serinaga
Üye
Bir ŞEY farkettim, Lumia 820'ler içeri ...
Birkaç gün önce Avea kampanya hediyelerim geldi (siyah), hemen takıp denedim, hakikaten SÜPER bir şey. Lakin kablosuz şarj kılıfı orijinalden biraz farklı geldi bana, zira benim orijinal beyaz. Acaba renk farklılaşınca mı böyle oldu diye incelemeye aldım. Sanki biraz daha kalınlaşmış gibi oldu telefon, ayrıca kamera etrafını kendi orijinal kılıfı düz kapatırken gelen siyah kılıf kamera etrafında içe doğru bir çukurluk yapılmış, buda çok hoş durmuyor.
Gelelim asıl meseleye, birkaç gündür kullanırken bir süre sonra telin alt kısmının ısındığını fark ettim (çok abartılı değil ama hissettiriyor). Bugün kendi orijinal kılıfını tekrar geri taktım ve ısınma yok. Acaba başka arkadaşlarda böyle bir durum var mı? Yada gidip orijinal kablosuz şarj aletini kullanmak için kablosuz şarj kılıfını takınca ısınma yapan oldu mu ???
Gelelim asıl meseleye, birkaç gündür kullanırken bir süre sonra telin alt kısmının ısındığını fark ettim (çok abartılı değil ama hissettiriyor). Bugün kendi orijinal kılıfını tekrar geri taktım ve ısınma yok. Acaba başka arkadaşlarda böyle bir durum var mı? Yada gidip orijinal kablosuz şarj aletini kullanmak için kablosuz şarj kılıfını takınca ısınma yapan oldu mu ???
Çoook ilginç, psikolojik mi yoksa hayal mi gördüm ? Ben bir şey anlamadım gitti, haydi hayırlısı diyelim ...