Bir ŞEY farkettim, Lumia 820'ler içeri ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Bir ŞEY farkettim, Lumia 820'ler içeri ...
Birkaç gün önce Avea kampanya hediyelerim geldi (siyah), hemen takıp denedim, hakikaten SÜPER bir şey. Lakin kablosuz şarj kılıfı orijinalden biraz farklı geldi bana, zira benim orijinal beyaz. Acaba renk farklılaşınca mı böyle oldu diye incelemeye aldım. Sanki biraz daha kalınlaşmış gibi oldu telefon, ayrıca kamera etrafını kendi orijinal kılıfı düz kapatırken gelen siyah kılıf kamera etrafında içe doğru bir çukurluk yapılmış, buda çok hoş durmuyor.
Gelelim asıl meseleye, birkaç gündür kullanırken bir süre sonra telin alt kısmının ısındığını fark ettim (çok abartılı değil ama hissettiriyor). Bugün kendi orijinal kılıfını tekrar geri taktım ve ısınma yok. Acaba başka arkadaşlarda böyle bir durum var mı? Yada gidip orijinal kablosuz şarj aletini kullanmak için kablosuz şarj kılıfını takınca ısınma yapan oldu mu ???

alical33

alical33

Üye
diğer kılıfta qi aparatı olduğu için o ısınıyor olabilir belki

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
diğer kılıfta qi aparatı olduğu için o ısınıyor olabilir belki

EVET zaten öyle, gelen aparatın kılıfını takınca oldu ısınma, dünden beri kendi orijinal beyaz kılıfını taktım ve hiçbir ısınma yok. Konuya biraz daha yorum katmak gerekirse ;

Kendi Orijinal Beyaz kılıfında kablosuz şarj özelliği yok, gelen aksesuarda var. O halde ısınma tamamen kablosuz şarj olayıyla alakalı. Tel kullanılmazken, standby durumunda sorun yok. Teli elinize alıp kurcalamaya başlayınca bir süre (20-25 Dk.) yine bir sorun yok, ancak ilk yarım saat sonrası ısınmayı hissetmeye başlıyorum. Isınma tamamen alt tarafta oluyor, yanı kablosuz şarj kılıfı üzerindeki donanımın bulunduğu yer ...
Kablosuz şarj kitapçığını okudum, kablosuz şarj esnasında hem tel de hem de plate'de ısınma olabileceği yazıyor, birkaç deneme yaptım anormal bir ısınma olmadı, zira tekrar söylüyorum çok ahım şahım bir ısınma değil, ama hissedilir bir durum ...
Yok mu AVEA'dan kampanya ile kablosuz şarj aksesuarları gelipte deneyen ???

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Yahu arkadaşlar adamı deli eder bu telefonlar, dün yine kablosuz şarj kapakçığını taktım, bu sefer hiçbir sorun yok, yani konu başlığında belirttiğim ısınma olmuyor :) Çoook ilginç, psikolojik mi yoksa hayal mi gördüm ? Ben bir şey anlamadım gitti, haydi hayırlısı diyelim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt