat çıkıyor ortaya. :)
Film arşivide çok geniş :)
her ile her ilçeye lazım bu cafeden :sirit:

Turkcell 1gb aldım 1gb 20 dk da bitti hız düştü ek ücretsiz bi paket ile hızı artırdım sabah 11de başladım kullanmaya gece2-3-4 gibi bıraktım ama hat ve telefon kardeşimin o da okula gittiği için akşam 5 te alıyorum telefonu sabaha kadar indirmeye devam :sirit: :eller:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
her ile her ilçeye lazım bu cafeden :sirit:

Turkcell 1gb aldım 1gb 20 dk da bitti hız düştü ek ücretsiz bi paket ile hızı artırdım sabah 11de başladım kullanmaya gece2-3-4 gibi bıraktım ama hat ve telefon kardeşimin o da okula gittiği için akşam 5 te alıyorum telefonu sabaha kadar indirmeye devam :sirit: :eller:
Aynen :)

valla sen işi biliyorsun :) Aklıma hiç gelmedi daha önce senin taktik :blush:

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende turkcellde sinirli 2 gb aliyorum ay sonu zor geliyo

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen :)

valla sen işi biliyorsun :) Aklıma hiç gelmedi daha önce senin taktik :blush:
valla durum el vermeyince 2-3 ayda bi 1gb paket alıyorum hız düşünce de ücretsiz bir paket ile hızı artırıyorum 1 ay kafam rahat video indir müzik indir oyun indir sınır koyan yok kafana göresin yani :) ayın 11'inden sonra paket bitiminde tekrar 1gb yapcam inşallah :tebessüm:
bende turkcellde sinirli 2 gb aliyorum ay sonu zor geliyo
sadece telde kullanınca sorun pek olmuyo da pc ye bağlayınca anında sömürüyo :D o yüzden en iyisi sınırsız 1gb :)

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
valla durum el vermeyince 2-3 ayda bi 1gb paket alıyorum hız düşünce de ücretsiz bir paket ile hızı artırıyorum 1 ay kafam rahat video indir müzik indir oyun indir sınır koyan yok kafana göresin yani :) ayın 11'inden sonra paket bitiminde tekrar 1gb yapcam inşallah :tebessüm:
sadece telde kullanınca sorun pek olmuyo da pc ye bağlayınca anında sömürüyo :D o yüzden en iyisi sınırsız 1gb :)

yazik bize o zaman

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye

yazik bize o zaman
en iyisi 25 tl ye sınırsız 1gb alcaksın hız düşünce de küçük bi ücretsiz paketi var onu yaptın mı uçuyorsun internette :eller: :naughty: :sirit:

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ben 25 e 1000 sms 500 dk 2 gb yapiyorumucretsiz paket dedigin yasal mi?

• Beğen

Üst Alt