arkadaslar faturamı aldım sağ salimeposta yoluyla göndermekte sıkıntı yasıyolarmıs neyse sonucta elimde fatura, ilk olarak
1-faturam :39.75 geldi
2-tabiki itiraz ettim detayını da emailime ücretsiz istiyorum diye direttim ve aldım
3-detayda sadece 2 tl güncel tutar sorgulama vardı 30du oldu 32 tamam
4-sonra bide baktımki avea 3g hosgeldin paketine abone etmişler beni kendileri sözde hediye altında
5-twitterdan sikayet ettim,aradılar(avea3g hosgeldin paketi=100mb internet hediye=devamında 7tl)
6-dedimki ben ordan bakınca aptalamı benziyorum,sınırsız internet paketim olan hattıma 100 mb internet için ek paket alayım,ilk itirazımda inceleyip dönücez dediler döndüklerinde yanlıs yok dediler.faturanız dogru.
7-dogruysa dedim,siz 7tl icin beni sömürmeyi göze alıp üsenmiyorsanız bende 7 tl icin üstelik haksız olan bir ücret icin hakem heyetine başvururum.7 tlmi 77 tl alırım dedim.tekrar incelediler.
8-sonuç olarak faturam 32.tl oldu ,bide demezlermi ilk incelememiz prosedür geregi yapılmıstı. 2.incelememizde haklı oldugunuzu farkettik)
ben böyle sömürgeci zihniyete ne diyeyim.sadece avea değil hepsi böyle. Saygılar![]()
arkadaslar faturamı aldım sağ salimeposta yoluyla göndermekte sıkıntı yasıyolarmıs neyse sonucta elimde fatura, ilk olarak
1-faturam :39.75 geldi
2-tabiki itiraz ettim detayını da emailime ücretsiz istiyorum diye direttim ve aldım
3-detayda sadece 2 TL güncel tutar sorgulama vardı 30du oldu 32 tamam
4-sonra bide baktımki avea 3G hosgeldin paketine abone etmişler beni kendileri sözde hediye altında
5-twitterdan sikayet ettim,aradılar(Avea3G hosgeldin paketi=100mb internet hediye=devamında 7TL)
6-dedimki ben ordan bakınca aptalamı benziyorum,sınırsız internet paketim olan hattıma 100 MB internet için ek paket alayım,ilk itirazımda inceleyip dönücez dediler döndüklerinde yanlıs yok dediler.Faturanız dogru.
7-Dogruysa dedim,siz 7TL icin beni sömürmeyi göze alıp üsenmiyorsanız bende 7 TL icin üstelik haksız olan bir ücret icin hakem heyetine başvururum.7 TLmi 77 TL alırım dedim.Tekrar incelediler.
8-Sonuç olarak faturam 32.TL oldu ,bide demezlermi ilk incelememiz prosedür geregi yapılmıstı. 2.incelememizde haklı oldugunuzu farkettik)
Ben böyle sömürgeci zihniyete ne diyeyim.Sadece avea değil hepsi böyle. Saygılar![]()
evet öyle sayılır, hediyeniz hattınıza tanımlanmıştır diye mesaj gelmişti sadece.Ama baktım faturada hediye = 7TL![]()
![]()
) güzel yaptın 
) ama faturada etkisi yok sordum ben rahat ol
Fatura Detaylarını Ogrendim. Mobil tv Paketi icin 5 Tl Kesildigini Soylediler!! Ben Bu Mobil Tv Paketini Aldıktan 6-7 Saat Sonra Fatura Kesiliyor Hemde Daha Ay Dolmadan Mobil Tv Ucretretinimi İstiyorsunuz Dedim. İtiraz Ettim Ve Ben Bu Parayı Ödemem Ve Baska Operatöre Gecerim Dedim. En Sonunda 8 Tl lik Faturamı Yok Saydılar 9333 ü Aradıgımda da Ödenmemiş Faturanız Bulunmamaktadır Dendi. Bende Nisan Ayı Faturamı Beklemeye Basladım. Nisan Ayında Mobil Tv yi İptal Ettim. 40+5(mobiltv)+5(online alısveris)+2(11880 arama)= 52 TL Geldi. 8 Tl yi Almamıslar.
ilk ay zannediyorum herkesin öyle oldu,bende 11 GB fln kullandım hızım hiç düsmeden , ama bu ay malesef dediğin gibi ,hiç bişe izlenmiyor rahatca ,sadece mail forum vs kullanıyorum takılmadan![]()
Arkadaslar Bende Bende Yeni Nesil 1000 Tarifesindeyim 40Tl. İlk gectigimde Mart Aynın 24-25 idi. Tecrubesizligimden Tuttum Bide Ayın 26 sının Aksamında 5 Tl ye Mobil Tv Paketi Aldım 1 Gün Sonra Faturam Kesildi. Ay Basındada 2 Günlük Faturamın 8 TL Oldugunu Öğrendim Aradım KOL CENTER ıFatura Detaylarını Ogrendim. Mobil tv Paketi icin 5 Tl Kesildigini Soylediler!! Ben Bu Mobil Tv Paketini Aldıktan 6-7 Saat Sonra Fatura Kesiliyor Hemde Daha Ay Dolmadan Mobil Tv Ucretretinimi İstiyorsunuz Dedim. İtiraz Ettim Ve Ben Bu Parayı Ödemem Ve Baska Operatöre Gecerim Dedim. En Sonunda 8 Tl lik Faturamı Yok Saydılar 9333 ü Aradıgımda da Ödenmemiş Faturanız Bulunmamaktadır Dendi. Bende Nisan Ayı Faturamı Beklemeye Basladım. Nisan Ayında Mobil Tv yi İptal Ettim. 40+5(mobiltv)+5(online alısveris)+2(11880 arama)= 52 TL Geldi. 8 Tl yi Almamıslar.
İnternete Gelecek Olursak, Nisan Ayında 2 gb Kullanımdan Sonra Net Hızınız 128 e Dustu Dlye Mesaj Geldi. Ama Hic Hissetmedim. Youtube dan, Film Sitelerinden Donmadan Film izliyordum. Burdaki Paylasımlardan rtsp: Formatındaki Tv leri izliyordum. Martın 27 inde Telefonun Veri Sayacını Sıfırlamıstım Nisanın 27 ine Kadar Toplam 25 gb internet Kullanmısım. Ve donmadan!! Ne Olduysa Nisanın 27 sinden Sonra 2 Gb Kotayı Gectikten Sonra Oldu. Artık Ne Tv Nede Youtubeden Video izleyebiliyorum. 30 Dk da Anca 5 dklık Bir Video yu İzleyebiliyorum. Demin Cep Telefonları Genel Bölümünden Net Hızıyla Alakalı Bir Konuda Verilen Linkten Net Hızımı Kontrol Ettim. Hızım 96 ille 110 Arasında Degisiyor. Varın Gerisini Siz Düşünün. Sonunda Gercektende 128 e Düşürmüşler. İlk Ay Demekki Avea Bize KIYAK Geçti![]()
otomatik 3g çekimi oluyor ben üye olmadım bir de hattın açılınca beş dakika içinde mesajlar gelecek hattın hakkında bilgi mesajları o mesajlar gelince gir nete daha garanti Olur
saat kaçta açılıyor hattın benim hat belirttikleri saatten 45 dakika sonra açılmıştı