Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 444'lü numaralar dakikalardan kesiliyor demi ? Arkadaş 500 aramış faturaya yansımış

ag400xl

ag400xl

Üye
kesinlikle avea her yönden lider GSM diyer operatörler gibi cimri degil hiç olmasa

Adil kullanım kotası konusunda sana katılıyorum arkadaşım :oke:
gerçekten 2 gb adil kullanım kotası adil olmuş. en azından Vodafone gibi 100 mb ya da Turkcell gibi 20 mb'lık bir adil olmayan adil kota bırakmamışlar adamlar. bu konuda Avea'yı tebrik etmek lazım bence :oke:

- - - Eklendi - - -

çok haklısın ama derdimizi kime anlatacagız 96 kb ile facede video veya klip bile izleyemiyoruz.
Bu konu hakkında dünya kadar araştırma yaptım benim hatırladığıma göre vodafone 96 değilde 10kbps ye düşürüyordu hızı bu da çok yavaştı
şimdi avea 128 kbps diince baktım araştırdım bu 128 kbps (kilobyte per Second = saniye başına Kilobyte) 1 megabit internet hızı yapıyor
ben edirne de öğrenciyim burda sanırsam 35 tl civarına 1 megabit interneti evden 5 kişi kullanan arkadaşlarım var uydunet aracılığıyla kablosuz tV ile beraber
şimdi ben bu tarifeye geçtim 2gb kotayı da 3 günde bitirdim hızınız 128 kbps ye düşürüldü diye bir mesaj geldi tamam dedim 1 megabit her türlü yeter
ama hız öyle bir düştü ki şu anda 128 kbps indirme yi kesinlikle yapamam yaklaşık 10-20 kb arası bir hızda dolaşıyor şu anda ve konumumu hiç değiştirmedim daha önce aynı konumdan 300 kbps ile indirme yapabiliyorken şimdi 10-10 kbps oldu

müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle bişi var ama onlarında adam gibi haberi yk olaydan kız bişi açklayamadı mahkemeye gitmem an meselesi

eğer internet 128 kbps ise saniyede 128 kilobyte tan 10 saniye de 1280 yapar 1 dk da yaklaşık 7 mb yapar 90 dk lık bir filmin 700 mb olduğunu hesaplarsak filmi neredeyse donmadan izleyebilmemiz gerekir

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
kesinlikle avea her yönden lider GSM diyer operatörler gibi cimri degil hiç olmasa

- - - Eklendi - - -

çok haklısın ama derdimizi kime anlatacagız 96 kb ile facede video veya klip bile izleyemiyoruz.

biladerim benim kafam cko karisik

turkcellim vodafone yada avaeya gececem...

1-)vodafone da 14 tlye sinirsiz net var 250 mbdan sonra dusuyor(hizi kaca dusuyor??)

2-)aveada ise 19 tlye yikilan paket var 1 gb internet veriyor onun hizi kac?

3-)vodafone mu daha hizil avea mi internette?

telefonum iPhone 4S

AHMED...

AHMED...

Üye
kardeş internet hızını öğrenmek istiyorsan bu siteyi kullan sonra run speed test e tıkla

- - - Eklendi - - -

şuandaki hızım seyir halindeyim

TheSoftware

TheSoftware

Üye

- - - Eklendi - - -

128 kbps 16 kb/s yapar hızınız normal yani...

gscangs

gscangs

Üye
vodafone da 96 kbs 16 kb yi görüyor

Üst Alt